Geld lenen kost geld

Geld lenen met lening.com

Lening aanvragen

Hypotheek

Doorlopend krediet

Ambtenarenlening

Persoonlijke lening

Medewerker
Stel je vraag aan Pascal Financieel adviseur

Ik ben Pascal, mocht je nog meer willen weten over geld lenen dan beantwoord ik graag je vragen.

Stel je vraag

Wat is een lening?

Een lening is wanneer iemand geld leent van een bank of andere kredietverstrekker. De bank of kredietverstrekker leent geld aan de leningsgerechtigde in ruil voor een bedrag dat verschuldigd is aan de bank of kredietverstrekker. De lener betaalt rente op het geleende geld, meestal in maandelijkse termijnen.

Online lening berekenen

Wanneer je wat geld nodig hebt en je hebt geen tijd om het lange proces van lenen bij een bank te doorlopen, dan kan je een online lening overwegen. Dit is een proces waarbij je via internet snel en gemakkelijk geld kunt lenen. U moet een gerenommeerd bedrijf vinden dat online leningen aanbiedt, en dan voltooit u een aanvraag. Zodra de aanvraag is goedgekeurd, wordt het geld op uw bankrekening gestort. Het is belangrijk om te onthouden dat online leningen doorgaans hogere rentetarieven hebben dan traditionele leningen van banken. Zorg er dus voor dat u het zich kunt veroorloven om de lening plus rente terug te betalen voordat u een aanvraag indient.

Wat kan lening.com voor u betekenen?

U kunt uw plannen gaan realiseren met een persoonlijke lening. Of het nu gaat om een nieuwe keuken, badkamer, auto of als u een ander doel heeft, u kunt er snel achter komen of de lening die u nodig heeft een mogelijkheid is met behulp van onze calculator. U weet direct welk bedrag u maximaal kunt lenen op basis van uw inkomen en omstandigheden. Dit maximumbedrag is een indicatie en volledig gebaseerd op de door u verstrekte informatie. Een indicatie van de maandelijkse betaling, de looptijd en het totale terug te betalen bedrag van de lening, kan hier worden berekend door de verschillende variabelen in te vullen. Natuurlijk, als u de exacte mogelijkheden voor een lening wilt weten, kunt u het beste een offerteaanvraag indienen door een lening aan te vragen. U ontvangt dan gratis en vrijblijvend een offerte per e-mail en indien gewenst via de post.

Hoe kan ik een lening aanvragen?

Vul het volledige aanvraagformulier voor de lening in twee stappen in: Voor stap één vult u in hoeveel u wilt lenen, wat voor soort lening u wilt, welke maandelijkse betaling en de duur van de aflossing. Vervolgens vul je de benodigde persoonlijke gegevens in, gegevens over je huidige (woon)situatie en tot slot je contactgegevens. Voor stap twee kunt u kiezen van welke financieringsmaatschappij u een offerte wilt ontvangen. U kunt meerdere aanbieders selecteren om later tarieven en voorwaarden te kunnen vergelijken. We gebruiken de door u verstrekte informatie om u in aanmerking te laten komen voor de lening die u hebt aangevraagd. Wij kunnen contact met u opnemen om uw gegevens te valideren en, indien nodig, in te vullen om een offerteaanvraag te kunnen indienen bij de financieringsmaatschappijen van uw keuze.

Eenvoudig een lening aanvragen

Stap 1

Kies hoogte

Door het invullen van de gewenste hoogte van de financiering, en de daarbij behorende vragen, krijgt je een overzicht van de verschillende aanbieders.

Wanneer je een keuze hebt gemaakt voor een verstrekker ga je het vervolg in door het invullen van de gegevens.

Stap 2

Vul gegevens in

Je bent het aanvraagproces ingegaan waarbij je verschillende gegevens moet opgeven om deze te kunnen bewerken voor de lening verstrekker. Dit zijn de minimale gegevens die wij nodig hebben.

Wij zullen de aanvraag verwerken om alle documenten in te vullen die nodig zijn om een volledig dossier naar de financieringsmaatschappij te sturen.

Stap 3

Klaar

De aanvraag is nu ingezonden naar de gewenste verstrekker. Binnen 6 uur zal kan de bank een uitsluitsel geven over uw aanvraag.

Bij akkoord zal het gewenste bedrag binnen 24 tot 48 uur overgemaakt worden op het aangegeven rekeningnummer.

00 / 00

Een persoonlijke lening wordt vaak gebruikt voor consumentenuitgaven zoals het kopen van een nieuwe auto, het financieren van studiekosten of het terugbetalen van algemene schulden. Een doorlopend krediet wordt vaak gebruikt voor kortetermijn financiering, zoals het aanvullen van de kas bijvoorbeeld voor de aankoop van een grote item.

Wat anderen over Lening.com zeggen

88 klanten beoordelen ons met een 4.3/5

Mooi

Erg mooi

goede

goed

Goed

Goed

Goed

Cijfer8

Goed

Goed

good

good

Goed

Goed

great

great

D

D

Geweldige site

Direct geholpen