veilig geld lenen

Geld lenen en een lening vergelijken?

Vul in en vergelijk de beste leningen

Bereken de lening die bij jouw past
Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-
Bespaar € 775 per jaar!
geld lenen vandaag maandag 14 juni!
3.5% rente

lage maandlasten

financieren

de beste financieringen

veilig en anoniem

9.5

gemiddelde klantwaardering

Lening afsluiten in 2021. Geld lenen bij de volgende leningverstrekkers

een score van 9.5 op basis van 123 ervaringen

Eenvoudig en snel geld lenen

Overgestapt
“Fantastisch snel geholpen”

De ervaringen van Geld lenen en een lening afsluiten

Meer gingen al voor om een vergelijking te maken van verschillende lening aanbieders en de laagste rentes.
5/5

Ik was al een tijdje bezig met de keuze maken voor een nieuwe auto en moest ik eerst een geschikte lening vinden welke bij mij past. Bij Lening.com kreeg ik een goed gevoel, Chapeau!

– R te Nijmegen

5/5

De isolatie van mijn koopwoning kon ik zonder sparen direct laten uitvoeren met een lening. Ik kreeg direct een voorstel wat ik online kon accepteren.

– M te Eindhoven

5/5

Mijn oude auto was niet meer te repareren en moest geld lenen om een andere auto te kopen. Via lening.com heb ik een aanvraag ingediend en snel ontving ik een voorstel van de bank.

– V te Kerkrade

Lening in 2021 afsluiten? Wij helpen graag!​

Of u zich nu afvraagt of u geld kunt besparen op uw huidige persoonlijke lening, uw schulden wilt consolideren, uw huis wilt verbeteren of een andere auto nodig hebt, wij kunnen u misschien helpen uw plannen te financieren of uw maandelijkse betaling te verlagen. Lening.com is gespecialiseerd in consumentenkredieten: Nieuwe leningen, het overdragen van oude(re) leningen met een hoge rente, of het consolideren van verschillende schulden, creditcards en andere mogelijke leningen in één transparante lening met maandelijkse betaling tegen een vaste rente
U kunt uw plannen gaan realiseren met een persoonlijke lening. Of het nu gaat om een nieuwe keuken, badkamer, auto of als u een ander doel heeft, u kunt er snel achter komen of de lening die u nodig heeft een mogelijkheid is met behulp van onze calculator. U weet direct welk bedrag u maximaal kunt lenen op basis van uw inkomen en omstandigheden. Dit maximumbedrag is een indicatie en volledig gebaseerd op de door u verstrekte informatie. Een indicatie van de maandelijkse betaling, de looptijd en het totale terug te betalen bedrag van de lening, kan hier worden berekend door de verschillende variabelen in te vullen. Natuurlijk, als u de exacte mogelijkheden voor een lening wilt weten, kunt u het beste een offerteaanvraag indienen door een lening aan te vragen. U ontvangt dan gratis en vrijblijvend een offerte per e-mail en indien gewenst via de post.
Als u tegoeden heeft op creditcards, rekening-courantkredieten, winkelkaarten of misschien een kleine lening of twee, kan het voordelig voor u zijn om al deze ‘kleine’ schulden te consolideren in één nieuwe lening. Het is zeker gemakkelijker om één lening bij te houden in plaats van drie of vier! De rentetarieven op de genoemde voorbeeldproducten zijn meestal vrij hoog, bijna altijd hoger dan de tarieven die een gewone lening u kan bieden. Een ander voordeel van het consolideren van uw schulden in een nieuwe persoonlijke lening is dat u de hoogte en de duur van uw maandelijkse betaling vooraf weet, zodat u precies weet wat u elke maand kunt verwachten. Voorspelbaar en transparant!

Als de offerte naar uw tevredenheid is, kunt u het contract ondertekenen en samen met de andere verplichte documenten naar ons terugsturen. Wij zullen hier met u samenwerken om alle documenten in te vullen die nodig zijn om een volledig dossier naar de financieringsmaatschappij te sturen. Zodra uw dossier is verzonden, zullen zij een laatste controle van uw contract en aanvullende documenten uitvoeren. Na ontvangst van de definitieve goedkeuring van de financieringsmaatschappij laten we u weten dat het geld wordt overgemaakt op uw bankrekening of op de rekening van uw uitstaande saldi, afhankelijk van het oorspronkelijke doel van uw lening natuurlijk.


