Ferratum minilening snel en eenvoudig. Ferratum de eenvoudigste van Nederland! Geen gedoe, zo geregeld! De dienstverlening van Ferratum staat in het teken van eenvoud. Geen lastige contracten of ingewikkelde procedures. Leen tot 1500 euro ook zonder BKR Toetsing.

  • Eenvoudigste van Nederland! Geen gedoe, zo geregeld! De dienstverlening van Ferratum staat in het teken van eenvoud. Geen lastige contracten of ingewikkelde procedures. Ferratum streeft naar het eenvoudigste proces voor u.
  • Snel geld lenen. Ferratum financiert kleine en onverwachte uitgaven met een minilening van 100 euro tot en met 800 euro voor een periode van 15 tot 45 dagen. Bij akkoord geld binnen 24 uur.
  • Ferratum geeft om haar klanten. Ferratum is altijd bezig om de dienstverlening voor haar klanten te verbeteren.

Ferratum minilening

Hoe werkt het?

  • Selecteer met behulp van de slider welk bedrag u wilt hebben met de gewenste looptijd van 15 tot en met 45 dagen en klik op “Aanvragen”.
  • Vul uw gegevens in en klik op ”Indienen”.
  • Ferratum verlangt een garantiestelling voor het geleende bedrag om minimaal risico te lopen over het uitgeleende geld. Dit kan eenvoudig de voorgeselecteerde garantsteller zijn, in dit geval Global Guarantee. Zij staan in dit geval garant voor de uitstaande lening. De garantsteller kan ook iemand uit u omgeving zijn, waarop het leenbedrag verhaald kan worden indien de lening niet door de aanvrager terugbetaald wordt.
  • Om een correcte en veilige verwerking van uw lening te garanderen controleren wij een ID document aan de hand van de opgegeven gegevens van uw aanvraag. Dit vragen wij alleen bij een eerste aanvraag. Bij akkoord geld binnen 24 uur.

Minilening

Een minilening is een kleine lening dat meestal binnen 45 dagen afgelost moet worden. Een minilening dient meestal om onverwachte uitgaven te dekken of om de tijd tussen twee salarissen te overbruggen. Ferratum UK Ltd. is onderdeel van de Ferratum Group dat wereldmarktleider is op gebied van het verstrekken van minileningen. Door meer dan 10 jaar ervaring met minileningen weten wij precies wat u nodig heeft in tijden van geldnood.

Waarom Ferratum?

Bij akkoord geld binnen 24 uur !

Eenvoudig en snel betalen via iDeal!

Ons gespecialiseerde klantenservice team staat van maandag t/m zaterdag voor u klaar!