Zakelijk geld lenen bij Spotcap, hoe werkt het?

Deze informatie delen met anderen
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Zakelijk geld lenen ? Zoekt u naar manieren om geld te lenen voor uw bedrijf? Snel een zakelijke lening afsluiten is niet voor iedere ondernemer weggelegd.

Daarbij kunnen ook nog eens veel startende zzp’ers en mkb’ers geld lenen wel vergeten. Als Nederlandse ondernemer moet u aan talloze strenge leenvoorwaarden voldoen om een zakelijk krediet of lening te kunnen afsluiten. Het bedrijf Spotcap werkt echter veel anders dan reguliere banken en kredietverstrekkers. Bij hen heeft u meer kans van slagen.

Wie is Spotcap?

Zij zijn de allernieuwste kredietverstrekker van Nederland die zich vooral richt op mkb’ers en zpp’ers. Zij verstrekken goedkopere ondernemersleningen. Wij zochten het e.e.a. voor u uit. U leest hieronder meer over onze bevindingen.

Veel snellere acceptatie met uniek ‘scoring systeem’

U weet als ondernemer vrijwel direct waar u bij Spotcap aan toe bent. Ze werken met een speciaal beoordelingssysteem genaamd het ‘Credit Scoring Systeem’. Nu moet u weten dat u bij de meeste banken en/of kredietaanbieders lang in de wacht wordt gezet als u een zakelijke kredietaanvraag indient. Met een beetje geluk heeft u het geld, als u al geaccepteerd wordt, pas na enkele weken op uw bankrekening staan. Bij Spotcap echter wordt uw aanvraag meteen bij binnenkomst automatisch geanalyseerd. Pas dan komt er mensenwerk bij kijken: een leenadviseur zal de uitkomst van de analyse beoordelen. Het voordeel voor u? Uw aanvraag wordt DIRECT in behandeling genomen. Met een beetje geluk staat het geld al binnen enkele dagen op uw zakelijke rekening.

Lagere rente bij Spotcap.nl

Nadat we Spotcap aan een nader onderzoek onderwierpen, kwamen we er al vrij snel achter dat u bij hen de meeste kans heeft op een lage rente bij het afsluiten van een lening. We raden u aan om hun rentetarieven maar eens te vergelijken met die van andere banken. Het maximale leenbedrag bij Spotcap is 250.000 euro. Dit bedrag kan bijvoorbeeld als overbruggingskrediet dienen. Schaf bedrijfsgoederen aan of bouw uw voorraad uit.

De voorwaarden

De leenvoorwaarden voor ondernemers zijn meestal veel strenger dan bij consumptieve kredieten voor particulieren. U bent o.a. verplicht om uw jaarcijfers aan te tonen. Geen jaarcijfers? Dan kunt u geen geld lenen. Daarnaast moet u beschikken over een KvK en minimaal een jaar lang ondernemer zijn voor de Belastingdienst. Ook Spotcap hanteert deze voorwaarden. Echter, u kan alles bij hen online indienen en regelen. Ook hoeft u geen ellenlange formulieren in te vullen. U doorloopt bij hen 3 stappen en wel de volgende:

1. u registreert zich op de website van Spotcap.nl.
2. u stuurt hen uw belastingaangifte toe van het afgelopen jaar.
3. u koopt uw zakelijke rekening aan uw account.

Binnen een paar uur duidelijkheid

Als u deze stappen heeft doorlopen, dan krijgt u al binnen een paar uur te horen of uw aanvraag wordt geaccepteerd of niet. Bij andere banken en kredietverstrekkers gaan daar doorgaans vele dagen overheen.

Meer vragen over lenen?

Ik ben Pascal, mocht je toch nog meer willen weten over geld lenen dan beantwoord ik graag je vragen.

geld lenen
Geld lnnen lening.com logo
Wij helpen je graag

Waar kunnen we je mee helpen? Bel, mail of app ons gerust!

Bespaar € 775 per jaar!

Door zelf eenvoudig te vergelijken kun je kiezen voor de goedkoopste aanbieder. Uit ons onderzoek is gebleken dat de goedkoopste aanbieder € 775 per jaar goedkoper is!