Hypotheek berekenen doe je met Hypotheekberekening.com

We maken de mogelijkheden voor geld lenen inzichtelijk door het zichtbaar maken van de mogelijkheden. Kijk en vergelijk de voor jou geschikte lening die je daadwerkelijk ook kan sluiten.

Met vele jaren ervaring beschouwen wij onszelf als specialisten in financiering. Als u bij ons een persoonlijke lening aanvraagt, treedt Lening.com op als de ‘tussenpersoon’ tussen u als consument en de financiële organisatie die de lening verstrekt. Er zijn veel kredietverstrekkers, elk met hun eigen voorwaarden en rentetarieven. Lening.com vergelijkt de aanbiedingen die verschillende kredietverstrekkers aan u kunnen doen, op basis van uw kredietaanvraag en situatie. Als er mogelijkheden zijn, zoeken we die voor u uit en sturen we u de beste aanbieding(en) door. Vervolgens is het aan u om te bepalen wat u wilt, zonder (financiële) verplichtingen.
De rentetarieven op de Nederlandse (financiële) markt zijn op dit moment historisch laag. Daarom kan dit het perfecte moment zijn om uw huidige lening te verplaatsen naar een andere aanbieder die gunstigere rentetarieven biedt en u misschien wel geld bespaart. Zoek snel uit of het overzetten van uw huidige lening naar een andere aanbieder een voordelige optie voor u is. Het duurt een paar minuten om een indicatie te krijgen van het maximale bedrag dat u zou kunnen lenen of om uw mogelijke maandelijkse betaling te achterhalen met behulp van onze berekeningstools. U kent de exacte mogelijkheden door een offerte aan te vragen en ons aanbod in uw (e)mailbox te ontvangen. Deze offerte is gratis en vrijblijvend.
Vul het volledige aanvraagformulier voor de lening in twee stappen in: Voor stap één vult u in hoeveel u wilt lenen, wat voor soort lening u wilt, welke maandelijkse betaling en de duur van de aflossing. Vervolgens vul je de benodigde persoonlijke gegevens in, gegevens over je huidige (woon)situatie en tot slot je contactgegevens. Voor stap twee kunt u kiezen van welke financieringsmaatschappij u een offerte wilt ontvangen. U kunt meerdere aanbieders selecteren om later tarieven en voorwaarden te kunnen vergelijken. We gebruiken de door u verstrekte informatie om u in aanmerking te laten komen voor de lening die u hebt aangevraagd. Wij kunnen contact met u opnemen om uw gegevens te valideren en, indien nodig, in te vullen om een offerteaanvraag te kunnen indienen bij de financieringsmaatschappijen van uw keuze.
Wanneer u een lening aanvraagt zijn er een paar dingen die u in gedachten moet houden met betrekking tot uw land

Geld lenen in 2021. Hoe gaat dat in zijn werk?

Alles wat we vandaag de dag nodig hebben om de voldoen aan de basisverwachtingen van het leven kost geld. Het water dat uit de kraan komt, de elektriciteit die er voor zorgt dat onze toestellen werken, het brood dat we eten, etc. Wat moet u echter doen wanneer u in een situatie terechtkomt waarin u niet langer de beschikking heeft over een bepaald (noodzakelijk) geldbedrag? Stel nu bijvoorbeeld eens dat aan het einde van de maand uw wasmachine stuk gaat. U kunt eigenlijk niet wachten tot de volgende maand om hem te vervangen, maar helaas laat uw financiële toestand u ook niet toe om meteen een nieuwe te kopen. Wat dan ? Het is allereerst natuurlijk belangrijk om te weten over welk bedrag het gaat. Wanneer het om een relatief klein bedrag gaat kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om het van een eventuele spaarrekening te halen. Natuurlijk zal dat uw rente op het einde van het jaar beïnvloeden, maar de schade blijft beperkt als u bij de volgende uitkering van uw loon gewoon het afgehaalde bedrag terug kunt storten. U dient er dan natuurlijk wel rekening mee te houden dat u in die maand over iets minder geld beschikt dan normaal en u eventueel in de aankopen zal moeten snoeien. Toch lijkt dit de beste mogelijkheid om een dergelijke situatie op te vangen.

Restschuld FInanciering

Wil jij geld lenen?

