Geld lenen en informatie hierover? Wij helpen verder.

Om diverse redenen kun je lening aanvragen. Voor het kopen van een auto, een verbouwing, een studie, financieren van de kosten koper, extra financiële ruimte en nog veel meer.

BankLeenbedragRenteMaandelijks
QanderQander€ 20.0005.2%€ 214Lening aanvragen
Nationale-NederlandenNationale-Nederlanden€ 20.0004.8%€ 210Lening aanvragen
INTERBANKINTERBANK€ 20.0004.3%€ 205Lening aanvragen
DEFAMDEFAM€ 20.0004.3%€ 205Lening aanvragen
BNP ParibasBNP Paribas€ 20.0003.9%€ 202Lening aanvragen
RabobankRabobank€ 20.0004.2%€ 204Lening aanvragen
RabobankRabobank€ 20.0004.7%€ 209Lening aanvragen

Reviews

Wij laten graag andere mensen hun mening geven over ons service en organisatie

Review achterlaten
5.0
Gebaseerd op 6 beoordelingen
Snel geregeld!(Translated by Google)Quickly arranged!
Maarten Janssen
Maarten J.
Goede communicatie(Translated by Google)Good communication
Maarten Soetens
Maarten S.
Snel geregeld! Fijn!(Translated by Google)Quickly arranged! Nice!
Sanne Bakker
Sanne B.
Fijne organisatie om contact mee te hebben!(Translated by Google)Great organization to have contact with!
Vincent I
Vincent I
Goede ervaring!(Translated by Google)Good experience!
Jaagers
Jaagers
Duidelijke informatie, snel mijn antwoorden gekregen(Translated by Google)Clear information, quickly received my answers
Ronald K
Ronald K

Snel & makkelijk een lening aanvragen.

Wij hebben onze processen dusdanig geoptimaliseerd dat er een snel onlineproces kan plaats vinden voor uw lening aanvragen. Uiteraard staan wij u ook nog persoonlijke te woord.

1

Kies lening en hoogte

Selecteer uw gewenst hoogte en soort lening.

2

Aanvraag keuring

Onze kredietadviseurs gaan direct met uw aanvraag aan de slag.

3

Uitbetaling

Na akkoord zal het bedrag op uw rekening gestort worden.

Persoonlijk advies

Ondanks dat je de aanvraag online invult, kijken wij met je mee of je de meest passende lening aanvraagt bij jouw persoonlijke omstandigheden en situatie.

Geld lenen en jouw situatie.

Iedere aanvraag is anders! Een lening die afgestemd is op je persoonlijke situatie en wensen is de beste lening. Extra zekerheden, zoals het bezit van een eigen huis kunnen voordelen geven bij het verkrijgen van een lening. Bereken wat je kunt lenen en vraag direct een passende lening aan.

Risico’s & verzekeringen

Tijdens de looptijd van de geld lening kunnen onvoorziene omstandigheden plaatsvinden, zoals overlijden, werkloosheid of arbeidsongeschiktheid, die invloed hebben op de betaalbaarheid van een lening. Tegen het risico van deze omstandigheden kun je je verzekeren.

Overlijden en een geld lening.

Wat gebeurt er als jij of je partner komt te overlijden. Is de lening dan nog te betalen? Met een overlijdensrisicoverzekering hoeven de nabestaanden zich geen zorgen te maken. De lening wordt geheel of gedeeltelijk afgelost.

Arbeidsongeschikt en aflossing van de lening.

Over arbeidsongeschiktheid denk je vaak niet na. Wat kan me nu overkomen? Maar een ongelukje zit in een klein hoekje. Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering hoef je hier niet over na te denken. Het risico van arbeidsongeschiktheid wordt hiermee afgedekt.

Werkloosheid en lenen.

In de huidige tijd geeft een vaste aanstelling niet altijd de zekerheid van een inkomen tot aan je pensioen. Een verzekering tegen werkloosheid geeft zekerheid van de betaalbaarheid bij werkloosheid. Geen zorgen! Jij kan je richten op het vinden van een nieuwe baan.

Waarom geld lenen?

Alles wat we vandaag de dag nodig hebben om de voldoen aan de basisverwachtingen van het leven kost geld.

Het water dat uit de kraan komt, de elektriciteit die er voor zorgt dat onze toestellen werken, het brood dat we eten, etc. Wat moet u echter doen wanneer u in een situatie terechtkomt waarin u niet langer de beschikking heeft over een bepaald (noodzakelijk) geldbedrag? Stel nu bijvoorbeeld eens dat aan het einde van de maand uw wasmachine stuk gaat. U kunt eigenlijk niet wachten tot de volgende maand om hem te vervangen, maar helaas laat uw financiële toestand u ook niet toe om meteen een nieuwe te kopen. Wat dan ?

Het is allereerst natuurlijk belangrijk om te weten over welk bedrag het gaat. Wanneer het om een relatief klein bedrag gaat kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om het van een eventuele spaarrekening te halen. Natuurlijk zal dat uw rente op het einde van het jaar beïnvloeden, maar de schade blijft beperkt als u bij de volgende uitkering van uw loon gewoon het afgehaalde bedrag terug kunt storten. U dient er dan natuurlijk wel rekening mee te houden dat u in die maand over iets minder geld beschikt dan normaal en u eventueel in de aankopen zal moeten snoeien. Toch lijkt dit de beste mogelijkheid om een dergelijke situatie op te vangen. Natuurlijk heeft niet iedereen een spaarrekening en is het goed om te weten dat er ook nog andere mogelijkheden zijn.

