geld lenen kost geld
Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-
Bespaar € 775 per jaar!

Geld lenen met een tijdelijk contract

Deze informatie delen met anderen
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Geld lenen met een tijdelijk contract

Een logisch vervolg van geld lenen als uitzendkracht, is een artikel over het geld lenen met een tijdelijk contract. Beide kunnen behoorlijke uitdagingen zijn. Toch is het geld lenen met een tijdelijk contract eenvoudiger dan het geld lenen als uitzendkracht. Meest belangrijke reden hiervan is dat voor de banken een tijdelijk dienstverband toch net iets meer zekerheid geeft dan een uitzendovereenkomst fase A. Geld lenen met een tijdelijk contract is echter nog altijd niet zo eenvoudig als het geld lenen met een vast dienstverband voor onbepaalde tijd.

Voorwaarden geld lenen met een tijdelijk contract

Voor elk type dienstverband gelden er weer andere regels als het gaat om de acceptatierichtlijnen die de bank hanteert. Recent zijn de richtlijnen voor het geld lenen met een tijdelijk dienstverband overigens juist iets versoepeld. Dit geldt dan overigens alleen voor consumenten met een koopwoning. Indien u aan bepaalde voorwaarden voldoet, kan het inkomen uit uw tijdelijke dienstverband volledig worden meegenomen. Ook als u een contract voor bepaalde tijd heeft. De voorwaarden zijn dan dat u minimaal 30 jaar oud moet zijn, en een koopwoning heeft. Er wordt hierbij overigens verder niet naar arbeidsverleden gevraagd. Waarschijnlijk neemt men aan dat als u ooit de woning heeft kunnen kopen, u ook inkomsten moet hebben gehad.
De voorwaarden voor het geld lenen met een tijdelijk contract variëren sterk per aanbieder. Het gaat te ver om iedere aanbieder separaat te benoemen. Voor u kan het eenvoudiger zijn om uw aanvraag bij een professionele kredietbemiddelaar in te dienen. Deze partijen dienen uw aanvraag bij meerdere aanbieders in, hierdoor shopt u eigenlijk automatisch al bij meerdere banken.

Waar kunt u geld lenen met een tijdelijk contract?

Waar u de lening aanvraagt maakt over het algemeen niet heel veel uit. De acceptatierichtlijnen zijn bij de meeste banken nagenoeg gelijk. Als u een lening afsluit dan kunt u sowieso altijd het best een aanvraag doen bij meerdere aanbieders. Dit kan ervoor zorgen dat de aanbieders “tegen elkaar op gaan bieden”. Doelstelling daarvan is natuurlijk om de prijs voor u zoveel mogelijk te gaan verlagen.

Meer vragen over lenen?

Ik ben Pascal, mocht je toch nog meer willen weten over geld lenen dan beantwoord ik graag je vragen.

geld lenen
Bekijk je voordeel

Onderwerpen op de pagina

Geld lnnen lening.com logo
Wij helpen je graag

Waar kunnen we je mee helpen? Bel, mail of app ons gerust!

Consument
Zakelijk
Appen
Bespaar € 775 per jaar!

Door zelf eenvoudig te vergelijken kun je kiezen voor de goedkoopste aanbieder. Uit ons onderzoek is gebleken dat de goedkoopste aanbieder € 775 per jaar goedkoper is!