geld lenen kost geld

Geld lenen vergelijken of lening aanvragen?

Bereken de lening die bij jouw past

Vul een bedrag in
Bespaar € 775 per jaar!

geld lenen vandaag zaterdag 26 november!

Lening vergelijken

Of u zich nu afvraagt of u geld kunt besparen op uw huidige persoonlijke lening, uw schulden wilt consolideren, uw huis wilt verbeteren of een andere auto nodig hebt, wij kunnen u misschien helpen uw plannen te financieren of uw maandelijkse betaling te verlagen. Lening.com is gespecialiseerd in consumentenkredieten: Nieuwe leningen, het overdragen van oude(re) leningen met een hoge rente, of het consolideren van verschillende schulden, creditcards en andere mogelijke leningen in één transparante lening met maandelijkse betaling tegen een vaste rente

Hoe werkt een lening?

Met vele jaren ervaring beschouwen wij onszelf als specialisten in financiering. Als u bij ons een persoonlijke lening aanvraagt, treedt Lening.com op als de ‘tussenpersoon’ tussen u als consument en de financiële organisatie die de lening verstrekt. Er zijn veel kredietverstrekkers, elk met hun eigen voorwaarden en rentetarieven. Lening.com vergelijkt de aanbiedingen die verschillende kredietverstrekkers aan u kunnen doen, op basis van uw kredietaanvraag en situatie. Als er mogelijkheden zijn, zoeken we die voor u uit en sturen we u de beste aanbieding(en) door. Vervolgens is het aan u om te bepalen wat u wilt, zonder (financiële) verplichtingen.

Lening aanvragen: goedkoop geld lenen

Wanneer u geld moet lenen, is het belangrijk om dit tegen zo laag mogelijke kosten te doen. U kunt de rentetarieven en voorwaarden van verschillende leningen vergelijken om de beste deal te vinden. Er zijn verschillende soorten leningen beschikbaar, waaronder persoonlijke leningen, hypotheken en autoleningen.

De rente op een lening wordt bepaald door verschillende factoren, waaronder het bedrag van de lening, de looptijd van de lening en uw kredietgeschiedenis.

U kunt een lage rente op een lening krijgen door een kleiner bedrag voor een kortere periode af te sluiten. En als u een goed krediet heeft, komt u in aanmerking voor de beste rentetarieven. Om de beste deal voor een lening te krijgen, moet u de rentetarieven en voorwaarden van verschillende kredietverstrekkers vergelijken. U kunt ook overwegen om een persoonlijke leningcalculator te gebruiken om u te helpen bepalen wat uw maandelijkse betalingen zouden zijn.

Hoeveel kan ik Lenen?

Als het gaat om geld lenen, zijn er een paar dingen die je moet weten. De eerste is hoeveel u zich kunt veroorloven om te lenen. Dit is afhankelijk van uw inkomsten en uitgaven. U moet ook de rentevoet en de voorwaarden van de lening kennen.

Het bedrag dat u kunt lenen hangt ook af van het type lening dat u krijgt. Zo kun je met een persoonlijke lening meer geld lenen dan met een creditcard. En je kunt met een hypotheek meestal meer geld lenen dan met een persoonlijke lening.

 

Online lening berekenen

Wanneer je wat geld nodig hebt en je hebt geen tijd om het lange proces van lenen bij een bank te doorlopen, dan kan je een online lening overwegen. Dit is een proces waarbij je via internet snel en gemakkelijk geld kunt lenen. U moet een gerenommeerd bedrijf vinden dat online leningen aanbiedt, en dan voltooit u een aanvraag. Zodra de aanvraag is goedgekeurd, wordt het geld op uw bankrekening gestort. Het is belangrijk om te onthouden dat online leningen doorgaans hogere rentetarieven hebben dan traditionele leningen van banken. Zorg er dus voor dat u het zich kunt veroorloven om de lening plus rente terug te betalen voordat u een aanvraag indient.

Wat kan lening.com voor u betekenen?

U kunt uw plannen gaan realiseren met een persoonlijke lening. Of het nu gaat om een nieuwe keuken, badkamer, auto of als u een ander doel heeft, u kunt er snel achter komen of de lening die u nodig heeft een mogelijkheid is met behulp van onze calculator. U weet direct welk bedrag u maximaal kunt lenen op basis van uw inkomen en omstandigheden. Dit maximumbedrag is een indicatie en volledig gebaseerd op de door u verstrekte informatie. Een indicatie van de maandelijkse betaling, de looptijd en het totale terug te betalen bedrag van de lening, kan hier worden berekend door de verschillende variabelen in te vullen. Natuurlijk, als u de exacte mogelijkheden voor een lening wilt weten, kunt u het beste een offerteaanvraag indienen door een lening aan te vragen. U ontvangt dan gratis en vrijblijvend een offerte per e-mail en indien gewenst via de post.

