Lening vergelijken

vergelijk en vind de beste leningen

Bereken de lening die bij jouw past
Vul een bedrag in tussen de € 5.000,- en € 75.000,-
Bespaar € 775 per jaar!
geld lenen vandaag vrijdag 26 februari!
3.5% rente

lage maandlasten

financieren

de beste financieringen

veilig en anoniem

9.5

gemiddelde klantwaardering

Lening afsluiten in 2021 bij de volgende leningverstrekkers

een score van 9.5 op basis van 123 ervaringen

Eenvoudig en snel geld lenen

Door het invullen van de gewenste hoogte van de financiering, en de daarbij behorende vragen, krijgt je een overzicht van de verschillende aanbieders. Wanneer je een keuze hebt  gemaakt voor een verstrekker ga je het vervolg in door het invullen van de gegevens.

Je bent het aanvraagproces ingegaan waarbij je verschillende gegevens moet opgeven om deze te kunnen bewerken voor de lening verstrekker. Dit zijn de minimale gegevens die wij nodig hebben.

Wij zullen de aanvraag verwerken om alle documenten in te vullen die nodig zijn om een volledig dossier naar de financieringsmaatschappij te sturen.

De aanvraag is nu ingezonden naar de gewenste verstrekker. Binnen 6 uur zal kan de bank een uitsluitsel geven over uw aanvraag. 


Bij akkoord zal het gewenste bedrag binnen 24 tot 48 uur overgemaakt worden op het aangegeven rekeningnummer.

Overgestapt
“Fantastisch snel geholpen”
  • Mvr J uit Amersfoort
  • Dhr H uit Eindhoven
  • Mvr J uit Amersfoort
  • Dhr H uit Eindhoven
  • Mvr Y uit Rotterdam

Lening ervaringen

Meer gingen al voor om een vergelijking te maken van verschillende lening aanbieders en de laagste rentes.
5/5

Ik was al een tijdje bezig met de keuze maken voor een nieuwe auto en moest ik eerst een geschikte lening vinden welke bij mij past. Bij Lening.com kreeg ik een goed gevoel, Chapeau!

– R te Nijmegen

5/5

De isolatie van mijn koopwoning kon ik zonder sparen direct laten uitvoeren met een lening. Ik kreeg direct een voorstel wat ik online kon accepteren.

– M te Eindhoven

5/5

Mijn oude auto was niet meer te repareren en moest geld lenen om een andere auto te kopen. Via lening.com heb ik een aanvraag ingediend en snel ontving ik een voorstel van de bank.

– V te Kerkrade

Lening afsluiten? Wij helpen graag!​

Of u zich nu afvraagt of u geld kunt besparen op uw huidige persoonlijke lening, uw schulden wilt consolideren, uw huis wilt verbeteren of een andere auto nodig hebt, wij kunnen u misschien helpen uw plannen te financieren of uw maandelijkse betaling te verlagen. Lening.com is gespecialiseerd in consumentenkredieten: Nieuwe leningen, het overdragen van oude(re) leningen met een hoge rente, of het consolideren van verschillende schulden, creditcards en andere mogelijke leningen in één transparante lening met maandelijkse betaling tegen een vaste rente
U kunt uw plannen gaan realiseren met een persoonlijke lening. Of het nu gaat om een nieuwe keuken, badkamer, auto of als u een ander doel heeft, u kunt er snel achter komen of de lening die u nodig heeft een mogelijkheid is met behulp van onze calculator. U weet direct welk bedrag u maximaal kunt lenen op basis van uw inkomen en omstandigheden. Dit maximumbedrag is een indicatie en volledig gebaseerd op de door u verstrekte informatie. Een indicatie van de maandelijkse betaling, de looptijd en het totale terug te betalen bedrag van de lening, kan hier worden berekend door de verschillende variabelen in te vullen. Natuurlijk, als u de exacte mogelijkheden voor een lening wilt weten, kunt u het beste een offerteaanvraag indienen door een lening aan te vragen. U ontvangt dan gratis en vrijblijvend een offerte per e-mail en indien gewenst via de post.
Als u tegoeden heeft op creditcards, rekening-courantkredieten, winkelkaarten of misschien een kleine lening of twee, kan het voordelig voor u zijn om al deze ‘kleine’ schulden te consolideren in één nieuwe lening. Het is zeker gemakkelijker om één lening bij te houden in plaats van drie of vier! De rentetarieven op de genoemde voorbeeldproducten zijn meestal vrij hoog, bijna altijd hoger dan de tarieven die een gewone lening u kan bieden. Een ander voordeel van het consolideren van uw schulden in een nieuwe persoonlijke lening is dat u de hoogte en de duur van uw maandelijkse betaling vooraf weet, zodat u precies weet wat u elke maand kunt verwachten. Voorspelbaar en transparant!

