Creditcard online vergelijken en aanvragen. Vergelijk en vind de creditcard die bij u past. De informatie over de creditcards is met zorg samengesteld.

Zo is het voor u mogelijk om de juiste keuze te maken uit de verschillende creditcards. Kies uit de Visacard, mastercard, de  Bijenkorf card of een prepaid creditcard.
De informatie op deze website is met grote zorg samengesteld om een zo objectief en volledig mogelijk overzicht weer te geven van de creditcards die beschikbaar zijn in Nederland. We hebben voor u veel algemene & specifieke informatie verzameld die belangrijk is bij het gebruik van uw creditcard. Voor creditcards in Belgie verwijzen wij u door naar creditcard.be.

Visa World Card

Een Visa World Card is het ideale betaalmiddel online en op vakantie. En door Verified by Visa is online afrekenen met deze creditcard extra veilig. Daarnaast heeft u betalingsbescherming als een aankoop niet geleverd wordt én u profiteert van de uitstekende service van ICS.

Visa World Card Business

 • Overal ter wereld veilig betalen
 • Aankopen 180 dagen verzekerd
 • Online altijd inzicht in je zakelijke transacties


Mastercard

Shoppen met de MasterCard Classic biedt vele voordelen. Vraag nú de MasterCard Classic aan en betaal tijdelijk het eerste jaar geen Card-bijdrage. Ervaar de prettige zekerheid van een betrouwbare en voordelige creditcard. Ideaal om (online) een vakantie mee te boeken of overige betalingen in binnen- en buitenland mee te doen.


Prepaid Creditcard

 • Bepaal zelf de limiet op uw Card door geld te storten
 • Altijd inzicht in uw uitgaven met de ICS prepaid Card App
 • 180 dagen Aankoopverzekering

500x500

De Bijenkorf Card

WAAROM DE BIJENKORF CARD? De Bijenkorf Card is een creditcard en biedt vele extra’s, waaronder:

  • Punten sparen voor shoptegoed
  • Wereldwijd betaalgemak
  • Aflevergarantie en 180 dagen aankoopverzekering

De ANWB Visa Kaart

Een creditcard is een handig en veilig betaalmiddel, vooral op vakantie. Je rijdt snel door de tolpoortjes en hoeft niet uit te zoeken waar je kunt pinnen.  De ANWB Visa Card wordt wereldwijd geaccepteerd en geeft je de zekerheid van Aflevergarantie: bij bijvoorbeeld faillissement krijg je in de meeste gevallen je geld terug. Vraag nu aan en ontvang 20,- tegoed.