U kunt bijvoorbeeld vragen aan uw werkgever of het mogelijk is om een voorschot te krijgen op uw loon van volgende maand. Het is niet zo leuk om toe te moeten geven tegenover uw werkgever dat u even een financieel dipje heeft, maar hij is wel de persoon die u op de eenvoudigste manier uit de nood kan helpen. Houd in deze situatie wel rekening met twee belangrijke punten. In eerste instantie heeft de werkgever het recht om een bepaalde rente in rekening te brengen (hij betaalt u namelijk vroeger uit dan hij eigenlijk verplicht is en zo mist hij dus een bepaalde rente). U dient er echter ook rekening mee te houden dat u een voorschot krijgt op uw loon van volgende maand en dat u het de volgende maand dus met een bepaald inkomen minder moet zien te redden. Alles bij elkaar gezien is dit echter de eenvoudigste en goedkoopste manier om snel aan wat extra geld te komen.

U kunt natuurlijk ook altijd nog gaan kijken naar bepaalde kredieten. Een sms krediet kunt u bijvoorbeeld binnen de 24 uur afsluiten voor een bedrag tot 500 euro. Alleen is kenmerkend voor dergelijke kredieten dat er bijzonder hoge kosten op worden aangerekend. Zo dient u er rekening mee te houden dat u voor een lening van 500 euro aan het einde van de maand minimum 600 euro terug dient te betalen. Bij zowat alle mini kredieten wordt namelijk een kost aangerekend van (minimum!) 20 procent.

Dromen uit te laten komen

Geld lenen is vandaag de dag niet meer zo moeilijk. De rente is zeer laag en het is daardoor ook financieel aantrekkelijk. Je betaalt bijna geen rente over het geleende geld. Het is daardoor mogelijk om je dromen uit te laten komen. Het geld kan voor vele doeleinden geleend worden. Kies de juiste leenvorm en weet dat geld lenen geld kost. Laten we de mogelijkheden bespreken.

Waarvoor een lening afsluiten?

Geld lenen is mogelijk voor verschillende doelen. Hieronder een korte opsomming waarvoor mensen geld lenen:

  • Voor een verbouwing van de woning (de keuken, badkamer, een uitbouw, een dakkapel of een garage bijvoorbeeld).
  • Voor het kopen van een auto, camper, caravan, motor of fiets.
  • Een studie
  • Het starten van een bedrijf
  • Om oude leningen over te sluiten voor lagere maandlasten
  • Een vakantie
  • Een geweldige bruiloft
  • Een ander doel

Er zijn veel redenen om geld op te nemen. Wanneer geld wordt opgenomen voor de verbouwing van de eigen lening is het goed om een persoonlijke lening te nemen. De rente is dan namelijk ook fiscaal te verrekenen.

Hoeveel geld is maximaal beschikbaar?

Hoeveel iemand maximaal kan lenen is afhankelijk van de hoogte van het netto inkomen en de lasten. Denk aan de woonlasten en mogelijke alimentatie of andere lasten. Als er een tweede inkomen is wordt dit ook meegeteld. Het is goed om te weten hoeveel maximaal geleend kan worden. Het is dan snel duidelijk hoeveel geld er beschikbaar is. Op basis van de rente en aflossing is het dan mogelijk om te kijken hoe hoog de maandlasten worden van een lening.

Welke leenvormen zijn er?

Er zijn verschillende leenvormen. De meest gekozen leenvormen zijn het doorlopende krediet en de persoonlijke lening. Een doorlopend krediet is te vergelijken met een roodstand regeling bij de bank. Het is mogelijk om tot een afgesproken limiet rood te staan. Het is een flexibele manier om geld te lenen. Op basis van het opgenomen bedrag wordt er rente betaald. Het is een flexibele vorm van geld lenen. Een persoonlijke lening daarentegen is een vorm van geld lenen waarbij alles vaststaat. De looptijd, het rentepercentage, de aflossing en de maandlasten staan allemaal vast voor zekerheid en rust. Het is prettig om te weten waar je aan toe bent. Afhankelijk waarvoor geld geleend wordt is het goed om voor het doorlopende krediet te kiezen of voor een persoonlijke lening.

Online een lening aanvragen

Het is vandaag de dag mogelijk om via het internet een lening aan te vragen. Het is niet nodig om naar een bank of tussenpersoon te gaan. Online worden alle gegevens ingevoerd om de lening aan te vragen. Vervolgens ontvang je een offerte in de mailbox en kun je deze ondertekend terugsturen. Vervolgens is het belangrijk om alle benodigde stukken mee te sturen om de lening te krijgen. Wanneer de geldverstrekker alles binnen heeft zal het allemaal snel afgerond worden en zal de lening verstrekt worden. Het geld staat dan op de bankrekening.

Wilt u contact met ons over geld lenen?

Wij helpen u graag verder met uw vragen.

Lening aanvragen

Bent u op zoek naar een lening en wilt deze direct afsluiten.

Lening aanvragen

Telefonisch contact

085 – 06 00 043

Support@lening.com

Contact

Kredietadviseurs

Wilt u meer weten over onze kredietadviseurs?

Ontmoet de adviseur