Informatie over kredietverstrekkers:

Deze informatie delen met anderen
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Enkele kredietverstrekkers op een rijtje: Ferratum, Nationale Nederlanden, Kredietconcurrent en Geldshop.

  • Ferratum

Over Ferratum Het Finse bedrijf Ferratum is onder meer op de Nederlandse kredietmarkt actief. Het biedt minikredieten aan en is marktleider op dat gebied. Men noemt Minikredieten ook wel eens flitsleningen of minileningen. Dit zijn piepkleine kredieten die consumenten kunnen gebruiken om een periode te overbruggen. Dit soort leningen kennen een zeer korte looptijd. Ook kan men maar kleine bedragen lenen. Sluit je een dergelijk krediet af, dan moet je rekening houden met hoge onkosten. Omgerekend naar rentepercentages betaal je al snel 15% rente over het leenbedrag. De minikredieten kan men gewoon online via de website van Ferratum afsluiten.

  • Nationale Nederlanden NL

Over Nationale Nederlanden Afgekort wordt de Nationale Nederlanden ook wel eens ‘NN’ genoemd. Deze organisatie werd in 1962 opgericht. Het ontstond nadat meerdere bedrijven een fusie met elkaar aangingen, namelijk De Nederlanden van 1845, Nationale Levensverzekeringsbank en de Assurantie Maatschappij tegen Brandschade. Nadien ging het huidige Nationale Nederlanden nog een samenwerking aan met de NMB Postbank Groep en ING Groep maar splitste zich weer af toen het in 2014 naar de beurs ging. Klanten kunnen tal van producten bij deze maatschappij afsluiten waaronder kredieten. De consument kan alleen een doorlopend krediet bij deze maatschappij afsluiten. Dit doorlopend krediet kan men ten alle tijden versneld en ook boetevrij aflossen. Ook kan je het krediet wijzigen tijdens de looptijd. NN biedt ook een z.g. overstapservice aan. Je huidige krediet kan je naar hen oversluiten tegen wellicht gunstiger voorwaarden. Waarom zou je een krediet bij de Nationale Nederlanden afsluiten? Doorlopende kredieten van NN kan je afsluiten al vanaf 4.5% rente bij een leenbedrag van 25.000 euro. Voor lagere leenbedragen betaal je iets meer rente. Online kan men een krediet berekenen en direct aanvragen.

  • Kredietconcurrent

Over Kredietconcurrent Het bedrijf Kredietconcurrent B.V. is een bemiddelaar in kredieten en doet dit alleen voor particulieren. Kredietconcurrent B.V. staat bij de AFM geregistreerd. Naast allerlei soorten kredieten kan men ook verzekeringsproducten afsluiten. Omdat zij samenwerken met andere financiële instellingen, is het voor Kredietconcurrent B.V. mogelijk om producten aan te bieden die voordelig zijn. Als klant kan je er vanuit gaan dat je altijd leent met de beste voorwaarden. Het bedrijf krijgt per verkocht product een provisie. Jij kan via de website van de Kredietconcurrent gauw berekenen wat de hoogst is van het krediet dat je kan afsluiten. Op de website is het tevens mogelijk om allerlei tips en adviezen over geld lenen te lezen.

  • Geldshop

Over Geldshop Geldshop pretendeert altijd voorzichtig om te gaan met geld verstrekken, aangezien lenen risico’s met zich meebrengt. Persoonlijke service mag je dus verwachten wanneer je een aanvraag doet voor een krediet of lening. Geldshop werkt met het zogenoemde ‘nieuwe lenen’. Dit betekent concreet dat leningen niet zomaar meer worden verstrekt maar dat de consument de risico’s duidelijk moet kunnen dragen. Bij Geldshop kan men consumptieve kredieten afsluiten. Dit zijn kredieten die je gebruikt voor persoonlijke doeleinden zoals een nieuwe auto, een verbouwing of een nieuwe keuken. Vooraf spreek je een kredietlimiet met Geldshop af. Men kan bij deze kredietverstrekker zowel doorlopende kredieten als persoonlijke leningen afsluiten.

Meer vragen over lenen?

Ik ben Pascal, mocht je toch nog meer willen weten over geld lenen dan beantwoord ik graag je vragen.

geld lenen
Geld lnnen lening.com logo
Wij helpen je graag

Waar kunnen we je mee helpen? Bel, mail of app ons gerust!

Bespaar € 775 per jaar!

Door zelf eenvoudig te vergelijken kun je kiezen voor de goedkoopste aanbieder. Uit ons onderzoek is gebleken dat de goedkoopste aanbieder € 775 per jaar goedkoper is!