Geld Lenen

Vergelijk gratis verschillende leningen

Bereken gratis online de goedkoopste lening
Vul een bedrag in tussen de € 5.000,- en € 75.000,-
Bespaar € 775 per jaar!
Rentes worden op vrijdag 26 februari bij de kredietverstrekkers opgehaald.
3.5% rente

lage maandlasten

Geld Lenen financieren

de beste geld leningen

veilig en anoniem

9.5

gemiddelde klantwaardering

Geld lenen in 2021. Hoe gaat dat in zijn werk?

Alles wat we vandaag de dag nodig hebben om de voldoen aan de basisverwachtingen van het leven kost geld. Het water dat uit de kraan komt, de elektriciteit die er voor zorgt dat onze toestellen werken, het brood dat we eten, etc. Wat moet u echter doen wanneer u in een situatie terechtkomt waarin u niet langer de beschikking heeft over een bepaald (noodzakelijk) geldbedrag? Stel nu bijvoorbeeld eens dat aan het einde van de maand uw wasmachine stuk gaat. U kunt eigenlijk niet wachten tot de volgende maand om hem te vervangen, maar helaas laat uw financiële toestand u ook niet toe om meteen een nieuwe te kopen. Wat dan ? Het is allereerst natuurlijk belangrijk om te weten over welk bedrag het gaat. Wanneer het om een relatief klein bedrag gaat kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om het van een eventuele spaarrekening te halen. Natuurlijk zal dat uw rente op het einde van het jaar beïnvloeden, maar de schade blijft beperkt als u bij de volgende uitkering van uw loon gewoon het afgehaalde bedrag terug kunt storten. U dient er dan natuurlijk wel rekening mee te houden dat u in die maand over iets minder geld beschikt dan normaal en u eventueel in de aankopen zal moeten snoeien. Toch lijkt dit de beste mogelijkheid om een dergelijke situatie op te vangen.
Restschuld FInanciering

Leningsverstrekkers

een score van 9.5 op basis van 123 ervaringen

Geld Lenen geld lening ervaringen

Meer Nederlanders lenen geld, op dit moment staat de rente laag en dat kan het gunstig maken om geld te lenen. 

5/5

Ik was al een tijdje bezig met de keuze maken voor een nieuwe auto en moest ik eerst een geschikte lening vinden welke bij mij past. Bij Lening.com kreeg ik een goed gevoel, Chapeau!

– R te Nijmegen

5/5

De isolatie van mijn koopwoning kon ik zonder sparen direct laten uitvoeren met een lening. Ik kreeg direct een voorstel wat ik online kon accepteren.

– M te Eindhoven

5/5

Mijn oude auto was niet meer te repareren en moest geld lenen om een andere auto te kopen. Via lening.com heb ik een aanvraag ingediend en snel ontving ik een voorstel van de bank.

– V te Kerkrade

Geld lenen met een gunstige rente?

Door het invullen van de gewenste hoogte van de financiering, en de daarbij behorende vragen, krijgt je een overzicht van de verschillende aanbieders. Wanneer je een keuze hebt  gemaakt voor een verstrekker ga je het vervolg in door het invullen van de gegevens.

Je bent het aanvraagproces ingegaan waarbij je verschillende gegevens moet opgeven om deze te kunnen bewerken voor de lening verstrekker. Dit zijn de minimale gegevens die wij nodig hebben.

Wij zullen de aanvraag verwerken om alle documenten in te vullen die nodig zijn om een volledig dossier naar de financieringsmaatschappij te sturen.

De aanvraag is nu ingezonden naar de gewenste verstrekker. Binnen 6 uur zal kan de bank een uitsluitsel geven over uw aanvraag. 


Bij akkoord zal het gewenste bedrag binnen 24 tot 48 uur overgemaakt worden op het aangegeven rekeningnummer.

Net overgestapt

 “Fijn geholpen”

 • Dhr A uit Amsterdam
 • Dhr R uit Reuver
 • Dhr Y uit ’s-Hertogenbosch
 • Mvr E uit Groningen
 • Mvr K uit Oostdijk
 • Mvr M uit Oirschot
 • Mvr Q uit Amsterdam
 • Wil jij geld lenen?

