Persoonlijke lening bij de Nederlandse Kredietmaatschappij

Deze informatie delen met anderen
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Ben je op zoek naar een maatschappij die je voor een goede prijs aan een persoonlijke lening kan helpen? Dan ben je waarschijnlijk al eerder De Nederlandse Kredietmaatschappij tegengekomen, wat ook niet zo heel vreemd is omdat deze verstrekker hoog aangeschreven staat wanneer het gaat om leningen.

De Nederlandse Kredietmaatschappij biedt een aantal leenvormen waar de persoonlijke lening er één van is. Een persoonlijke lening aanvragen is eenvoudig en naast de grote hoeveelheid informatie die de website te bieden heeft is het ook nog mogelijk om een persoonlijk en passend advies te krijgen dat geheel overeenkomt met je situatie.

Zeer veel goede referenties

Wat direct zal opvallen wanneer je de website bezoekt, is het grote aantal positieve referenties van klanten, die zowel op de eigen website, als op andere websites zijn geplaatst. Natuurlijk zijn deze referenties niet voor niets en het laat zien dat De Nederlandse Kredietmaatschappij niet alleen persoonlijke leningen verstrekt met goede prijzen, maar ook nog een keer deskundig advies geeft en klaar staat voor klanten.

Het is een betrouwbare verstrekker, die ook vooral eerlijk is en het ook gewoon zegt wanneer een andere kredietvorm misschien beter bij je situatie past.

Hoe werkt de persoonlijke lening van De Nederlandse Kredietmaatschappij?

Voordat een lening wordt verstrekt, is het de vraag hoeveel je wilt lenen en voor welk doeleind. Er zal gekeken worden naar het inkomen, de maandelijkse uitgaven, en of je kredietwaardig bent. Om alvast te kunnen berekenen wat je kunt lenen via een persoonlijke lening, is er een mooie calculator aanwezig op de website die een overzicht laat zien over het bedrag dat je (mogelijk) zou kunnen lenen.

Nadat je een berekening hebt gedaan, is het mogelijk om direct de offerteaanvraag in te dienen. De Nederlandse Kredietmaatschappij werkt samen met een aantal banken, die na goedkeuring een offerte zullen opsturen zodat je kunt vergelijken welke bank het interessantste aanbod heeft in jouw situatie. Hierna kan de persoonlijke lening zo geregeld zijn als je een aanvraag in dient.

Rente bij een persoonlijke lening
De Nederlandse Kredietmaatschappij biedt bij iedere persoonlijke lening een vaste rente vanaf 4.7%. De hoogte van de rente wordt bepaald door de hoogte van het geleende bedrag en de vastgestelde looptijd. Bij de offerte zal duidelijk te zien zijn welke rente er gekoppeld is aan de lening.
De looptijden lopen erg uiteen, zo is de minimale looptijd van een persoonlijke lening 6 maanden, tot maximaal 180maanden. De uiteindelijke looptijd wordt onder andere bepaald door de hoogte van de lening en het bedrag dat je maandelijks kunt aflossen.

Hoe oud moet je zijn voor een persoonlijke lening?
Bij De Nederlandse Kredietmaatschappij moet je 21 jaar of ouder zijn op het moment van de aanvraag. Er geldt een minimum leeftijd van 21 jaar en een maximum leeftijd van 68 jaar om een lening aan te vragen en dan is het mogelijk om de lening af te lossen tot aan je 75e.

Op zoek naar meer informatie, of direct een aanvraag indienen? Dat kan op de website van De Nederlandse Kredietmaatschappij.

Meer vragen over lenen?

Ik ben Pascal, mocht je toch nog meer willen weten over geld lenen dan beantwoord ik graag je vragen.

geld lenen
Geld lnnen lening.com logo
Wij helpen je graag

Waar kunnen we je mee helpen? Bel, mail of app ons gerust!

Consument
Zakelijk
Bespaar € 775 per jaar!

Door zelf eenvoudig te vergelijken kun je kiezen voor de goedkoopste aanbieder. Uit ons onderzoek is gebleken dat de goedkoopste aanbieder € 775 per jaar goedkoper is!