geld lenen kost geld

Denk ook eens aan je pensioen

Bereken de lening die bij jouw past
Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-
Bespaar € 775 per jaar!
geld lenen vandaag maandag 13 juni!
Deze informatie delen met anderen
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Wanneer we wat ouder worden gaan we vaak ook nadenken over ons pensioen. Het is slim om te kijken naar de mogelijkheden om een goed pensioen te krijgen.

Je wilt natuurlijk niet op een houtje bijten wanneer je stopt met werken. Je wilt het liefste een wereldreis gaan maken en volop gaan genieten van de mogelijkheden om een geweldige tijd te beleven. Het is belangrijk om de juiste keuzes te maken en om zo te starten. Laten we de mogelijkheden met je doornemen.

Hoe krijg je een goed pensioen?

Het belangrijkste om een goed pensioen te krijgen is om een helder en duidelijk plan te hebben. Het is belangrijk om te zorgen voor een goed doel. Hoeveel vermogen of maandelijks inkomen heb je nodig om jouw droom pensioen leven, te leven? Heb je een eigen woning of huur je nog? Heb je de hypotheek compleet afgelost? Wat is je maandelijkse inkomen en hoe krijg je dit?

Door eerst een goed plan te maken en je wensen te omschrijven ontstaat er een mogelijkheid om een goed pensioen te krijgen. Het is zo mogelijk om te zorgen voor een goede oude dag.

De pilaren van een pensioen

Er zijn een drietal pilaren waar je op kunt bouwen om een goed pensioen te krijgen. In de eerste plaats gaat het om de pilaar van de overheid. Je betaalt iedere maand een pensioenpremie om zo je eerste deel van je pensioen op te bouwen.

Wanneer je een werkgever hebt is er nog een tweede pilaar. Bij je werkgever zal je ook een deel van je pensioen vergaren. Het is een pensioenpremie waar je gebruik van kunt maken.

De laatste pilaar is de pilaar welke je zelf moet onderhouden. Het is het zelf sparen voor later. Door dit goed te doen kun je misschien eerder met pensioen. Ook bestaat er de mogelijkheid om een beter pensioen te krijgen. Voor de mensen welke graag op vakantie willen gaan is dit natuurlijk van groot belang. Het is belangrijk om dan zelf de verantwoordelijkheid te nemen voor je pensioen.

Waar droom jij van?

Het is goed om gewoon even weg te dromen en om zo een goed pensioen op te gaan bouwen. Het is belangrijk om zonder beperkingen weg te dromen. Wil je een wereldreis gaan maken? Wil je een lange vakantie maken? Wat zijn je grootste dromen wanneer je met pensioen gaat? Misschien wil je emigreren?

Onderzoek hoeveel geld je hiervoor nodig hebt om onbezorgd te kunnen leven. Vervolgens kun je de stappen zetten om hiernaar toe te groeien. Het is belangrijk om een plan te maken.

Een pensioenadviseur inschakelen

Natuurlijk is het verstandig en slim om een goede adviseur in te schakelen om je pensioen te regelen. Kijk naar de mogelijkheden om een advies op maat te krijgen. Je kunt zo kijken hoeveel pensioen je opbouwt en welk deel je nog nodig hebt om in de toekomst voldoende pensioen te hebben.

Meer vragen over lenen?

Ik ben Pascal, mocht je toch nog meer willen weten over geld lenen dan beantwoord ik graag je vragen.

geld lenen

Onderwerpen op de pagina

Wij helpen je graag

Waar kunnen we je mee helpen? Bel, mail of app ons gerust!

Consument
Zakelijk
Appen
Bespaar € 775 per jaar!

Door zelf eenvoudig te vergelijken kun je kiezen voor de goedkoopste aanbieder. Uit ons onderzoek is gebleken dat de goedkoopste aanbieder € 775 per jaar goedkoper is!