Als de offerte naar uw tevredenheid is, kunt u het contract ondertekenen en samen met de andere verplichte documenten naar ons terugsturen. Wij zullen hier met u samenwerken om alle documenten in te vullen die nodig zijn om een volledig dossier naar de financieringsmaatschappij te sturen. Zodra uw dossier is verzonden, zullen zij een laatste controle van uw contract en aanvullende documenten uitvoeren. Na ontvangst van de definitieve goedkeuring van de financieringsmaatschappij laten we u weten dat het geld wordt overgemaakt op uw bankrekening of op de rekening van uw uitstaande saldi, afhankelijk van het oorspronkelijke doel van uw lening natuurlijk.


Hypotheek berekenen doe je met Hypotheekberekening.com

We maken de mogelijkheden voor geld lenen inzichtelijk door het zichtbaar maken van de mogelijkheden. Kijk en vergelijk de voor jou geschikte lening die je daadwerkelijk ook kan sluiten.

Met vele jaren ervaring beschouwen wij onszelf als specialisten in financiering. Als u bij ons een persoonlijke lening aanvraagt, treedt Lening.com op als de ‘tussenpersoon’ tussen u als consument en de financiële organisatie die de lening verstrekt. Er zijn veel kredietverstrekkers, elk met hun eigen voorwaarden en rentetarieven. Lening.com vergelijkt de aanbiedingen die verschillende kredietverstrekkers aan u kunnen doen, op basis van uw kredietaanvraag en situatie. Als er mogelijkheden zijn, zoeken we die voor u uit en sturen we u de beste aanbieding(en) door. Vervolgens is het aan u om te bepalen wat u wilt, zonder (financiële) verplichtingen.
De rentetarieven op de Nederlandse (financiële) markt zijn op dit moment historisch laag. Daarom kan dit het perfecte moment zijn om uw huidige lening te verplaatsen naar een andere aanbieder die gunstigere rentetarieven biedt en u misschien wel geld bespaart. Zoek snel uit of het overzetten van uw huidige lening naar een andere aanbieder een voordelige optie voor u is. Het duurt een paar minuten om een indicatie te krijgen van het maximale bedrag dat u zou kunnen lenen of om uw mogelijke maandelijkse betaling te achterhalen met behulp van onze berekeningstools. U kent de exacte mogelijkheden door een offerte aan te vragen en ons aanbod in uw (e)mailbox te ontvangen. Deze offerte is gratis en vrijblijvend.
Vul het volledige aanvraagformulier voor de lening in twee stappen in: Voor stap één vult u in hoeveel u wilt lenen, wat voor soort lening u wilt, welke maandelijkse betaling en de duur van de aflossing. Vervolgens vul je de benodigde persoonlijke gegevens in, gegevens over je huidige (woon)situatie en tot slot je contactgegevens. Voor stap twee kunt u kiezen van welke financieringsmaatschappij u een offerte wilt ontvangen. U kunt meerdere aanbieders selecteren om later tarieven en voorwaarden te kunnen vergelijken. We gebruiken de door u verstrekte informatie om u in aanmerking te laten komen voor de lening die u hebt aangevraagd. Wij kunnen contact met u opnemen om uw gegevens te valideren en, indien nodig, in te vullen om een offerteaanvraag te kunnen indienen bij de financieringsmaatschappijen van uw keuze.
Wanneer u een lening aanvraagt zijn er een paar dingen die u in gedachten moet houden met betrekking tot uw land

Vragen over leningen...

Meer weten over een lening? Wij proberen al je vragen te beantwoorden.

Lening.com is een onafhankelijk platform welke de mogelijkheid biedt om leningen online te berekenen en aan te vragen. Het proces is ontzettend eenvoudig.

Door een berekening te maken via het berekeningsformulier krijg je direct terug welke banken een lening zouden kunnen verstrekken en tegen welke voorwaarden. Let op: Dit zegt niet of dat je ook daadwerkelijk een lening krijgt. 

Door de lening aan te vragen gaat u het proces door en zullen onze adviseurs dit proces begeleiden. 

Er komen wat aanpassingen voor een lening in 2021. De regels worden wat verscherpt waardoor er vanaf April een lagere mogelijkheid is tot lenen.

Geld lnnen lening.com logo
Wij helpen je graag

Waar kunnen we je mee helpen? Bel, mail of app ons gerust!

Consument
Zakelijk
Bespaar € 775 per jaar!

Door zelf eenvoudig te vergelijken kun je kiezen voor de goedkoopste aanbieder. Uit ons onderzoek is gebleken dat de goedkoopste aanbieder € 775 per jaar goedkoper is!