Ondanks dat je de aanvraag online invult, kijken wij met je mee of je de meest passende lening aanvraagt bij jouw persoonlijke omstandigheden en situatie.
Tijdens de looptijd van de geld lening kunnen onvoorziene omstandigheden plaatsvinden, zoals overlijden, werkloosheid of arbeidsongeschiktheid, die invloed hebben op de betaalbaarheid van een lening. Tegen het risico van deze omstandigheden kun je je verzekeren.
Over arbeidsongeschiktheid denk je vaak niet na. Wat kan me nu overkomen? Maar een ongelukje zit in een klein hoekje. Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering hoef je hier niet over na te denken. Het risico van arbeidsongeschiktheid wordt hiermee afgedekt.
Geld lenen is vandaag de dag niet meer zo moeilijk. De rente is zeer laag en het is daardoor ook financieel aantrekkelijk. Je betaalt bijna geen rente over het geleende geld. Het is daardoor mogelijk om je dromen uit te laten komen. Het geld kan voor vele doeleinden geleend worden. Kies de juiste leenvorm en weet dat geld lenen geld kost. Laten we de mogelijkheden bespreken.
Het is vandaag de dag mogelijk om via het internet een lening aan te vragen. Het is niet nodig om naar een bank of tussenpersoon te gaan. Online worden alle gegevens ingevoerd om de lening aan te vragen. Vervolgens ontvang je een offerte in de mailbox en kun je deze ondertekend terugsturen. Vervolgens is het belangrijk om alle benodigde stukken mee te sturen om de lening te krijgen. Wanneer de geldverstrekker alles binnen heeft zal het allemaal snel afgerond worden en zal de lening verstrekt worden. Het geld staat dan op de bankrekening.
Iedere aanvraag is anders! Een lening die afgestemd is op je persoonlijke situatie en wensen is de beste lening. Extra zekerheden, zoals het bezit van een eigen huis kunnen voordelen geven bij het verkrijgen van een lening. Bereken wat je kunt lenen en vraag direct een passende lening aan.
Wat gebeurt er als jij of je partner komt te overlijden. Is de lening dan nog te betalen? Met een overlijdensrisicoverzekering hoeven de nabestaanden zich geen zorgen te maken. De lening wordt geheel of gedeeltelijk afgelost.
In de huidige tijd geeft een vaste aanstelling niet altijd de zekerheid van een inkomen tot aan je pensioen. Een verzekering tegen werkloosheid geeft zekerheid van de betaalbaarheid bij werkloosheid. Geen zorgen! Jij kan je richten op het vinden van een nieuwe baan.
Geld lenen is mogelijk voor verschillende doelen. Hieronder een korte opsomming waarvoor mensen geld lenen: Voor een verbouwing van de woning (de keuken, badkamer, een uitbouw, een dakkapel of een garage bijvoorbeeld). Voor het kopen van een auto, camper, caravan, motor of fiets. Een studie Het starten van een bedrijf Om oude leningen over te sluiten voor lagere maandlasten Een vakantie Een geweldige bruiloft Een ander doel Er zijn veel redenen om geld op te nemen. Wanneer geld wordt opgenomen voor de verbouwing van de eigen lening is het goed om een persoonlijke lening te nemen. De rente is dan namelijk ook fiscaal te verrekenen.

Vragen over een lening en Geld Lenen

Meer weten over een lening en geld lenen? Wij proberen al je vragen te beantwoorden.

Lening.com is een onafhankelijk platform welke de mogelijkheid biedt om leningen online te berekenen en aan te vragen. Het proces is ontzettend eenvoudig.

Door een berekening te maken via het berekeningsformulier krijg je direct terug welke banken een lening zouden kunnen verstrekken en tegen welke voorwaarden. Let op: Dit zegt niet of dat je ook daadwerkelijk een lening krijgt. 

Door de lening aan te vragen gaat u het proces door en zullen onze adviseurs dit proces begeleiden. 

Er komen wat aanpassingen voor een lening in 2021. De regels worden wat verscherpt waardoor er vanaf April een lagere mogelijkheid is tot lenen.

