geld lenen kost geld

Boot financieren

Geld lenen voor een Boot?

Vergelijk hier de financiering voor uw boot

Vul een bedrag in
Bespaar € 775 per jaar!

 
3.5% rente

lage maandlasten

Boot financieren

de beste boot financieringen

veilig en anoniem

9.5

gemiddelde klantwaardering

Boot financieren

Staat u op het punt om een nieuwe boot te gaan kopen maar heeft u het geld nog niet allemaal liggen? Dan kunt u hier gemakkelijk een lening voor aanvragen zodat u toch alvast kunt genieten van uw boot en u langzamerhand de lening terugbetaald. Er zijn verschillende leningen beschikbaar bijvoorbeeld het doorlopend krediet, persoonlijke lening of kopen op af betaling en rood staan. Deze leningen worden later deze pagina verder toegelicht.

Lening vergelijken met Lening.com

Boot financieren

een score van 9.5 op basis van 123 ervaringen

Boot lening ervaringen

Meer mensen kozen al voor een boot lening!

sterren 

Ik was al een tijdje bezig met de keuze maken voor een nieuwe auto en moest ik eerst een geschikte lening vinden welke bij mij past. Bij Lening.com kreeg ik een goed gevoel, Chapeau!

– R te Nijmegen

sterren 

De isolatie van mijn koopwoning kon ik zonder sparen direct laten uitvoeren met een lening. Ik kreeg direct een voorstel wat ik online kon accepteren.

– M te Eindhoven

sterren 

Mijn oude auto was niet meer te repareren en moest geld lenen om een andere auto te kopen. Via lening.com heb ik een aanvraag ingediend en snel ontving ik een voorstel van de bank.

– V te Kerkrade

Hoe een boor financieren?

Door het invullen van de gewenste hoogte van de financiering, en de daarbij behorende vragen, krijgt je een overzicht van de verschillende aanbieders. Wanneer je een keuze hebt  gemaakt voor een verstrekker ga je het vervolg in door het invullen van de gegevens.

Net overgestapt

 “Heel blij mee!”

 • Dhr A uit Amsterdam
 • Dhr R uit Reuver
 • Dhr Y uit ’s-Hertogenbosch
 • Mvr E uit Groningen
 • Mvr K uit Oostdijk
 • Mvr M uit Oirschot
 • Mvr Q uit Amsterdam
 • Geld lenen voor je Boot?

  Een van de mogelijkheden voor een lening is het doorlopen krediet. Deze heeft als voordelen dat deze flexibel is wat betreft opnemen van de bedragen en vaak een lagere rente dan andere vormen. Nadelen dat de rente per maand kan  verschillen zo kan het elke maand verschillen hoeveel u moet betalen. U weet niet hoelang u moet aflossen omdat de looptijd niet vast staat. er wordt aangeraden zo snel mogelijk deze lening af te lossen.

  Als u een boot wilt aanschaffen wordt het aangeraden een persoonlijke lening af te sluiten. Bij een persoonlijke lening is het voordeel dat de looptijd en de rente vast staat u weet dan goed waar u aan toe bent en wat het u kost. Het vrijwel enige nadeel is dat de rente vaak hoger ligt dan bij andere kredietvormen.

   

  Een goede oplossing om ook te overwegen is het kopen op afbetaling. Dit is een kredietvorm waarbij u in termijnen betaald. Per maand betaald u een deel van de boot af en hier betaald u rente overheen. Wel hanteren bedrijven vaak een hogere rente dan dat banken gebruiken.

  Een speciale kredietvorm voor boten is de scheepshypotheek, deze is vergelijkbaar met die van een huis. Met een financiering van 50 tot 80% van de aankoopprijs en een looptijd van 10 tot 15 jaar. U kunt deze lening alleen afsluiten indien het gaat om een boot waarbij u nog minimaal 20.000 euro wilt lenen.

  Vragen over boot financieren

  Meer weten over het financieren van uw boot? Wij proberen al je vragen te beantwoorden.

  Indien u nog vragen heeft horen wij dit graag! Neem gerust contact met ons op!

  Meefinancieren met Lening.com

  Waarom uw boot financieren met de vergelijking van lening.com? Omdat Lening.com uw een onafhankelijk schema geeft met duidelijkheid en transparantie zodat uw gemakkelijk kunt kiezen wat bij u past.

  Een duidelijk overzicht van de kosten voor uw lening zodat uw weet waar u aan toe bent en wat u in de toekomst kan verwachten zodat u niet onverwachts tegen hoge kosten komt te staan. Dat is het plezier van Lening.com

  Lening vergelijken met Lening.com

  Boot financiering

  Het is er belangrijk goed te vergelijken welke lening u afsluit want het kan uw veel geld schelen. Zo kunt boven aan deze pagina makkelijk vergelijken zodat u een duidelijk overzicht krijgt.