Lening vergelijken met Lening.com

Vul hieronder het gewenste bedrag in

Lening vergelijken met Lening.com

Vul hieronder het gewenste bedrag in

Lening overzicht

Hieronder vind je het overzicht terug van alle leningaanbieders op lening.com. Door op de knop lening aanvragen te drukken komt u in de vergelijkingsmodule

BankMaandenLeenbedragRenteMaandelijks
QanderQander120 maanden€ 20.0005.2%€ 214Lening aanvragen
Nationale-NederlandenNationale-Nederlanden120 maanden€ 20.0004.8%€ 210Lening aanvragen
INTERBANKINTERBANK120 maanden€ 20.0004.3%€ 205Lening aanvragen
DEFAMDEFAM120 maanden€ 20.0004.3%€ 205Lening aanvragen
BNP ParibasBNP Paribas120 maanden€ 20.0003.9%€ 202Lening aanvragen
RabobankRabobank120 maanden€ 20.0004.2%€ 204Lening aanvragen
RabobankRabobank120 maanden€ 20.0004.7%€ 209Lening aanvragen

Hypotheekrente overzicht

Hieronder vind je een overzicht van de hypotheekaanbieders van Lening.com. Dit is om een inzicht te geven van de huidige markt. Nadat u een offerte aanvraag heeft aangevraagd zal een adviseur contact met u opnemen voor de beste opties..

Snel & makkelijk aanvraag proces

Wij hebben onze processen dusdanig geoptimaliseerd dat er een snel onlineproces kan plaats vinden voor uw lening aanvragen. Uiteraard staan wij u ook nog persoonlijke te woord.

1

Kies lening en hoogte

Selecteer uw gewenst hoogte en soort lening.

2

Aanvraag keuring

Onze kredietadviseurs gaan direct met uw aanvraag aan de slag.

3

Uitbetaling

Na akkoord zal het bedrag op uw rekening gestort worden.

Lening doelen

Persoonlijk krediet

Wanneer iemand een dure hobby heeft, veel wil reizen of een oude antieke auto heeft is het belangrijk om wat extra geld achter de hand te hebben. Wij helpen graag met de leningaanvraag.

Persoonlijke lening

Auto kopen

Heb je niet genoeg geld om een auto te kopen? Soms kan er net te weinig geld op de spaarrekening staan om je aankoop te realiseren. Een auto financieren is dan een optie.

Autofinanciering

Huis verbouwen

Een nieuwe keuken, badkamer, dakkapel, uitbouw of zonnepanelen op het dak? Het is mogelijk om de woning te verbeteren om nog meer te genieten van hun huis.

Woning verbetering

Meer ruimte

De keuken is vaak het centrum van het huis. Hier gebeurt alles. Het is de plek om heerlijk te koken, te eten en gezellig te zitten. Het is heerlijk om van deze plek in huis te genieten.

Keuken financiering

Waarom kiezen mensen voor lening.com

Specialisme in huis

Lening.com heeft specialisten in huis die graag met je meekijken naar de beste oplossing.

Geen verborgen kosten

Wij worden betaald vanuit de lening verstrekker. Wij vragen geen vergoeding aan de consument.

Reviews

De beste motivatie zijn de positieve referenties over ons service en organisatie.

We werken samen met bijna alle kredietverstrekkers in Nederland. Door onze volledig geautomatiseerde werkwijze vergelijken wij direct alle aanbieders en houden rekening met de door jouw gestelde eisen. Daarna vragen wij zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte aan. Na ontvangst van de offerte sturen wij het direct door naar jou. Jij controleert de offerte en na akkoord stuur je de offerte ondertekend retour samen met de gevraagde bewijsstukken. Nadat de verstrekker de getekende aanvraag heeft goedgekeurd zal de gevraagde lening zo snel mogelijk beschikbaar zijn.

Al onze medewerkers zijn volgens de wettelijke normen gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring in het bemiddelen van geld.  Iedere aanvraag wordt zorgvuldig gecontroleerd en pas doorgestuurd naar de kredietverstrekker wanneer aan alle basisvoorwaarden zijn voldaan. We controleren niet alleen of de aanvraag voldoet aan jou wensen, maar ook of het passend is in zijn geheel. Een lening is zeer persoonlijk en moet daarom ook aangepast zijn aan jou persoonlijke omstandigheden. Is het wel de juiste leningsvorm? Is de lening niet alleen nu maar ook in de toekomst betaalbaar? Wanneer wij een aanbod naar jou terugsturen is die op al die zaken getoetst en kan je zonder zorgen akkoord gaan met ontvangen offerte.

