Wat doet deze kredietmaatschappij? Eigenlijk kunnen we in het geval van Lendico niet eens spreken van een kredietaanbieder. Want wat zij werkelijk doen is geld verstrekken zonder dat er een kredietmaatschappij aan te pas komt. Het is een platform (eigenlijk een Marktplaats) waarop men kredieten aanbiedt.

Investeerders kunnen reageren op aanvragen van particulieren of bedrijven. Men kan op deze kredietmarktplaats een overeenkomst met elkaar aangaan. Wat voor voordelen heeft het voor jou om een krediet af te sluiten via Lendico? Meestal ben gewoon vele malen goedkoper uit wanneer je een krediet afsluit op deze kredietmarktplaats. Deze nieuwe wijze van geld lenen is voor reguliere banken en kredietverstrekkers een doorn in het oog. Zij kunnen geen leningen aanbieden tegen dergelijke gunstige voorwaarden. Voor investeerders zijn er ook voordelen. Doorgaans brengen investeringen op Lendico meer op dan rendementen die spaarrekeningen opleveren.

Leaderboard - female

Je kan pas geld lenen indien jij je inschrijft op dit kredietplatform. Je registratie moet vooraleerst goedgekeurd worden voordat je een aanvraag voor een krediet kan indienen. Eventueel zal je documenten moeten inleveren. Is de aanvraag eenmaal goedgekeurd, dan staat het geld al binnen een aantal dagen op je bankrekening!

GIF-Banner Slider 336x280