geld lenen kost geld

Mensen lenen steeds vaker geld voor een auto

Bereken de lening die bij jouw past

Vul een bedrag in
Bespaar € 775 per jaar!

geld lenen vandaag vrijdag 30 december!
Persoonlijke lening met lening.com
Deze informatie delen met anderen

Een opvallende ontwikkeling, de vraag neemt toe om geld te lenen voor de aanschaf van een auto.

Geld lenen, het ligt er maar net aan hoe je bent opgevoed. Zo zijn er mensen die vinden dat je alleen geld kunt lenen voor een huis en zeker niet voor een auto. Anderen zijn van mening dat het prima is om wat geld te lenen voor een auto. Bijvoorbeeld als je een ondernemer bent die tegelijkertijd eigen vermogen wil gebruiken om een bedrijf te laten groeien.

Geld lenen voor een auto

Toch is het steeds gebruikelijker geworden om geld te lenen voor een auto. Dat blijkt uit cijfers van kredietbemiddelaar Becam. Het bedrijf heeft in kaart gebracht waar klanten een lening voor willen. Zo zijn verbouwingen aan huis helemaal hot, maar verrassend genoeg is er ook meer vraag naar autoleningen. Van de top 5 leendoelen staat de auto zelfs op nummer één.

 

Top 5 leendoelen

1: Auto
2: Woningverbetering
3: Geld lenen
4: Interieur
5: Caravan

De files zijn extreem afgenomen ten opzichte van 2019. Toch is er meer vraag naar het hebben van een vervoermiddel. Logisch ook, want met een virus dat de ronde doet, zit je comfortabeler in je eigen auto dan in de bus of trein. Ook de caravan blijkt in trek. Ook een logische ontwikkeling. Vakantie met de caravan (in of nabij Nederland) is nu aantrekkelijker dan een verre vliegvakantie.

 

Meer vragen over lenen?

Ik ben Pascal, mocht je toch nog meer willen weten over geld lenen dan beantwoord ik graag je vragen.

geld lenen

Onderwerpen op de pagina

Wij helpen je graag

Waar kunnen we je mee helpen? Bel, mail of app ons gerust!

Consument
Zakelijk
Appen
Bespaar € 775 per jaar!

Door zelf eenvoudig te vergelijken kun je kiezen voor de goedkoopste aanbieder. Uit ons onderzoek is gebleken dat de goedkoopste aanbieder € 775 per jaar goedkoper is!