Auto Financieren

Beste financieringen vergelijken

Bereken de auto lening die bij jouw past
Rentes zojuist bijgewerkt op woensdag 21 oktober!
3.7% rente

lage maandlasten

Auto financieren

de beste auto financieringen

veilig en anoniem

9.5

gemiddelde klantwaardering

Auto financieringen ervaringen

Veel klanten gingen al voor om te kiezen voor de juiste lening die bij hen persoonlijk past.

5/5

Ik was al een tijdje bezig met de keuze maken voor een nieuwe auto en moest ik eerst een geschikte lening vinden welke bij mij past. Bij Lening.com kreeg ik een goed gevoel, Chapeau!

– R te Nijmegen

5/5

De isolatie van mijn koopwoning kon ik zonder sparen direct laten uitvoeren met een lening. Ik kreeg direct een voorstel wat ik online kon accepteren.

– M te Eindhoven

5/5

Mijn oude auto was niet meer te repareren en moest geld lenen om een andere auto te kopen. Via lening.com heb ik een aanvraag ingediend en snel ontving ik een voorstel van de bank.

– V te Kerkrade

Financieringen voor de auto
een score van 9.5 op basis van 123 ervaringen
Hoe geld lenen voor een auto

Door het invullen van de gewenste hoogte van de financiering, en de daarbij behorende vragen, krijgt je een overzicht van de verschillende aanbieders. Wanneer je een keuze hebt  gemaakt voor een verstrekker ga je het vervolg in door het invullen van de gegevens.

Je bent het aanvraagproces ingegaan waarbij je verschillende gegevens moet opgeven om deze te kunnen bewerken voor de lening verstrekker. Dit zijn de minimale gegevens die wij nodig hebben.

Wij zullen de aanvraag verwerken om alle documenten in te vullen die nodig zijn om een volledig dossier naar de financieringsmaatschappij te sturen.

De aanvraag is nu ingezonden naar de gewenste verstrekker. Binnen 6 uur zal kan de bank een uitsluitsel geven over uw aanvraag. 


Bij akkoord zal het gewenste bedrag binnen 24 tot 48 uur overgemaakt worden op het aangegeven rekeningnummer.

Net overgestapt

 “Fijn geholpen”

 • Dhr A uit Amsterdam
 • Dhr R uit Reuver
 • Dhr Y uit ’s-Hertogenbosch
 • Mvr E uit Groningen
 • Mvr K uit Oostdijk
 • Mvr M uit Oirschot
 • Mvr Q uit Amsterdam
 • Geld lenen voor je Auto?
  Op zoek naar een autolening? Wilt u kosteloos en vrijblijvend naar de mogelijkheden laten kijken voor een autolening? Of wilt u gewoon meer weten over de autolening? Een lening kan een verplichting voor een langere periode zijn. U moet dus altijd goed weten waar u aan begint. Al is de auto nog zo mooi, de lening moet natuurlijk wel bij u passen!
  Een autolening afsluiten kunt u door het bovenstaande aanvraagformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Vult u de aanvraag zo volledig mogelijk in, dan kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. Tijdens kantoortijden wordt uw aanvraag binnen enkele uren door ons team van kredietadviseurs in behandeling genomen. Over het algemeen heeft u ook al binnen enkele uren een reactie op uw aanvraag voor de autolening. Voordat een autolening afsluiten mogelijk is zullen wij de mogelijkheden met u doorspreken. Hierdoor weet u te alle tijden waar u aan toe bent, en wat u van de lening kunt verwachten.
  Een belangrijke vraag als u een lening gaat afsluiten, is natuurlijk wat de kosten voor de lening zijn. De vraag wat een autolening gaat kosten laat zich eenvoudig beantwoorden. Als u gaat lenen moet u natuurlijk altijd rente betalen over het openstaande bedrag van de lening. Voor het afsluiten van de lening zelf bent u echter verder geen kosten verschuldigd. Ook voor het advies worden u verder geen kosten in rekening gebracht.

  Leen nooit teveel. Dit lijkt een open deur intrappen maar wist u dat 15% van de consumenten nog steeds teveel geld leent? Besef dat u maandelijks nog voldoende geld moet overhouden voor andere dingen. En als uw inkomen plots daalt, dan moet u dat verlies nog steeds goed kunnen opvangen. Laat u daarom adviseren door een kredietverstrekker over de hoogte van uw autolening.

