Let op! Geld lenen kost geld

Net zoals veel winkelketens heeft ook de Bijenkorf zijn eigen klantenkaart, de Bijenkorf Card of te wel de Bijenkorfkaart.

Dit is een klantenkaart die vaste klanten kunnen aanvragen en waarmee zij allerlei aanbiedingen kunnen ontvangen en profiteren van voordelen. Deze Bijenkorfkaart kan je altijd gratis gebruiken binnen de Bijenkorf zelf. Bijkomstig voordeel is dat je ook geen rente betaald indien je de aankoop binnen 3 weken (21 dagen) betaalt. Je kan als vaste klant dus een aankoop doen en deze gespreid betalen.Spaar punten!
Bij iedere aanbesteding in de Bijenkorf met de Bijenkorfkaart, spaar je punten. Deze punten zijn inwisselbaar voor gratis producten maar je kan met deze punten ook korting bijeen sparen. Je kan de punten via de webshop of aan de kassa in een fysieke vestiging inwisselen.
Bijenkorf creditcard
De klantenkaart van deze winkelketen kan men echter ook buiten de Bijenkorf gebruiken. In dat geval wordt het voor gebruik elders een creditcard. Deze Bijenkorf card kan je gewoon overal in Nederland en in het buitenland gebruiken en voor elk gebruik betaal je een klein bedrag. Tevens kan je geld opnemen maar voor pintransacties wordt wel, net zoals met andere creditcards, geld in rekening gebracht. Dagelijks kan je maximaal 750 euro pinnen.
Waarom zou je de Bijenkorfkaart aanvragen?
Deze klantenkaart is tevens een volwaardige creditcard. De voordelen voor jou zijn:

  • Wereldwijd betalen met deze creditcard van de Bijenkorf
  • Je kunt punten bijeen sparen en krijgt daarmee gratis artikelen of korting
  • Inclusief een aankoopverzekering en garantie op levering (180 dagen)
  • Altijd online inzicht in je uitgaven met je “Mijn Card Account”Bijenkorf Card aanvragen, hoe?
Ga naar de website van de Bijenkorf en klik onderaan de website op “de Bijenkorf Card”, deze vind je onder het kopje “Privilege Membership”. Vervolgens kom je op  de aanvraagpagina terecht. Daar moet je een formulier met enkele vragen invullen, akkoord gaan met de voorwaarden en de rest spreekt voor zich.
Verschillende Bijenkorfkaarten
Je kan als klant kiezen uit verschillende Bijenkorfkaarten, dit noemen we Cardniveaus. Je kan kiezen voor Silver, Diamond of Black Diamond. Met de laatste Card kan je o.a. contactloos betalen en krijg je binnen de Bijenkorf meer punten per besteding van 1 euro. Tevens krijg je bij besteding van 500 euro of meer, meer shoptegoed dan met de andere 2 kaarten. We raden je aan om een kaart te kiezen die past bij je jaarlijkse bestedingen. Op de website zelf kan je nagaan welke kaart geschikt is voor jou.
Aankoopverzekering en aflevergarantie
Bijkomend voordeel van de Bijenkorfkaart is dat bijna alle aankopen, die je betaalt met de creditcard, online maar ook in de winkel, tot maximaal 180 dagen na de aankoop standaard verzekerd zijn tegen diefstal, verlies en beschadiging. Mocht een artikel onverhoopt niet worden geleverd, wat heel zelden voorkomt, dan kan je profiteren van de gratis Aflevergarantie. Je krijgt je geld terug. Ga je op reis en boek je deze door te betalen met je Bijenkorf Card? Dan krijg je gratis recht op diverse verzekeringen en dat zijn de volgende:

  • Bagagevertragingsverzekering
  • Vluchtvertragingsverzekering
  • Reisongevallenverzekering
  • Hulpverleningsverzekering