Doorlopend krediet bij Nationale Nederlanden

Deze informatie delen met anderen
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Iedereen in Nederland is wel bekend met Nationale Nederlanden en dat is ook niet voor niets want dit bedrijf dat van oorsprong bekend staat in Nederland als verzekeraar heeft inmiddels ook al heel wat mensen voorzien van een krediet en binnenkort ook van persoonlijke leningen.

Wanneer je wat geld nodig hebt en op zoek bent naar een maatschappij die hier bij kan helpen is de kans groot dat je Nationale Nederlanden tegenkomt. Het bedrijf adverteert veel op televisie en radio, en is ook zeer actief op het internet.

Een Doorlopend krediet bij Nationale Nederlanden biedt enkele voordelen

Een groot voordeel wanneer je een doorlopend krediet afsluit bij de Nationale Nederlanden is dat deze verstrekker een goede bekendheid heeft en aangeschreven staat als zeer betrouwbaar. Doordat Nationale Nederlanden erg groot is, kun je ook goed advies en een goede service verwachten.

Het bedrijf brengt overal ter sprake dat er naast het doorlopend krediet ook een doorlopend krediet mogelijk zal zijn in de toekomst en we kunnen er dan ook vanuit gaan dat deze aangeboden zal worden tegen een scherpe rente en met veel mogelijkheden.

Er is al te zien bij het doorlopend krediet dat het bijvoorbeeld mogelijk is om zonder boetes etc. extra af te lossen en de kans is groot dat dit ook toegepast zal worden op de persoonlijke lening.

Hoeveel kun je bij Nationale Nederlanden?

Het bedrag dat je uiteindelijk kunt lenen is sterk afhankelijk van een aantal zaken zoals bijvoorbeeld de hoogte van je inkomen en de kosten van vaste lasten zoals huur of hypotheek. Het bedrag dat geleend kan worden wordt berekend over de totale inkomsten, dus wanneer je getrouwd bent dan zullen de inkomsten van de partner ook meegerekend worden ( indien dit nodig is).

De rente zal worden bepaald door de hoogte van het geleende bedrag en door de totale looptijd van de persoonlijke lening.

Hoe kun je een doorlopend krediet aanvragen?

Op dit moment is het nog niet mogelijk om een doorlopend krediet aan te vragen bij Nationale Nederlanden, maar zodra dit wel mogelijk is zal het natuurlijk mogelijk zijn om te aanvraag in te dienen via zowel de website als telefonisch.

Om de aanvraag snel te kunnen regelen, is het verstandig om altijd wat gegevens bij de hand te houden. De belangrijkste gegevens zijn het burgerservicenummer (sofi-nummer), een loonstrookje waarop je kunt zien hoeveel je verdient en een afschrift van de bank waarop te zien is hoeveel je betaald aan huur/hypotheek of leningen. Dit zijn gegevens die altijd gevraagd worden, voor iedere soort lening of krediet.

Hoelang duurt het voordat je geld hebt?

Voor doorlopende kredieten is bekend dat de gehele aanvraag en de afhandeling totdat het geld op de rekening staat ongeveer 3 dagen duurt. Ik schat dan ook in dat die duur hetzelfde zal zijn voor de doorlopend krediet van de Nationale Nederlanden. Maar om echt zeker te kunnen zijn is het verstandig om 5 werkdagen te rekenen voordat het geld op de rekening staat, dit natuurlijk ook omdat er bij 3 dagen vanuit wordt gegaan dat alles soepel verloopt.

Meer vragen over lenen?

Ik ben Pascal, mocht je toch nog meer willen weten over geld lenen dan beantwoord ik graag je vragen.

geld lenen
Geld lnnen lening.com logo
Wij helpen je graag

Waar kunnen we je mee helpen? Bel, mail of app ons gerust!

Bespaar € 775 per jaar!

Door zelf eenvoudig te vergelijken kun je kiezen voor de goedkoopste aanbieder. Uit ons onderzoek is gebleken dat de goedkoopste aanbieder € 775 per jaar goedkoper is!