  Binnenkort toe aan een nieuwe auto en heb je daarvoor onvoldoende cash geld liggen? Als het eventjes kan sluit je natuurlijk geen lening af. Maar toch kan een autolening afsluiten in sommige gevallen verstandig zijn en een uitkomst bieden. Bijvoorbeeld omdat je anders bent aangewezen op het openbaar vervoer (dat kost ook veel geld!). Of omdat je bedrijfsvoering als ondernemer anders in gevaar komt. En natuurlijk is een autolening afsluiten is geen probleem zodra je maandelijks voldoende geld overhoud. Als je toe bent aan een andere lening en daarvoor graag geld wilt lenen, dan is het belangrijk om onze tips nog eens goed door te nemen. Dit levert jou gegarandeerd een besparing op!
  Vertrouw niet op de stunttarieven waarmee aanbieders van leningen vaak adverteren. Dit zijn ‘vanaf rentes’ maar het is de grote vraag of u dat straks betaalt. De kans daarop is zeer gering. Let dus vooral op de rentepercentages voordat u een autolening afsluit. Want de ‘vanaf rentes’ verschillen enorm met de daadwerkelijk rentes. Hieronder leest u waarom aanbieders van autoleningen mogen adverteren met een vanaf rente en waarom de meeste mensen uiteindelijk toch een hoger rentepercentage betalen.
  In dit blog geven we u tips bij het afsluiten van een autolening. Natuurlijk zodat u zo goedkoop mogelijk kan lenen straks. We bespreken in dit geval het verschil tussen de persoonlijke lening en het doorlopend krediet. De persoonlijke lening is als autolening het meest geschikt. De looptijd staat vast en deze kan u dus synchroon laten lopen met de levensduur van de auto. Zo voorkomt u dat u straks nog een lening moet aflossen terwijl de auto niets meer waard is. Ook betaalt u met deze lening een vaste rente. Stijgt de marktrente? Dan blijft u gewoon maandelijks hetzelfde tarief betalen. De goedkoopste persoonlijke lening heeft tegenwoordig ook een lager rentetarief dan het goedkoopste doorlopend krediet. Deze laatstgenoemde leensoort heeft dus zijn langste tijd gehad.
  Lees de voorwaarden… lees de voorwaarden en lees de voorwaarden…. Deze zijn bepalend voor de kosten van de lening en dus erg belangrijk. Maar weinig mensen nemen de moeite om deze van a tot z door te nemen. Maar doe dat dus wel! Zo komt u erachter wat er gebeurt wanneer u een lening te laat betaalt indien u een auto aanschaft op afbetaling (bij een autobedrijf) of hoe het zit met extra aflossen als u daar de mogelijkheid voor heeft.
  Een autolening is een vorm van geld lenen waarbij het krediet expliciet voor de auto is bedoeld. De looptijd van de autolening moet korter of gelijk zijn aan de verwachte periode dat u verwacht de auto te gebruiken. Als u de looptijd langer maakt, betaald u nog aan de auto, terwijl deze al niet meer in uw bezit is. Een autolening kan iedere vorm van geld lenen zijn. In de meeste gevallen is het echter een persoonlijke lening. Dit gezien de kenmerken van de vaste rente, en de vooraf duidelijk af te spreken looptijd van de lening. Toch gebeurd het ook dat een doorlopend krediet gebruikt kan worden als autolening. Dit kan gebeuren als men de lening in korte tijd alweer denkt in te kunnen gaan lossen met een financiele meevaller.

  Bij een autolening zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. Om het voor u zo overzichtelijk mogelijk te houden hebben wij deze voor u onder elkaar gezet.

   

  Zorg ervoor dat de looptijd van de lening niet langer is dan de periode dat u de auto wilt gaan rijden.

   

  Vergelijk altijd meerdere aanbieders met elkaar. Dit kan u een behoorlijk voordeel opleveren.

   

  Kijk ook altijd naar het totale bedrag dat u moet terugbetalen voor de lening.

  Uiteraard kunt u bij vragen altijd kosteloos en vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord, en zijn u graag van dienst.