Vul het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in voor een vrijblijvende offerte. Zodra wij een aanbod van de verstrekker hebben gevonden sturen wij die direct naar jou door. Als je akkoord gaat handelen wij van lening.com het direct voor je af en beschik je snel en zorgeloos over de lening.

Als u geld wilt gaan lenen wilt u natuurlijk dat dit verantwoord is. De meeste aanbieders van leningen willen dit ook. Dat is dus een prettige bijkomstigheid. De richtlijnen van de banken zijn tegenwoordig vrij uniform. Zeker als u een doorlopend krediet of een persoonlijke lening wenst af te sluiten zal uw aanvraag niet alleen getoetst worden bij het BKR, maar zal uw financiering ook getoetst worden aan de VFN norm. Deze normen zijn in het leven geroepen door de kredietbranche, en bepaald door een samenwerking tussen de AFM, het Nibud en de verstrekkers. Deze norm is in het leven geroepen om een gezonde leenmarkt te verkrijgen. Een markt waarbij er op een gezonde en verantwoorde wijze krediet wordt verstrekt.

Op onze website lening.com informeren wij u graag over de mogelijkheden en onmogelijkheden van het geld lenen. Lening.com is een website met onafhankelijke informatie. Wij verstrekken zelf geen leningen. En hebben dus geen belang bij de gegeven informatie. Wij kunnen u dus vrijuit alle informatie geven die u nodig heeft om een goede keuze te kunnen maken voor een eerlijke en goed lening.

Een van de beste tips die wij u kunnen geven is dat u het best bij diverse aanbieders een offerte voor uw lening kunt gaan aanvragen. Het aanvragen van meerdere offertes heeft namelijk een aantal voordelen. Ten eerste kunt u dan uiteraard offertes met elkaar vergelijken. Door deze vergelijking kunt u een afgewogen keuze maken om na te gaan welke lening voor u het best, en het meest voordelig is. Ten tweede krijgt u bij de verschillende aanbieders wellicht een verschillend advies. En leert u dus meer over de opbouw van de kosten van de lening en beter te begrijpen en hoe de leningmarkt in elkaar steekt. Dit kan u uiteindelijk ook nog eens een flink voordeel opleveren.

Hypotheek berekening

Persoonlijke Lening

Of u zich nu afvraagt of u geld kunt besparen op uw huidige persoonlijke lening, uw schulden wilt consolideren, uw huis wilt verbeteren of een andere auto nodig hebt, wij kunnen u misschien helpen uw plannen te financieren of uw maandelijkse betaling te verlagen.
Lening.com is gespecialiseerd in consumentenkredieten: Nieuwe leningen, het overdragen van oude(re) leningen met een hoge rente, of het consolideren van verschillende schulden, creditcards en andere mogelijke leningen in één transparante lening met maandelijkse betaling tegen een vaste rente.

Hoe werkt het deze lening?

Met vele jaren ervaring beschouwen wij onszelf als specialisten in financiering. Als u bij ons een persoonlijke lening aanvraagt, treedt Lening.com op als de ‘tussenpersoon’ tussen u als consument en de financiële organisatie die de lening verstrekt.
Er zijn veel kredietverstrekkers, elk met hun eigen voorwaarden en rentetarieven. Lening.com vergelijkt de aanbiedingen die verschillende kredietverstrekkers aan u kunnen doen, op basis van uw kredietaanvraag en situatie. Als er mogelijkheden zijn, zoeken we die voor u uit en sturen we u de beste aanbieding(en) door. Vervolgens is het aan u om te bepalen wat u wilt, zonder (financiële) verplichtingen.

Wat kan Lening.com voor u doen?