  Ondanks dat je de aanvraag online invult, kijken wij met je mee of je de meest passende lening aanvraagt bij jouw persoonlijke omstandigheden en situatie.
  Tijdens de looptijd van de geld lening kunnen onvoorziene omstandigheden plaatsvinden, zoals overlijden, werkloosheid of arbeidsongeschiktheid, die invloed hebben op de betaalbaarheid van een lening. Tegen het risico van deze omstandigheden kun je je verzekeren.
  Over arbeidsongeschiktheid denk je vaak niet na. Wat kan me nu overkomen? Maar een ongelukje zit in een klein hoekje. Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering hoef je hier niet over na te denken. Het risico van arbeidsongeschiktheid wordt hiermee afgedekt.
  Geld lenen is vandaag de dag niet meer zo moeilijk. De rente is zeer laag en het is daardoor ook financieel aantrekkelijk. Je betaalt bijna geen rente over het geleende geld. Het is daardoor mogelijk om je dromen uit te laten komen. Het geld kan voor vele doeleinden geleend worden. Kies de juiste leenvorm en weet dat geld lenen geld kost. Laten we de mogelijkheden bespreken.
  Het is vandaag de dag mogelijk om via het internet een lening aan te vragen. Het is niet nodig om naar een bank of tussenpersoon te gaan. Online worden alle gegevens ingevoerd om de lening aan te vragen. Vervolgens ontvang je een offerte in de mailbox en kun je deze ondertekend terugsturen. Vervolgens is het belangrijk om alle benodigde stukken mee te sturen om de lening te krijgen. Wanneer de geldverstrekker alles binnen heeft zal het allemaal snel afgerond worden en zal de lening verstrekt worden. Het geld staat dan op de bankrekening.
  Iedere aanvraag is anders! Een lening die afgestemd is op je persoonlijke situatie en wensen is de beste lening. Extra zekerheden, zoals het bezit van een eigen huis kunnen voordelen geven bij het verkrijgen van een lening. Bereken wat je kunt lenen en vraag direct een passende lening aan.
  Wat gebeurt er als jij of je partner komt te overlijden. Is de lening dan nog te betalen? Met een overlijdensrisicoverzekering hoeven de nabestaanden zich geen zorgen te maken. De lening wordt geheel of gedeeltelijk afgelost.
  In de huidige tijd geeft een vaste aanstelling niet altijd de zekerheid van een inkomen tot aan je pensioen. Een verzekering tegen werkloosheid geeft zekerheid van de betaalbaarheid bij werkloosheid. Geen zorgen! Jij kan je richten op het vinden van een nieuwe baan.
  Geld lenen is mogelijk voor verschillende doelen. Hieronder een korte opsomming waarvoor mensen geld lenen: Voor een verbouwing van de woning (de keuken, badkamer, een uitbouw, een dakkapel of een garage bijvoorbeeld). Voor het kopen van een auto, camper, caravan, motor of fiets. Een studie Het starten van een bedrijf Om oude leningen over te sluiten voor lagere maandlasten Een vakantie Een geweldige bruiloft Een ander doel Er zijn veel redenen om geld op te nemen. Wanneer geld wordt opgenomen voor de verbouwing van de eigen lening is het goed om een persoonlijke lening te nemen. De rente is dan namelijk ook fiscaal te verrekenen.

  Vragen over Geld Lenen

  Meer weten over geld lenen? Wij proberen al je vragen te beantwoorden.

