Let op! Geld lenen kost geld

Geld lenen met BKR

Als u een lening wilt afsluiten, wilt u natuurlijk altijd de voordeligste lening. Waarom zou u immers meer betalen dan nodig is. Geld lenen met BKR is een van de voordeligste en meest voorkomende vormen van geld lenen. Als u gaat geld lenen wordt er immers bij nagenoeg alle aanbieders een toetsing gedaan bij het BKR. Als u voordelig geld wilt lenen is geld lenen met BKR haast onontkoombaar.

Alle aanbieders met een AFM vergunning doen een BKR toetsing. Hierdoor wordt iedere lening die u via hen afsluit een vorm van geld lenen met BKR. Het is de makkelijkste en voordeligste vorm van geld lenen. Als u een negatieve BKR registratie heeft is het een heel ander verhaal. Dan wilt u feitelijk niet geld lenen met BKR, maar geld lenen zonder BKR.

Geld lenen bij Ferratum zonder BKR toetsing

Bij Ferratum kunt u geld lenen zonder BKR toetsing. Ferratum heeft een eigen geautomatiseerde scoringssysteem ontwikkeld die bepaald of u in aanmerking komt voor het gebruik van de diensten van Ferratum. De reden dat Ferratum een eigen scoringssysteem hanteren is dat ferratum iedereen willen beoordelen op basis van de huidige financiële situatie. Geld lenen met BKR registratie is normaal bijna onmogelijk. Ferratum begrijpen dat het kan voorkomen dat er in het verleden een financiële misstap is gemaakt, daarom beoordeelt het systeem van Ferratum de huidige situatie van de aanvrager. U kunt dus geld lenen zonder BKR toetsing. Geld lenen met BKR registratie is bij Ferratum daarom wel mogelijk.

Andere opties voor geld lenen met BKR

Indien u een negatieve BKR registratie heeft gaat geld lenen, zoals aangegeven, bijzonder lastig worden. Geld lenen met BKR registratie is zoals aangegeven namelijk erg lastig. Naast het geld lenen in de vorm van een minilening zoals Cashper kan natuurlijk een oplossing zijn. Daarnaast is er nog de mogelijkheid voor crowdfunding, of het geld lenen van particulieren. In deze twee vormen van geld lenen kan geld lenen met een negatieve BKR registratie mogelijk zijn. Wel is het zo dat deze beide vormen van een lening, leningen zijn waarbij u goed na moet denken of u de financiering kunt terugbetalen. In beide gevallen kan het bijzonder vervelende consequenties hebben indien u de lening niet, of niet tijdig terug zou gaan betalen.

Geld lenen met BKR en de stadsbank

Een veel vergeten manier van geld lenen met BKR is een lening bij de stadsbank. Deze banken zijn ingericht om leningen te kunnen verstrekken aan de zogenaamde onderkant van de leenmarkt. De banken willen deze consumenten geen financiering meer verstrekken. De zogenaamde stadsbanken kunnen dit nog wel. Deze banken verstrekken leningen uit een meer sociaal oogpunt. Dit heeft als voordeel dat zij niet kijken naar negatieve BKR registraties en dergelijke. Wel wordt naar de doelstelling van de lening gekeken. Dit voordeel zorgt overigens ook gelijk voor een beperking. Omdat deze sociale manier van geld verstrekken niet voor iedereen kan en mag zijn is er bijvoorbeeld een inkomenstoets. Indien u meer dan 130% van het minimumloon verdiend, kunt u niet in aanmerking komen voor een sociale lening. Geld lenen met BKR registratie is daardoor helaas nog niet direct voor iedereen beschikbaar.