Aan wat wil je het geld besteden? Die vraag moet jij je eerst stellen om te kunnen bepalen welke vorm je moet kiezen. Er bestaan diverse leenvormen de meest voorkomende zijn persoonlijke lening en doorlopend krediet. Bij een persoonlijke lening wordt een bedrag in zijn geheel aan jou overgemaakt. De rente en looptijd staan vast en het terugbetaalde bedrag kan niet meer worden opgenomen. Bij een doorlopend krediet wordt er een afgesproken bedrag ter beschikking gesteld waarover je, tot aan het kredietlimiet, altijd kan beschikken. De rente en looptijd staan niet vast. De maandelijkse termijnen worden berekend door middel van een vast percentage van het opgenomen bedrag of van het limiet. Je kan bij een doorlopend krediet iedere keer opnieuw het ingeloste bedrag opnemen.
Geld lenen kost geld. Wanneer je geld leent van een bank moet er altijd een vergoeding over worden betaald. Bij een doorlopend krediet betaal je geen rente wanneer je geen geld ervan opgenomen hebt of alweer terug hebt betaald tot aan het kredietlimiet. Hiermee heb je wel altijd de mogelijkheid om over geld te beschikken wanneer het nodig is.
Het lenen van geld kost geld. Hoeveel geld het kost is afhankelijk van de rente die je betaald. Bij een persoonlijke lening staat de rente de gehele looptijd vast en weet je precies hoeveel het lenen van geld kost. Bij een doorlopend krediet is staat de rente niet vast en kan je moeilijker berekenen hoeveel het lenen kost over de gehele periode. Wel kan je proberen om de een verstrekker te vinden waarbij de rente het laagst is. Wij van lening.com kunnen jou daar goed bij helpen.
Voor het lenen van zakelijk geld zijn er andere voorwaarden dan lenen voor privé doeleinden. Ook hiervoor kan lening.com je helpen bij het verkrijgen ervan. Informeer naar de mogelijkheden.
Schulden maken en kosten besparen klinkt vreemd, maar is toch mogelijk! Wanneer je oude leningen hebt kan het zijn dat de afgesproken rente zeer hoog is. Met het oversluiten naar een nieuwe lening met een lagere rente bespaart je geld. Als je verschillende kleine leningen hebt tegen diverse tarieven kan het vaak gunstiger zijn om alle te sluiten naar een grote leningen over lening tegen een gunstiger rentetarief. Vraag ons naar de mogelijkheden.
Tegenwoordig kan er ook geld geleend worden via een soort ‘Krediet-marktplaats’ (crowdfunding) hierbij worden mensen die geld willen lenen en mensen die geld uitlenen bijeengebracht.

In april van 2021 staan er een aantal wetgevingen klaar welke het moeilijker maken om een lening te krijgen, dan wel dat de hoogte van de lening flink naar beneden gaat. 

Dit is vanuit de AFM en allemaal gedaan om achterstanden te voorkomen.

Geld Lenen bij Lening.com

 Natuurlijk heeft niet iedereen een spaarrekening en is het goed om te weten dat er ook nog andere mogelijkheden zijn. U kunt bijvoorbeeld vragen aan uw werkgever of het mogelijk is om een voorschot te krijgen op uw loon van volgende maand. Het is niet zo leuk om toe te moeten geven tegenover uw werkgever dat u even een financieel dipje heeft, maar hij is wel de persoon die u op de eenvoudigste manier uit de nood kan helpen. Houd in deze situatie wel rekening met twee belangrijke punten. In eerste instantie heeft de werkgever het recht om een bepaalde rente in rekening te brengen (hij betaalt u namelijk vroeger uit dan hij eigenlijk verplicht is en zo mist hij dus een bepaalde rente). U dient er echter ook rekening mee te houden dat u een voorschot krijgt op uw loon van volgende maand en dat u het de volgende maand dus met een bepaald inkomen minder moet zien te redden. Alles bij elkaar gezien is dit echter de eenvoudigste en goedkoopste manier om snel aan wat extra geld te komen. U kunt natuurlijk ook altijd nog gaan kijken naar bepaalde kredieten. Een sms krediet kunt u bijvoorbeeld binnen de 24 uur afsluiten voor een bedrag tot 500 euro. Alleen is kenmerkend voor dergelijke kredieten dat er bijzonder hoge kosten op worden aangerekend. Zo dient u er rekening mee te houden dat u voor een lening van 500 euro aan het einde van de maand minimum 600 euro terug dient te betalen. 

Meer vragen over lenen?

Ik ben Pascal, mocht je toch nog meer willen weten over geld lenen dan beantwoord ik graag je vragen.

geld lenen
Contact

ons team staat voor je klaar

Geld lnnen lening.com logo
Wij helpen je graag

Waar kunnen we je mee helpen? Bel, mail of app ons gerust!

Consument
Zakelijk
Bespaar € 775 per jaar!

Door zelf eenvoudig te vergelijken kun je kiezen voor de goedkoopste aanbieder. Uit ons onderzoek is gebleken dat de goedkoopste aanbieder € 775 per jaar goedkoper is!