Een lening met lage rente aanvragen

U kunt uw plannen gaan realiseren met een persoonlijke lening. Of het nu gaat om een nieuwe keuken, badkamer, auto of als u een ander doel heeft, u kunt er snel achter komen of de lening die u nodig heeft een mogelijkheid is met behulp van onze calculator. U weet direct welk bedrag u maximaal kunt lenen op basis van uw inkomen en omstandigheden. Dit maximumbedrag is een indicatie en volledig gebaseerd op de door u verstrekte informatie. Een indicatie van de maandelijkse betaling, de looptijd en het totale terug te betalen bedrag van de lening, kan hier worden berekend door de verschillende variabelen in te vullen.
Natuurlijk, als u de exacte mogelijkheden voor een lening wilt weten, kunt u het beste een offerteaanvraag indienen door een lening aan te vragen. U ontvangt dan gratis en vrijblijvend een offerte per e-mail en indien gewenst via de post.

Uw huidige lening overdragen aan een andere aanbieder

De rentetarieven op de Nederlandse (financiële) markt zijn op dit moment historisch laag. Daarom kan dit het perfecte moment zijn om uw huidige lening te verplaatsen naar een andere aanbieder die gunstigere rentetarieven biedt en u misschien wel geld bespaart. Zoek snel uit of het overzetten van uw huidige lening naar een andere aanbieder een voordelige optie voor u is. Het duurt een paar minuten om een indicatie te krijgen van het maximale bedrag dat u zou kunnen lenen of om uw mogelijke maandelijkse betaling te achterhalen met behulp van onze berekeningstools. U kent de exacte mogelijkheden door een offerte aan te vragen en ons aanbod in uw (e)mailbox te ontvangen. Deze offerte is gratis en vrijblijvend.

Consolideer uw leningen

Als u tegoeden heeft op creditcards, rekening-courantkredieten, winkelkaarten of misschien een kleine lening of twee, kan het voordelig voor u zijn om al deze ‘kleine’ schulden te consolideren in één nieuwe lening. Het is zeker gemakkelijker om één lening bij te houden in plaats van drie of vier!
De rentetarieven op de genoemde voorbeeldproducten zijn meestal vrij hoog, bijna altijd hoger dan de tarieven die een gewone lening u kan bieden. Een ander voordeel van het consolideren van uw schulden in een nieuwe persoonlijke lening is dat u de hoogte en de duur van uw maandelijkse betaling vooraf weet, zodat u precies weet wat u elke maand kunt verwachten. Voorspelbaar en transparant!

Ik ben geïnteresseerd, hoe werkt deze aanvraagprocedure?

Vul het volledige aanvraagformulier voor de lening in twee stappen in:
Voor stap één vult u in hoeveel u wilt lenen, wat voor soort lening u wilt, welke maandelijkse betaling en de duur van de aflossing. Vervolgens vul je de benodigde persoonlijke gegevens in, gegevens over je huidige (woon)situatie en tot slot je contactgegevens.
Voor stap twee kunt u kiezen van welke financieringsmaatschappij u een offerte wilt ontvangen. U kunt meerdere aanbieders selecteren om later tarieven en voorwaarden te kunnen vergelijken.
We gebruiken de door u verstrekte informatie om u in aanmerking te laten komen voor de lening die u hebt aangevraagd. Wij kunnen contact met u opnemen om uw gegevens te valideren en, indien nodig, in te vullen om een offerteaanvraag te kunnen indienen bij de financieringsmaatschappijen van uw keuze.

Vervolgens ontvangt u ons beste aanbod per e-mail.

Als de offerte naar uw tevredenheid is, kunt u het contract ondertekenen en samen met de andere verplichte documenten naar ons terugsturen. Wij zullen hier met u samenwerken om alle documenten in te vullen die nodig zijn om een volledig dossier naar de financieringsmaatschappij te sturen.
Zodra uw dossier is verzonden, zullen zij een laatste controle van uw contract en aanvullende documenten uitvoeren.
Na ontvangst van de definitieve goedkeuring van de financieringsmaatschappij laten we u weten dat het geld wordt overgemaakt op uw bankrekening of op de rekening van uw uitstaande saldi, afhankelijk van het oorspronkelijke doel van uw lening natuurlijk.

Beperkingen wanneer u niet de Nederlandse nationaliteit heeft

Wanneer u een lening aanvraagt zijn er een paar dingen die u in gedachten moet houden met betrekking tot uw land

Wilt u contact met ons?

Wij helpen u graag verder met uw vragen.

Lening aanvragen

Bent u op zoek naar een lening en wilt deze direct afsluiten.

Lening aanvragen

Telefonisch contact

085 – 06 00 043

Support@lening.com

Contact

Kredietadviseurs

Wilt u meer weten over onze kredietadviseurs?

Contact met lening.com