De minilening van Ferratum

Deze informatie delen met anderen
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Heb je snel geld nodig en ben je op zoek naar een minilening? Een minilening is een goede manier om snel aan geld te komen om bijvoorbeeld het einde van de maand te kunnen overbruggen of om een onverwachte rekening te betalen.

Op het internet zijn veel verstrekkers van minileningen te vinden, maar het zijn er zoveel dat het lastig is om een goede te vinden. Daarom besteden wij er veel tijd en aandacht aan op onze website en hebben wij onder andere Ferratum onder de loep genomen.

Ferratum is inmiddels een zeer bekender verstrekker van minileningen in Nederland die zeer duidelijk is in zijn voorwaarden en aangeschreven staat als een betrouwbare partij waar je een minilening kunt aanvragen.

Ferratum is gevestigd in Engeland en al sinds 2005 één van de grootste Europese verstrekkers van minileningen. In de jaren hebben ze al heel wat mensen geholpen aan een minilening.

Waarom een minilening van Ferratum?

Het is een groot en betrouwbaar bedrijf wat al enkele jaren meegaat. Ze hebben in de jaren een goede naam opgebouwd en daarnaast zijn ze zeer transparant over de kosten. Kies je voor deze geldverstrekker? Dan kies je voor betrouwbaarheid en duidelijkheid en hoef je bijvoorbeeld niet bang te zijn om opgelicht te worden.

Wat zijn de kosten, en hoeveel kun je lenen?

Je kunt tussen de €100 en €800 lenen en hoe hoger de lening, hoe langer je over het terugbetalen mag doen. De termijnen waarin het geleende bedrag terugbetaald dient te worden zijn 15, 30 of 45 dagen. Het is wel verstandig om de terugbetaling dan ook daadwerkelijk binnen de gestelde termijn te voldoen, indien dit niet gedaan wordt zal er namelijk een boeteclausule in werking treden.

Wanneer je dus een minilening aangaat bij Ferratum of een andere verstrekker wees er dan zeker van dat je het ook kunt terugbetalen, en vooral dat je het “op tijd” kunt terugbetalen.

Hoe kun je een minilening aanvragen?

Op de website kun je door middel van een calculator aangeven hoeveel je wilt lenen en hoelang je over de terugbetaling gaat doen. Je zult nu ook direct zien hoeveel er terugbetaald moet worden. Vervolgens kun je de benodigde persoonlijke gegevens invullen en de aanvraag doen.

Ferratum wil beide partijen indekken door middel van de garantiestelling en is aangesloten bij Gobal Guarantee die garant zal staan voor een daadwerkelijke terugbetaling. Je kunt ook vrienden of familie vragen om garant te staan voor de terugbetaling.

Ter controle zal gevraagd worden voor een ID document, zoals een paspoort, of identiteitskaart om de opgegeven gegevens te kunnen controleren. Wanneer alles goedgekeurd en verwerkt is, dan zal het geld binnen een dag op je rekening staan!

Voordelen van minileningen bij Ferratum

Bij dit bedrijf kun je bijvoorbeeld ook een lening krijgen wanneer je negatief geregistreerd staat bij het Bureau Krediet Registratie in Tiel. De leningen zijn klein en kunnen heel snel geregeld zijn waardoor je snel over het geld kunt beschikken.

Meer weten over Ferratum en antwoorden krijgen op al je vragen? Bezoek dan even de website.

Meer vragen over lenen?

Ik ben Pascal, mocht je toch nog meer willen weten over geld lenen dan beantwoord ik graag je vragen.

geld lenen
Geld lnnen lening.com logo
Wij helpen je graag

Waar kunnen we je mee helpen? Bel, mail of app ons gerust!

Bespaar € 775 per jaar!

Door zelf eenvoudig te vergelijken kun je kiezen voor de goedkoopste aanbieder. Uit ons onderzoek is gebleken dat de goedkoopste aanbieder € 775 per jaar goedkoper is!