Hoe kan ik een lening aanvragen?

Vul het volledige aanvraagformulier voor de lening in twee stappen in: Voor stap één vult u in hoeveel u wilt lenen, wat voor soort lening u wilt, welke maandelijkse betaling en de duur van de aflossing. Vervolgens vul je de benodigde persoonlijke gegevens in, gegevens over je huidige (woon)situatie en tot slot je contactgegevens. Voor stap twee kunt u kiezen van welke financieringsmaatschappij u een offerte wilt ontvangen. U kunt meerdere aanbieders selecteren om later tarieven en voorwaarden te kunnen vergelijken. We gebruiken de door u verstrekte informatie om u in aanmerking te laten komen voor de lening die u hebt aangevraagd. Wij kunnen contact met u opnemen om uw gegevens te valideren en, indien nodig, in te vullen om een offerteaanvraag te kunnen indienen bij de financieringsmaatschappijen van uw keuze.

geld lenen en lening vergelijken
3.5% rente

lage maandlasten

financieren

de beste financieringen

veilig en anoniem

9.5

gemiddelde klantwaardering

Lening aanvragen in 2022 bij de volgende leningverstrekkers

een score van 9.5 op basis van 123 ervaringen

Eenvoudig een lening aanvragen

Overgestapt
“Fantastisch snel geholpen”

De ervaringen van lening.com voor een lening aanvragen

Meer gingen al voor om een vergelijking te maken van verschillende lening aanbieders en de laagste rentes.

sterren 

Ik was al een tijdje bezig met de keuze maken voor een nieuwe auto en moest ik eerst een geschikte lening vinden welke bij mij past. Bij Lening.com kreeg ik een goed gevoel, Chapeau!

– R te Nijmegen

sterren 

De isolatie van mijn koopwoning kon ik zonder sparen direct laten uitvoeren met een lening. Ik kreeg direct een voorstel wat ik online kon accepteren.

– M te Eindhoven

sterren 

Mijn oude auto was niet meer te repareren en moest geld lenen om een andere auto te kopen. Via lening.com heb ik een aanvraag ingediend en snel ontving ik een voorstel van de bank.

– V te Kerkrade

Het beste lening voorstel per mail

Als de offerte naar uw tevredenheid is, kunt u het contract ondertekenen en samen met de andere verplichte documenten naar ons terugsturen. Wij zullen hier met u samenwerken om alle documenten in te vullen die nodig zijn om een volledig dossier naar de financieringsmaatschappij te sturen. Zodra uw dossier is verzonden, zullen zij een laatste controle van uw contract en aanvullende documenten uitvoeren. Na ontvangst van de definitieve goedkeuring van de financieringsmaatschappij laten we u weten dat het geld wordt overgemaakt op uw bankrekening of op de rekening van uw uitstaande saldi, afhankelijk van het oorspronkelijke doel van uw lening natuurlijk.

Wil jij geld lenen?

Persoonlijk Advies

Ondanks dat je de aanvraag online invult, kijken wij met je mee of je de meest passende lening aanvraagt bij jouw persoonlijke omstandigheden en situatie.

Risico's en verzekeren

Tijdens de looptijd van de geld lening kunnen onvoorziene omstandigheden plaatsvinden, zoals overlijden, werkloosheid of arbeidsongeschiktheid, die invloed hebben op de betaalbaarheid van een lening. Tegen het risico van deze omstandigheden kun je je verzekeren.

Arbeidsongeschiktheid en aflossen van een lening

Over arbeidsongeschiktheid denk je vaak niet na. Wat kan me nu overkomen? Maar een ongelukje zit in een klein hoekje. Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering hoef je hier niet over na te denken. Het risico van arbeidsongeschiktheid wordt hiermee afgedekt.

Online een lening aanvragen

Het is vandaag de dag mogelijk om via het internet een lening aan te vragen. Het is niet nodig om naar een bank of tussenpersoon te gaan. Online worden alle gegevens ingevoerd om de lening aan te vragen. Vervolgens ontvang je een offerte in de mailbox en kun je deze ondertekend terugsturen. Vervolgens is het belangrijk om alle benodigde stukken mee te sturen om de lening te krijgen. Wanneer de geldverstrekker alles binnen heeft zal het allemaal snel afgerond worden en zal de lening verstrekt worden. Het geld staat dan op de bankrekening.

Lening aanvragen in 2022. Hoe gaat dat in zijn werk?

