geld lenen kost geld

Aanvraag lening

Beste leningen aanvragen

Geld lenen 
Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-
Bespaar € 775 per jaar!
Rentes zojuist bijgewerkt op donderdag 23 september!
3.5% rente

lage maandlasten

Aanvraag lening financieren

de beste aanvraag lening financieringen

veilig en anoniem

9.5

gemiddelde klantwaardering

Aanvragen lening

Wij bij lening.com helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor een lening. U kunt dan ook heel eenvoudig gebruik maken van onze superhandige vergelijkingstool hierboven, deze laat zien welke leningen het meest voordelig zijn en welke kredietsoort het beste bij uw situatie past! Wel zo makkelijk! Ook geven wij advies en uitleg over de voor en nadelen van de verschillende leningen, hier kunt u meer over lezen verder op de pagina.

 

Restschuld FInanciering

Aanvraag financiering

een score van 9.5 op basis van 123 ervaringen

Aanvraag lening ervaringen

Meer klanten gingen al voor om de restschuld te kunnen financieren met onze gratis vergelijktool!

5/5

Ik was al een tijdje bezig met de keuze maken voor een nieuwe auto en moest ik eerst een geschikte lening vinden welke bij mij past. Bij Lening.com kreeg ik een goed gevoel, Chapeau!

– R te Nijmegen

5/5

De isolatie van mijn koopwoning kon ik zonder sparen direct laten uitvoeren met een lening. Ik kreeg direct een voorstel wat ik online kon accepteren.

– M te Eindhoven

5/5

Mijn oude auto was niet meer te repareren en moest geld lenen om een andere auto te kopen. Via lening.com heb ik een aanvraag ingediend en snel ontving ik een voorstel van de bank.

– V te Kerkrade

Hoe aanvraag lening afronden?
Overgestapt

 “Heel blij mee!”

 • Dhr A uit Amsterdam
 • Dhr R uit Reuver
 • Dhr Y uit ’s-Hertogenbosch
 • Mvr E uit Groningen
 • Mvr K uit Oostdijk
 • Mvr M uit Oirschot
 • Mvr Q uit Amsterdam
 • Aanvraag lening?

  Wanneer u een lening nodig heeft is het heel belangrijk dat u deze goed vergelijkt en een passende kredietvorm kiest, het niet inlezen in de verschillende vormen kan u ook veel geld kosten. Het is belangrijk om de verschillende tussen de verschillende vormen te weten. De meest voorkomende worden hieronder toegelicht.

  Als u één grote aankoop wilt financieren met behulp van een lening is het een goede oplossing om te gaan met een persoonlijke lening. Dit is een lening met zekerheid en houvast, dit komt doordat bij een persoonlijke lening de looptijd, rente en aflossing bij voorhand al vast staan.

  Indien u geld nodig heeft om wat duurdere aankopen te kunnen financieren en nog niet weet wat het precies allemaal gaat kosten is het een goede mogelijkheid om te gaan voor doorlopend krediet. Een lening waarvan u vrij op kunt nemen, ook heeft het een variabele rente en geen vaste looptijd.

  Kopen op afbetaling wordt vaak gebruikt bij webshops en dergelijke om de koper in termijnen te laten betalen. Wanneer u het product koopt maar nog niet de hele verkoopprijs betaald heeft bent u wel al de eigenaar van het product. Het nadeel van deze lening is dat rente vaak heel hoog is.

   

  Een lening waarbij u het niet vooraf hoeft aan te vragen, wanneer bij uw bij bank geoorloofd rood kan staan kan dit een voordelige manier van lenen zijn voor een korte periode. Wanneer uw ongeoorloofd rood komt te staan is het veel verstandiger om een lening af te sluiten, omdat de rente hiervan veel hoger ligt.

  Bent u op zoek naar een lening van een klein bedrag voor een korte periode? Dan is het flitskrediet echt iets voor u, in sommige gevallen kunt u deze ook afsluiten met een negatieve BKR codering. Het maximaal te lenen bedrag bij een flitslening is 600 euro alles hierboven wordt een persoonlijke lening. De looptijd die voor de lening geldt is maximaal 3 maanden.

  Vragen over aanvraag leningen

  Meer weten over leningen aanvragen? Wij proberen al je vragen te beantwoorden.

  Hoelang het precies duurt om een lening af te sluiten verschilt per bank of verstrekker maar u kunt bij ons online al binnen 2 minuten een lening aanvragen! Zo heeft u tijd voor dingen die er voor u toe doen!

  Indien u nog vragen heeft neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

   

  Aanvragen bij Lening.com

  Wij bij lening.com geven u een duidelijke en onafhankelijke vergelijking zodat u precies weet waar u aan toe bent en gemakkelijk een keuze kunt gaan maken. Zo kunt u snel uw lening aanvragen en bent u nog voordelig uit ook. Wel zo makkelijk!

  Met behulp van lening.com kunt u na het vergelijken van verschillende leningen gemakkelijk en eenvoudig een lening aanvragen. Lekker snel en voordelig, het plezier van lening.com!

  Restschuld FInanciering

  Krediet aanvragen

  Het is dus erg relevant vooraf goed te bekijken welke lening het beste bij u past zo bent u hoogstwaarschijnlijk een stuk goedkoper uit! Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

  Geld lnnen lening.com logo
  Wij helpen je graag

  Waar kunnen we je mee helpen? Bel, mail of app ons gerust!

  Consument
  Zakelijk
  Appen
  Bespaar € 775 per jaar!

  Door zelf eenvoudig te vergelijken kun je kiezen voor de goedkoopste aanbieder. Uit ons onderzoek is gebleken dat de goedkoopste aanbieder € 775 per jaar goedkoper is!