  Aan wat wil je het geld besteden? Die vraag moet jij je eerst stellen om te kunnen bepalen welke vorm je moet kiezen. Er bestaan diverse leenvormen de meest voorkomende zijn persoonlijke lening en doorlopend krediet. Bij een persoonlijke lening wordt een bedrag in zijn geheel aan jou overgemaakt. De rente en looptijd staan vast en het terugbetaalde bedrag kan niet meer worden opgenomen. Bij een doorlopend krediet wordt er een afgesproken bedrag ter beschikking gesteld waarover je, tot aan het kredietlimiet, altijd kan beschikken. De rente en looptijd staan niet vast. De maandelijkse termijnen worden berekend door middel van een vast percentage van het opgenomen bedrag of van het limiet. Je kan bij een doorlopend krediet iedere keer opnieuw het ingeloste bedrag opnemen.
  Geld lenen kost geld. Wanneer je geld leent van een bank moet er altijd een vergoeding over worden betaald. Bij een doorlopend krediet betaal je geen rente wanneer je geen geld ervan opgenomen hebt of alweer terug hebt betaald tot aan het kredietlimiet. Hiermee heb je wel altijd de mogelijkheid om over geld te beschikken wanneer het nodig is.
  Het lenen van geld kost geld. Hoeveel geld het kost is afhankelijk van de rente die je betaald. Bij een persoonlijke lening staat de rente de gehele looptijd vast en weet je precies hoeveel het lenen van geld kost. Bij een doorlopend krediet is staat de rente niet vast en kan je moeilijker berekenen hoeveel het lenen kost over de gehele periode. Wel kan je proberen om de een verstrekker te vinden waarbij de rente het laagst is. Wij van lening.com kunnen jou daar goed bij helpen.
  Voor het lenen van zakelijk geld zijn er andere voorwaarden dan lenen voor privé doeleinden. Ook hiervoor kan lening.com je helpen bij het verkrijgen ervan. Informeer naar de mogelijkheden.
  Schulden maken en kosten besparen klinkt vreemd, maar is toch mogelijk! Wanneer je oude leningen hebt kan het zijn dat de afgesproken rente zeer hoog is. Met het oversluiten naar een nieuwe lening met een lagere rente bespaart je geld. Als je verschillende kleine leningen hebt tegen diverse tarieven kan het vaak gunstiger zijn om alle te sluiten naar een grote leningen over lening tegen een gunstiger rentetarief. Vraag ons naar de mogelijkheden.
  Tegenwoordig kan er ook geld geleend worden via een soort ‘Krediet-marktplaats’ (crowdfunding) hierbij worden mensen die geld willen lenen en mensen die geld uitlenen bijeengebracht.

  In april van 2021 staan er een aantal wetgevingen klaar welke het moeilijker maken om een lening te krijgen, dan wel dat de hoogte van de lening flink naar beneden gaat. 

  Dit is vanuit de AFM en allemaal gedaan om achterstanden te voorkomen.

  Geld Lenen bij Lening.com

   Natuurlijk heeft niet iedereen een spaarrekening en is het goed om te weten dat er ook nog andere mogelijkheden zijn. U kunt bijvoorbeeld vragen aan uw werkgever of het mogelijk is om een voorschot te krijgen op uw loon van volgende maand. Het is niet zo leuk om toe te moeten geven tegenover uw werkgever dat u even een financieel dipje heeft, maar hij is wel de persoon die u op de eenvoudigste manier uit de nood kan helpen. Houd in deze situatie wel rekening met twee belangrijke punten. In eerste instantie heeft de werkgever het recht om een bepaalde rente in rekening te brengen (hij betaalt u namelijk vroeger uit dan hij eigenlijk verplicht is en zo mist hij dus een bepaalde rente). U dient er echter ook rekening mee te houden dat u een voorschot krijgt op uw loon van volgende maand en dat u het de volgende maand dus met een bepaald inkomen minder moet zien te redden. Alles bij elkaar gezien is dit echter de eenvoudigste en goedkoopste manier om snel aan wat extra geld te komen. U kunt natuurlijk ook altijd nog gaan kijken naar bepaalde kredieten. Een sms krediet kunt u bijvoorbeeld binnen de 24 uur afsluiten voor een bedrag tot 500 euro. Alleen is kenmerkend voor dergelijke kredieten dat er bijzonder hoge kosten op worden aangerekend. Zo dient u er rekening mee te houden dat u voor een lening van 500 euro aan het einde van de maand minimum 600 euro terug dient te betalen. 

  Meer vragen over lenen?

  Ik ben Pascal, mocht je toch nog meer willen weten over geld lenen dan beantwoord ik graag je vragen.

  geld lenen
  Contact

  ons team staat voor je klaar

  Geld lnnen lening.com logo
  Wij helpen je graag

  Waar kunnen we je mee helpen? Bel, mail of app ons gerust!

  Consument
  Zakelijk
  Bespaar € 775 per jaar!

  Door zelf eenvoudig te vergelijken kun je kiezen voor de goedkoopste aanbieder. Uit ons onderzoek is gebleken dat de goedkoopste aanbieder € 775 per jaar goedkoper is!