Let op! Geld lenen kost geld

De Leningmakelaar is er voor mensen die geld willen lenen of geld willen besparen op een huidige lening. Het is wel erg lastig om uit alle verschillende aanbieders de juiste lening te kiezen die past bij uw wensen en behoeften. Maar dat is waar de Leningmakelaar komt kijken in dit verhaal. De Leningmakelaar helpt u bij het vinden van de juiste lening tegen de beste voorwaarden. De Leningmakelaar vergelijkt ongeveer 30 leningen voor haar klanten. Ze hebben namelijk een samenwerking met een aantal grote kredietverstrekkers in Nederland. U kunt zelf aangeven wat uw wensen en behoeften zijn op het gebied van een lening en daarna wordt er een lening op maat gemaakt. Zo bent u er altijd verzekerd van dat er een lening komt die aansluit bij uw wensen en behoeften.

Voorwaarden voor het verkrijgen van een lening bij de leningmakelaar:

 • Geen BKR coderingen;
 • Leeftijd tussen de 25 en 65 jaar;
 • Geen uitkeringen;
 • Geen ondernemers;
 • Minimaal inkomen van €1.500,-;
 • Geen tijdelijke dienstverbanden bij alleenstaande.De goedkoopste lening

Omdat de Leningmakelaar alle leningen met elkaar vergelijkt weet u zeker dat u de beste lening krijgt met de beste voorwaarden tegen de laagste rente. De Leningmakelaar staat ervoor dat mensen veilig, snel en verantwoord geld lenen. Zij vergelijken alle beschikbare leningen. Deze leningen sluiten aan op de persoonlijke leenwensen van de klant. Wanneer iemand al een of meerdere leningen heeft kan de Leningmakelaar het voordeel berekenen en daarnaast een gratis overstapservice aanbieden. Om dit aan te vragen kan online het aanvraagformulier worden ingevuld en dan gaat de Leningmakelaar direct voor de klant aan de slag. Het maakt niet uit of het gaat op het besparen op een lening of om een nieuwe lening. De Leningmakelaar zoekt, vergelijkt en vindt de juiste lening voor iedereen.

Mensen sluiten niet dagelijks een lening af. Daarom is het van groot belang dat u zich van te voren goed oriënteert op het gebied van leningen en weet wat er allemaal mogelijk is. Want wat is beter voor de situatie? Een persoonlijke lening of een doorlopend krediet? En is geld lenen bij bank-A beter dan bij bank-B en waarom? Leningen vergelijken voordat er geld geleend gaat worden is verstandig. Hierdoor worden de verschillen van de verschillende banken duidelijk en wordt ook duidelijk waar het lenen het goedkoopste is. Hierdoor kunt u een goede en een doordachte keuze maken.

Kredietvormen
Er zijn een paar verschillende kredietvormen waaruit gekozen kan worden op het gebied van geld lenen. Hieronder worden de meest voorkomende besproken zodat u hierna precies weet welke lening aansluit op uw wensen en behoeften.

 • De-leningmakelaar.nl – doorlopend krediet
  Dit is een lening waarbij er tussentijds geld opgenomen kan worden totdat het plafond bereikt is. Ook kan er boetevrij afgelost worden. Er kan op elk moment afgelost worden en opgenomen worden. Totdat het plafond van de lening bereikt is. Omdat er altijd een ander soort bedrag geleend wordt is de rente hiervan variabel. Deze kan niet worden vastgesteld.
 • De-leningmakelaar.nl – persoonlijke lening
  Dit is een lening waarbij de rente van te voren wordt vastgesteld. Ook wordt er van te voren vastgesteld hoeveel er per maand wordt afgelost en hoelang de duur van de lening is. Er kan niet boetevrij extra afgelost worden. Bij sommige banken kan dit wel, maar meestal niet.
 • Aflossingsvrij krediet. Dit is eigenlijk een doorlopend krediet. Maar hierbij wordt er alleen rente betaald per maand en kan men naar eigen inzicht aflossingen doen. Een keer extra geld over? Dan kunt u extra aflossen. Een keer een wat duurdere maand? Dan kunt u minder aflossen.
 • WOZ-krediet. Dit is een lening voor huiseigenaren of voor mensen die een eigen woning bezitten. Een positief kenmerk van dit krediet is dat er een lage rente is. Hij is aflossingsvrij te verkrijgen maar hij kan ook worden afgesloten met extra aflosverplichtingen in het contract.
 • Plus krediet. Dit is een krediet die speciaal ontwikkeld is voor mensen die tussen de 60 en 65 jaar zijn en een doorlopend krediet willen afsluiten. Hierbij kan er namelijk geld worden opgenomen totdat iemand zijn 65e levensjaar heeft bereikt. Het krediet moet voor het 74e levensjaar zijn afgelost.

Verantwoord lenen
Het lenen van geld of het aangaan van een kredietovereenkomst is nooit zonder risico. Er kunnen altijd onverwachte dingen gebeuren die de betaalbaarheid van een lening in gevaar kunnen brengen.