geld lenen kost geld

Betalen en handelen met Paypal en de risico’s

Bereken de lening die bij jouw past
Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-
Bespaar € 775 per jaar!
geld lenen vandaag maandag 13 juni!
Deze informatie delen met anderen
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Zoals u wellicht weet is Paypal een populaire dienst waarmee men wereldwijd in een online omgeving veilig kan betalen en producten kan verhandelen. Deze online betaaldienst gebruikt men vaak voor veilingsites zoals eBay, Bol.com en Marktplaats. Het aanmaken van een Paypal account is eenvoudig en gratis. Koppel het account aan uw rekening en u kan er meteen gebruik van maken. Of koppel Paypal aan uw creditcard. U kunt pas betalen met Paypal als de verkopende partij dit toestaat. Bankieren met Paypal brengt wel risico’s met zich mee. Daarover informeren we u hieronder uitgebreid. We gaan met name dieper in op betalen en spullen verhandelen via veilingsites.

Veilig betalen met Paypal

 

Het is echt van belang dat u weet hoe u zo veilig mogelijk zaken doet met Paypal. Helaas zijn er op bepaalde veilingsites nog steeds veel oplichters actief. Wees vooral waakzaam als mensen u vragen of u een product naar het buitenland wilt opsturen. Zij betalen maar halen, zodra u het product heeft verzonden, de betaling weer terug.

Trackingnummer gebruiken

Een koper van een product kan gemakkelijk terugbetaling eisen indien een product zonder trackingnummer wordt verstuurd en niet is aangekomen. Natuurlijk maken oplichters dankbaar gebruik van deze mogelijkheid, daar er geen handtekening vereist is voor bewijs van levering. Zorg er dus voor dat u al uw pakketten verstuurd met een trackingnummer. Mocht een koper dan alsnog zijn betaling terugtrekken, dan beschikt u over dit nummer waarmee u het pakketje kan volgen. Eenmaal op het adres afgeleverd ontvangt u een melding. Dit is dan tevens een bewijs en daarmee kunt u bij Paypal aantonen dat de betaling ten onrechte is geannuleerd. Uw geld krijgt u dan terug. Andersom kan u ook als koper opgelicht worden. Paypal biedt u als koper echter een aankoopbescherming.

Aankoopbescherming Paypal

U wordt door Paypal beschermd met aankoopbescherming. Wanneer geldt deze bescherming? U kan hiervan gebruikmaken indien een product niet is aangekomen, is beschadigd tijdens de verzending, bij producten die afwijken van de productomschrijving of indien er onderdelen missen.

Extra tips om veilig gebruik te maken van Paypal

  • Ga niet in op onduidelijke berichten.
  • Stuur nooit producten naar het buitenland als het gaat om grote bedragen.
  • Zorg ervoor dat u weet met wie u echt zaken doet.
  • Kan een persoon alleen betalen met Paypal? Dan klopt er iets niet.
  • Verstuur geen pakketten naar vrienden of familie van….

Meer vragen over lenen?

Ik ben Pascal, mocht je toch nog meer willen weten over geld lenen dan beantwoord ik graag je vragen.

geld lenen

Onderwerpen op de pagina

Wij helpen je graag

Waar kunnen we je mee helpen? Bel, mail of app ons gerust!

Consument
Zakelijk
Appen
Bespaar € 775 per jaar!

Door zelf eenvoudig te vergelijken kun je kiezen voor de goedkoopste aanbieder. Uit ons onderzoek is gebleken dat de goedkoopste aanbieder € 775 per jaar goedkoper is!