geld lenen kost geld
Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-
Bespaar € 775 per jaar!

Geld lening

Deze informatie delen met anderen
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Hebt u geld nodig en bent u op zoek naar de beste manier om dit te financieren? Een geld lening kan u helpen het geld snel bij elkaar te krijgen. In sommige gevallen zelfs binnen één uur wanneer u kiest voor een minikrediet. In dit artikel leiden wij u in drie simpele stappen richting de ideale geld lening. Als eerste bepalen wij samen met u het bedrag dat u nodig heeft. Vervolgens bekijken we wat de ideale looptijd is voor uw situatie, wilt u bijvoorbeeld in gelijke termijnen terugbetalen of wilt u alleen terugbetalen wanneer het u uitkomt? Ten slotte zijn er een aantal mogelijke vormen van de geld lening waarmee wij u graag kennis laten maken. Na het lezen van dit artikel heeft u in ieder geval voldoende kennis om een weloverwogen keuze te kunnen maken uit een van de verschillende geld leningen.

Geld lening België:

 

 

 

kredietje belgie

Bepaal het benodigde bedrag

De eerste stap richting het bepalen van de ideale geld lening is het bepalen van het bedrag dat u wilt lenen. Zet hiervoor eens simpelweg op een rij wat u nodig heeft en welke kosten dit met zich mee brengt. Heeft u het geld telkens slechts een paar dagen nodig, dan is het belangrijk om op een rij te zetten wat het maximale bedrag is dat u op een piekmoment nodig hebt. Kiest u voor een doorlopend krediet (zie paragraaf drie), dan kunt u hier rustig geld bovenop zetten; u betaalt immers per geleende euro, hier bepaalt u slechts het plafond.

De ideale looptijd

Bij het aangaan van een geld lening is het belangrijk om de mogelijkheden te ontdekken rondom de looptijden van een geldlening. Er zijn namelijk vormen van een geld lening waarbij u op elk moment kunt aflossen, terwijl u bij andere leningen een boete betaalt voor elke euro die u eerder terugbetaald dan de afgesproken termijn. Dit bedrag betaalt u aan de bank voor de misgelopen inkomsten uit de rente door de snelle terugbetaling van het geleende bedrag.

Het soort geld lening

Er zijn een aantal soorten geld leningen, waarvan we de belangrijkste voor u op een rij zetten. Als eerste het doorlopend krediet, waarbij u een plafond instelt en alleen hoeft te betalen wanneer u het geld ook daadwerkelijk leent. U kunt op elk moment lenen tot het plafond en delen terugbetalen zonder hier een boete over te betalen. De rente is volledig variabel, waardoor het doorlopend krediet een goedkope geld lening is. Ten tweede de persoonlijke lening, een geld lening waarbij u relatief veel zekerheid heeft. Deze zekerheid wordt ingebouwd door een vooraf bepaald geleend bedrag, een vaste looptijd en een vast rentepercentage. Ten slotte hebt u bijvoorbeeld de keuze uit een creditcard om betalingen te doen, maar ook om korte periodes te overbruggen vanwege het feit dat alle uitgaven maandelijks worden afgeschreven. Ook kunt u wanneer u al binnen een uur geld nodig heeft kiezen voor een minikrediet, dat zonder bkr check kan worden afgesloten voor bedragen tussen de 100 en 700 euro.

De beste geld lening in uw situatie

Hebt u bovenstaande data op een rij gezet dan is het tijd om de ideale geld lening uit te zoeken. Een klein bedrag en een korte looptijd past het best bij een doorlopende lening. Hebt u dit geld echt snel nodig dan biedt een minikrediet uitkomt. Een groot bedrag en een langere looptijd matcht het beste met een persoonlijke lening. Welke combinatie u ook kiest, bekijk altijd een aantal verschillende aanbieders van een geld lening om te kijken of het percentage dat u aan rente betaalt eerlijk is.

Meer vragen over lenen?

Ik ben Pascal, mocht je toch nog meer willen weten over geld lenen dan beantwoord ik graag je vragen.

geld lenen
Bekijk je voordeel

Onderwerpen op de pagina

Geld lnnen lening.com logo
Wij helpen je graag

Waar kunnen we je mee helpen? Bel, mail of app ons gerust!

Consument
Zakelijk
Appen
Bespaar € 775 per jaar!

Door zelf eenvoudig te vergelijken kun je kiezen voor de goedkoopste aanbieder. Uit ons onderzoek is gebleken dat de goedkoopste aanbieder € 775 per jaar goedkoper is!