Let op! Geld lenen kost geld

Geld lenen met zwarte lijst

Wilt u een lening gaan afsluiten? Maar heeft u te maken met de vervelende vermelding op de zwarte lijst? Dan weet u eigenlijk zelf ook al dat u een behoorlijke uitdaging heeft. Geld lenen met zwarte lijst is namelijk (helaas) verre van eenvoudig. Als u eenmaal een vermelding op de zwarte lijst heeft dan is het zaak om te zorgen dat u in ieder geval de achterstand zo spoedig mogelijk geregulariseerd. Dit betekent dat u in ieder geval de achterstand volledig heeft ingelopen. U zorgt er hiermee voor dat u zo snel mogelijk van uw “negatieve Luik” afraakt. Hierdoor is geld lenen met zwarte lijst voor u dan niet meer van toepassing één jaar nadat u de lening geregulariseerd heeft. Omdat de negatieve vermelding dan is kom en te vervallen. Dan wordt geld lenen voor u ook een heel stuk eenvoudiger en voordeliger. Als de achterstand niet op korte termijn op te lossen is zult u geld willen lenen met zwarte lijst vermelding. Er zijn dan een aantal plaatsen waar u terecht kunt om een lening mogelijk te maken.

Geld lenen met zwarte lijst van particulier

Een eenvoudige optie om geld lenen met zwarte lijst mogelijk te maken is het geld lenen van particulieren. Dit zijn partijen die geen onderzoek kunnen doen naar de zwarte lijst, en hierbij is het dus voor u mogelijk om een lening af te sluiten zonder dat er een toetsing plaats vind bij de zwarte lijst. Daarnaast kan het geld lenen van een particulier natuurlijk ook nog eens een vorm zijn van snel geld lenen. Bij het geld lenen van particulieren heeft u over het algemeen het geld binnen 10 minuten al in handen. Nadeel is natuurlijk wel dat het in veel gevallen om zeer beperkte bedragen zal gaan.

Geld lenen met zwarte lijst van kredietinstellingen

geld lenen met zwarte lijstDit is een grotere uitdaging. Zeker als u geld wilt gaan lenen van kredietinstellingen zult u al snel merken dat dit niet eenvoudig is. Banken haken snel af, en zeker de banken waar u juist voordelig een lening af zou kunnen sluiten. Er zijn nog wel mogelijkheden voor zogenaamde minilening, ook wel bekend als flitskredieten en vroeger SMS kredieten. Dit zijn vormen van geld lenen waarbij geen zwarte lijst toetsing gedaan wordt. Er wordt alleen even kort een inkomenstoets gedaan, is deze goed, dan zullen zij u geld lenen met zwarte lijst. Het voordeel van deze leningen zijn dat ze vrij snel verstrekt kunnen worden. Het nadeel is echter dat er hoge kosten bij gemaakt moeten worden voor een lening. Wij raden deze vorm van geld lenen dan ook niet direct aan. Geld lenen met zwarte lijst moet immers wel betaalbaar en verantwoord geld lenen blijven.
Gerelateerd artikel: Geld lenen binnen 10 minuten zonder BKR toetsing.