Cashper is een grote online aanbieder op het gebied van het lenen van geld en kleine alledaagse geldzaken. Ze bieden kleine leningen welke passen binnen elk budget. Er kan een mini lening worden aangevraagd bij Cashper. Deze moet binnen 15 tot 30 dagen worden terugbetaald. Hierdoor is de service van Cashper erg laagdrempelig en bereikbaar voor iedereen. Ook is het verantwoord want iemand kan nooit teveel geld lenen omdat de leningen maar lopen tot 1000 euro. Cashper heeft het nieuwe betaalgemak geïntroduceerd. U kunt dus cash geld opvragen wanneer het u het beste uitkomt. De klant beslist vervolgens hoeveel er wordt geleend en wat de looptijd van de lening wordt. Uiteraard altijd in samenspraak met Casper omdat zij de uiteindelijke goedkeuring verlenen.
Wie is Cashper?
Cashper zegt zelf dat gemak en snelheid voorop staan. De klant vindt dit namelijk erg belangrijk en daarom vindt Cashper deze aspecten ook erg belangrijk. Ze luisteren erg goed naar wat uw wensen en behoeften. De aanvraag van een mini lening is erg makkelijk en duurt maximaal 5 minuten. Ook kunt u de lening 7 dagen per week en 24 uur per dag via internet aanvragen. Er zijn speciale medewerkers in dienst die ervoor zorgen dat de klanten de service krijgen die ze verwachten en verdienen. Ook beantwoorden zij alle vragen en geven ze advies wanneer u daar behoefte aan hebt. Ze doen dit op een vriendelijke manier en met respect, precies zo als het hoort.

Een ervaren speler
Cashper heeft zich in de laatste jaren ontwikkeld tot een ervaren speler op de Europese markt. Zij zijn naar eigen zeggen de enige verstrekker van kortlopende en kleine leningen met een bankvergunning in Europa. De missie van Cashper is om zoveel mogelijk consumenten in zoveel mogelijk landen te bedienen. Wereldwijd hebben ze al ongeveer 100.000 klanten geholpen. Een minilening is eigenlijk in een paar stappen aangevraagd en kost ongeveer 5 minuten van uw tijd. De aanvraag is gratis en vrijblijvend dus wanneer deze de deur uit is bent u nog niets tot niemand verplicht. De minilening is beschikbaar voor iedereen vanaf 21 jaar met een vaste baan. Op de site
staan alle dingen beschreven en daar kan ook meteen een minilening afgesloten worden. Met behulp van de slider op de site kan aangegeven worden hoeveel geld u wilt lenen en kunt u de looptijd van de lening bepalen. Hierna kiest u een minilening en dan kunt u uw gegevens invullen. Vervolgens gaat u akkoord met de voorwaarden en dan is alles geregeld.  Er moeten wel een aantal documenten naar Cashper gezonden worden voor de aanvraag van een minilening. Zodra het allemaal binnen is en u nog steeds een lening wil afsluiten wordt de aanvraag in behandeling genomen. U wordt dan op de hoogte gehouden via sms en email.

Nieuw: Terugbetalen met iDEAL

Sinds kort kunt u bij ons terugbetalen met iDEAL. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. U kunt iDEAL gebruiken wanneer u internetbankiert via ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, Regiobank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.

Betaal makkelijk, veilig en vetrouwd binnen de internet betaalomgeving van uw eigen bank, betaal met iDEAL.

De gevolgen van niet tijdig betalen

Cashper herinnert al haar klanten eraan dat bij het in gebreke blijven van een betaling, dit negatieve gevolgen kan hebben voor de kredietwaardigheid van de klant. Deze negatieve gevolgen zijn vooral van toepassing als de klant de minilening gebruikt om andere lopende schulden af te betalen. Deze manier zal negatief uitpakken en zal er in resulteren dat de gebruiker de leningen niet kan terugbetalen. Deze werkwijze zal averechts werken voor de gebruikers van deze financiele diensten omdat deze uiteindelijk moeite zal hebben om alle leningen terug te betalen.

Kosten

Wij hanteren een JKP van 13,9%. Bijvoorbeeld: U neemt een lening van €300,- met een looptijd van 30 dagen en een JKP van 13,9%. De kosten zijn dan €3,23. Het totale bedrag dat moet worden terugbetaald is € 303,23.


 

Beoordeel Caspher
  • Behulpzaam
  • Klantgerichtheid
  • Informatief
  • Rentepercentage
  • Voorwaarden

Samenvatting

Uw ervaring met geld lenen delen op lening.com
Deel uw ervaringen met banken en kredietmaatschappijen en help ons zo een compleet overzicht te maken van de beste, goedkoopste en betrouwbaarste kredietverstrekkers.

Heeft u geld geleend of een andere dienst afgenomen bij een bank of kredietverstrekker? Deel dan uw mening en plaats uw ervaring op lening.com.

3.0
User Rating 3 (2 votes)
Sending