Alles wat we vandaag de dag nodig hebben om de voldoen aan de basisverwachtingen van het leven kost geld. Het water dat uit de kraan komt, de elektriciteit die er voor zorgt dat onze toestellen werken, het brood dat we eten, etc. Wat moet u echter doen wanneer u in een situatie terechtkomt waarin u niet langer de beschikking heeft over een bepaald (noodzakelijk) geldbedrag? Stel nu bijvoorbeeld eens dat aan het einde van de maand uw wasmachine stuk gaat. U kunt eigenlijk niet wachten tot de volgende maand om hem te vervangen, maar helaas laat uw financiële toestand u ook niet toe om meteen een nieuwe te kopen. Wat dan ? Het is allereerst natuurlijk belangrijk om te weten over welk bedrag het gaat. Wanneer het om een relatief klein bedrag gaat kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om het van een eventuele spaarrekening te halen. Natuurlijk zal dat uw rente op het einde van het jaar beïnvloeden, maar de schade blijft beperkt als u bij de volgende uitkering van uw loon gewoon het afgehaalde bedrag terug kunt storten. U dient er dan natuurlijk wel rekening mee te houden dat u in die maand over iets minder geld beschikt dan normaal en u eventueel in de aankopen zal moeten snoeien. Toch lijkt dit de beste mogelijkheid om een dergelijke situatie op te vangen.

Lening vergelijken met Lening.com

Vragen over een lening en lening aanvragen

Meer weten over een lening en geld lenen? Wij proberen al je vragen te beantwoorden.

Lening.com is een onafhankelijk platform welke de mogelijkheid biedt om leningen online te berekenen en aan te vragen. Het proces is ontzettend eenvoudig.

Door een berekening te maken via het berekeningsformulier krijg je direct terug welke banken een lening zouden kunnen verstrekken en tegen welke voorwaarden. Let op: Dit zegt niet of dat je ook daadwerkelijk een lening krijgt. 

Door de lening aan te vragen gaat u het proces door en zullen onze adviseurs dit proces begeleiden. 

Er komen wat aanpassingen voor een lening in 2021. De regels worden wat verscherpt waardoor er vanaf April 2021 een lagere mogelijkheid is tot lenen.

Hoe lening aanvragen?

Het aanvragen van een lening kan ontmoedigend lijken, maar met de juiste informatie kan het een koud kunstje zijn. Dit zijn de stappen die u moet nemen om aan de slag te gaan:

1. Zoek uit hoeveel geld je nodig hebt. Dit lijkt misschien een voor de hand liggende eerste stap, maar het is belangrijk om een nauwkeurige schatting te hebben van hoeveel geld u nodig heeft om uw aankoop te doen.

2. Heeft u al leningen lopen? Of er meerdere kredieten zijn is een van de belangrijkste factoren waar kredietverstrekkers naar kijken bij het overwegen van een leningaanvraag, dus het is belangrijk om te weten waar u aan toe bent voordat u een aanvraag indient. 

3. Verzamel uw documentatie. Wanneer u een lening aanvraagt, moet u bepaalde documenten overleggen, waaronder een bewijs van inkomen, identificatie en een bewijs van ingezetenschap.

Wanneer lening aanvragen?

Er is niet één “juist” moment om een lening aan te vragen. Maar er zijn enkele factoren waarmee u rekening moet houden voordat u een aanvraag indient.

Een van de factoren om te overwegen is hoeveel geld je nodig hebt. Als je maar een klein bedrag nodig hebt, kan het zijn dat je wilt wachten tot je genoeg geld hebt gespaard zodat je geen lening met hoge rente hoeft af te sluiten.

Is persoonlijke lening aftrekbaar?

Er zijn veel voordelen aan het afsluiten van een persoonlijke lening, en belastingaftrek is daar één van. De rente die u betaalt over uw persoonlijke lening is mogelijk aftrekbaar van uw belastingen, wat u geld kan besparen. Dit maakt het belangrijk om een lening aan te vragen die de best mogelijke rente biedt.

 

Vraag zeker na bij een accountant of financieel adviseur of u in aanmerking komt voor deze aftrek. Om aanspraak te kunnen maken op de aftrek, moet u uw aftrekposten specificeren op uw belastingaangifte. U kunt alleen de rente aftrekken die u hebt betaald over leningen tot € 100.000.

 

Als u overweegt een persoonlijke lening af te sluiten, is het belangrijk om al uw opties af te wegen en de rentetarieven te vergelijken. Door dit te doen, kunt u ervoor zorgen dat u de best mogelijke deal krijgt en op de lange termijn geld bespaart.

Waar lening aanvragen?

Er zijn verschillende plaatsen om een lening aan te vragen. U kunt naar een bank, kredietvereniging of andere kredietinstelling gaan. Een andere optie is om online te gaan naar een website die gespecialiseerd is in leningen. Wanneer u op zoek bent naar een plek om geld te lenen, is het belangrijk om rond te shoppen en de rentetarieven en vergoedingen te vergelijken.

