Voordelig en vertrouwd geld lenen met A-krediet

Op een verantwoorde manier vertrouwd geld lenen tegen een gunstig rentepercentage en persoonlijk advies. Daar staat A-Krediet voor ! Al tien jaar lang staat het klantbelang bij A-Krediet centraal en staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Al meer dan 380 klanten hebben A-Krediet beoordeeld met gemiddeld een 9 als cijfer. Daar is A-Krediet enorm trots op. A-Krediet biedt de laagste rente aan haar klanten.

Om in aanmerking te komen voor een financiering via A-Krediet, moet u voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Een vast – of tijdelijk diensverband
  • Geen negatieve codering bij het BKR
  • Beschikken over een geldig legitimatiebewijs
  • In de leeftijd van 21 t/m 68 jaar
  • A-Krediet neemt, vanwege de criteria van de banken en intern beleid, alleen leningen vanaf 5000 euro in behandeling. Een lager leenbedrag is helaas niet mogelijk. Wel is er een mogelijkheid om bestaande lening(en) in te lossen ofwel een bedrag van de financiering in depot te houden.

Tijdelijk dienstverband?

Vul ook bij het ontbreken van een vast dienstverband het aanvraagformulier gewoon in. Door de samenwerking met een groot aantal verschillende banken zal A-Krediet je wellicht toch een passende aanbieding kunnen doen. Wanneer je via jouw werkgever of het uitzendbureau (fase B of fase 3) beschikt over een dienstverband voor bepaalde tijd, zullen de banken vaak een (door de werkgever) ingevulde werkgeversverklaring met intentieverklaring verlangen.

De procedure bij A-Krediet

Zodra je het aanvraagformulier hebt ingevuld en verzonden, ontvang je spoedig een scherpe offerte. Wil je gebruik maken van die aanbieding, dan vragen we je om A-Krediet een aantal papieren retour te sturen, samen met de getekende offerte. Alle opgevraagde documenten zijn van belang voor de snelheid van afwikkeling én voor de rente van je financiering.
Zodra de documenten zijn ontvangen en deze door de bank zijn gecontroleerd, wordt de aanvraag verwerkt en uitbetaald. Hoe completer je aanvraag wordt ingevuld, hoe scherper en sneller je financiering geregeld is!