geld lenen kost geld

200 euro lenen

Bereken de lening die bij jouw past

Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-
Bespaar € 775 per jaar!

geld lenen vandaag maandag 26 september!
Deze informatie delen met anderen

Wanneer u relatief snel 200 euro nodig heeft, dan zijn er meerdere oplossingen. Een bankinstelling kan u wellicht helpen.Echter, 200 euro lenen is niet zo vanzelfsprekend daar. Het is namelijk een erg klein bedrag.

Wanneer u echt dringend geld nodig heeft, dan kunt u aankloppen bij een aanbieder van flitskredieten (ook wel minilening genoemd). Daar kunt u lenen een veelal beloven ze ook: ‘binnen de dag op de rekening’.

Natuurlijk moet u wel weten dat lenen bij deze maatschappijen best duur is. De rentekosten zijn aan de hoge kant en ook moet u het krediet terug aflossen binnen de 30 dagen. Niet echt interessant dus.

Eens rondvraag doen bij familie en/of vrienden is een betere oplossing. Daar kunt u dan zelf de afspraken maken en misschien ook wel de kosten drukken.

Zeg hen dat u tijdelijk wat financiële problemen kent. Stel samen een contract op voor een onderhandse lening en bespreek samen wanneer het krediet terug afgelost moet worden. Ook kan samen besproken worden wat de kosten zijn van deze lening.

In een onderhandse lening contract bepalen beide partijen dan de rente en de aflossing. Met wat geluk kunt u dan ook goedkoop lenen. Wanneer de deal rond is, dan kan de 200 euro per direct op uw rekening worden gestort – of cash gegeven worden natuurlijk.

Meer vragen over lenen?

Ik ben Pascal, mocht je toch nog meer willen weten over geld lenen dan beantwoord ik graag je vragen.

geld lenen

Onderwerpen op de pagina

Wij helpen je graag

Waar kunnen we je mee helpen? Bel, mail of app ons gerust!

Consument
Zakelijk
Appen
Bespaar € 775 per jaar!

Door zelf eenvoudig te vergelijken kun je kiezen voor de goedkoopste aanbieder. Uit ons onderzoek is gebleken dat de goedkoopste aanbieder € 775 per jaar goedkoper is!