geld lenen kost geld

50 euro lenen

Bereken de lening die bij jouw past

Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-
Bespaar € 775 per jaar!

geld lenen vandaag maandag 26 september!
Deze informatie delen met anderen

Het kan voorkomen dat u  50 euro tekort komt om een factuur te betalen. Er is bijvoorbeeld een financiële tegenvaller en de facturen dienen betaald te worden.

50 euro lenen zonder BKR toetsing levert niet veel problemen op. Er zijn meerdere mogelijkheden: de gemakkelijkste oplossing is om even te vragen aan familie of vrienden of er niemand 50 euro kan missen. Stel een onderhandse lening contract op en betaal nadien het geld terug. Jullie kunnen dan zelf afspreken hoeveel rente er moet betaald worden (meestal niets, het zijn ten slotte vrienden en we spreken over amper 50 euro).

Bij een verstrekker van mini leningen kunt u ook terecht. Wij raden dit echter af omdat hoge rentetarieven en ander kosten hier heel normaal zijn. Een BKR toetsing wordt niet doorgevoerd, daar we spreken over amper 50 euro. Hier moet wel rente betaald worden en ook moet u het bedrag veelal binnen de maand terug aflossen. Opteer dus voor een onderhandse lening en als het echt moet, dan moet u maar eens informeren bij een verstrekker van flitskredieten.

Meer vragen over lenen?

Ik ben Pascal, mocht je toch nog meer willen weten over geld lenen dan beantwoord ik graag je vragen.

geld lenen

Onderwerpen op de pagina

Wij helpen je graag

Waar kunnen we je mee helpen? Bel, mail of app ons gerust!

Consument
Zakelijk
Appen
Bespaar € 775 per jaar!

Door zelf eenvoudig te vergelijken kun je kiezen voor de goedkoopste aanbieder. Uit ons onderzoek is gebleken dat de goedkoopste aanbieder € 775 per jaar goedkoper is!