 

Sommige kredietverstrekkers hebben strengere eisen dan andere. U kunt bijvoorbeeld bij een bank een lening krijgen met een lagere kredietscore dan bij een online kredietverstrekker. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat u de voorwaarden van de lening begrijpt voordat u iets ondertekent. Als je ergens niet zeker van bent, stel dan vragen totdat je begrijpt waar je aan begint.

 

Als het tijd is om de lening terug te betalen, zorg er dan voor dat u op de juiste manier budgetteert en elke maand geld opzij zet om de betaling te dekken.

lening aanvragen als student

De beste tijd om op zoek te gaan naar een studielening is als je nog op de middelbare school zit. Op deze manier heb je voldoende tijd om verschillende leningen te onderzoeken en te vergelijken voordat je een beslissing neemt. Er zijn veel verschillende soorten studieleningen beschikbaar, dus het is belangrijk om degene te vinden die het beste bij je past.

 

Zorg ervoor dat u al uw informatie bij de hand hebt wanneer u een studielening aanvraagt. Dit omvat uw burgerservicenummer, rijbewijsnummer en contactgegevens van uw huidige en vroegere werkgevers. Je moet ook weten hoeveel geld je wilt lenen en naar welke school je wilt gaan.

 

Als je problemen hebt met het terugbetalen van je studielening, neem dan zo snel mogelijk contact op met je geldverstrekker. Er zijn veel verschillende programma’s beschikbaar die u kunnen helpen vast te lopen met uw betalingen.

lening aanvragen als zzp'er

Als zelfstandige kan het moeilijk zijn om een lening af te sluiten bij een traditionele kredietverstrekker. Dit komt doordat uw inkomen niet stabiel is en u niet dezelfde arbeidsvoorwaarden heeft als iemand die in dienst is van een bedrijf. Er zijn echter kredietverstrekkers die gespecialiseerd zijn in kredietverlening aan zelfstandige kredietnemers.

 

Voordat u een lening aanvraagt, moet u de verschillende beschikbare kredietverstrekkers onderzoeken. Zoek naar kredietverstrekkers die leningen aanbieden die specifiek bedoeld zijn voor zelfstandige kredietnemers. Deze leningen zullen waarschijnlijk lagere rentetarieven en flexibelere voorwaarden hebben dan traditionele leningen.

 

Wees bereid om bij het aanvragen van een lening bewijs te overleggen van uw inkomsten en uitgaven. Deze informatie helpt de geldschieter om te bepalen of u een goed risico loopt voor een lening. Zorg ervoor dat u al uw documentatie gereed heeft voordat u zich aanmeldt, zodat u het proces kunt versnellen.

lening aanvragen met uitkering

Als u wat extra geld nodig heeft, kan een lening de oplossing zijn. Maar voordat u op de stippellijn tekent, moet u ervoor zorgen dat u alles weet over de verschillende soorten leningen die beschikbaar zijn. Leningen met voordelen kunnen een goede optie zijn, vooral als u op zoek bent naar een manier om uw schuld te consolideren of een lagere rente te krijgen.

 

Bij het aanvragen van een lening met voordelen zijn er verschillende dingen waar u op moet letten. Zorg er eerst voor dat u de voorwaarden van de lening begrijpt. Vergelijk vervolgens de rentetarieven en andere kenmerken tussen verschillende kredietverstrekkers. En tot slot, zorg ervoor dat u een budget maakt voor de maandelijkse betalingen, zodat u eventuele boetes of te late vergoedingen later kunt vermijden.

lening aanvragen met wajong uitkering

Heeft u een lening nodig, maar krijgt u ook een Wajong-uitkering, dan zijn er voor u nog mogelijkheden om aan het geld te komen dat u nodig heeft. U kunt ervoor kiezen om een lening met een Wajong-uitkering aan te vragen. Dit betekent dat u moet aantonen dat u de uitkering ontvangt en dat u voldoet aan de overige eisen van de geldverstrekker.

 

Er zijn een aantal zaken waar u rekening mee moet houden bij het aanvragen van een lening met een Wajong-uitkering. Zorg er allereerst voor dat u de lening kunt betalen. Dit is belangrijk, want het is heel gemakkelijk om in de schulden te komen als je niet oppast. Zorg er daarnaast voor dat je verschillende kredietverstrekkers vergelijkt voordat je een definitieve beslissing neemt. Dit is belangrijk omdat de rentetarieven en andere voorwaarden nogal kunnen verschillen van kredietverstrekker tot kredietverstrekker.

Wij helpen je graag

Waar kunnen we je mee helpen? Bel, mail of app ons gerust!

Consument
Zakelijk
Appen
Bespaar € 775 per jaar!

Door zelf eenvoudig te vergelijken kun je kiezen voor de goedkoopste aanbieder. Uit ons onderzoek is gebleken dat de goedkoopste aanbieder € 775 per jaar goedkoper is!