geld lenen kost geld

Over ons

Geopend

Geld lenen voor een eigen bedrijf

Bereken de lening die bij jouw past

Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-
Bespaar € 775 per jaar!

geld lenen vandaag vrijdag 12 augustus!
Deze informatie delen met anderen

Wanneer je een eigen bedrijf wilt starten is het belangrijk om voldoende financiële middelen te hebben. Het is belangrijk om voldoende startkapitaal te hebben om van het bedrijf een succes te maken.

Hiervoor zijn er natuurlijk verschillende mogelijkheden. Het beste is het om te kiezen voor een lening wanneer je nog in loondienst bent. Het maakt het allemaal wat gemakkelijker. Een zakelijk krediet krijgen of startkapitaal wordt steeds moeilijker.

Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-
Bespaar € 775 per jaar!

Een lening in loondienst

Wanneer je nog in loondienst bent is het slim om op dat moment nog een lening aan te vragen. Je kunt vaak op basis van het loondienst verband meer en gemakkelijker geld lenen dan wanneer je een eigen bedrijf hebt met een onzeker inkomen. Zo zien de meeste banken het immers. Het is goed om de verschillende mogelijkheden te gebruiken welke je hebt om een goed startkapitaal te krijgen. Het is op die manier mogelijk een goede start te maken. Zeker wanneer je nog geen leningen hebt zijn er volop mogelijkheden.

Een eigen huis!

Heb je een eigen huis met overwaarde? Dan wordt het vaak een stuk gemakkelijker om een lening te krijgen als je al zelfstandige bent. Er is immers een groot stuk zekerheid aanwezig. Wanneer het geld niet terugkomt dan kunnen ze een beroep gaan doen op je woning. Het is uiteraard geen ideale of gewenste situatie. Het uitgangspunt is uiteraard altijd, dat het een succes wordt. De kans bestaat echter, dat dit niet gebeurt. Hiervoor moet de bank natuurlijk zekerheden hebben.

Crowdfunding

Het is goed om gebruik te maken van de nieuwste manieren om een lening af te sluiten met de hulp van anderen. Je kunt gebruik maken van een crowdfunding financiering. Hier zijn er meerdere mensen welke je een deel van het totale geldbedrag kunnen lenen. Je betaalt ook hier gewoon rente en aflossing uiteraard. Het is echter een goed alternatief op een banklening.

Welke mogelijkheden zijn er nog meer?

Het is ook mogelijk om in het voren meerdere producten te gaan verkopen op basis van een voorbestelling. Op die manier is het mogelijk om je voorraad te financieren. Je hoeft hier dan geen lening voor af te sluiten. Het is mogelijk door rekening te houden met een levertijd van x dagen. Je kunt in de x dagen de voorraad inkopen. Een alternatief is om op basis van dropshipping de producten te verkopen. Je kunt dan de producten door een ander bedrijf laten leveren en zelf de winst incasseren. Het is een slimme manier van zaken doen.

Je creditcard

Een laatste noodgreep kan de creditcard zijn. Je moet er dan wel rekening mee houden, dat je het opgenomen geld weer moet aflossen. Vaak heb je ongeveer 40 tot 50 dagen de tijd om de lening weer in te lossen. Het is een optie om hier gebruik van te maken.

Wees strategisch

Het is belangrijk om goed na te denken over de verschillende leenvormen waar je gebruik van wilt maken. Neem niet zo maar een lening omdat het kan. Kies een lening waar je goed gebruik van kunt maken om je dromen van een eigen bedrijf uit te laten komen.

Meer vragen over lenen?

Ik ben Pascal, mocht je toch nog meer willen weten over geld lenen dan beantwoord ik graag je vragen.

geld lenen

Onderwerpen op de pagina

Wij helpen je graag

Waar kunnen we je mee helpen? Bel, mail of app ons gerust!

Consument
Zakelijk
Appen
Bespaar € 775 per jaar!

Door zelf eenvoudig te vergelijken kun je kiezen voor de goedkoopste aanbieder. Uit ons onderzoek is gebleken dat de goedkoopste aanbieder € 775 per jaar goedkoper is!