geld lenen kost geld

Goed verzekerd, in en rondom je huis

Bereken de lening die bij jouw past
Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-
Bespaar € 775 per jaar!
geld lenen vandaag maandag 13 juni!
Deze informatie delen met anderen
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Als je een eigen woning hebt dan is het belangrijk om een aantal verzekeringen af te sluiten. Graag adviseren we je welke verzekering je allemaal kunt afsluiten. Hieronder een opsomming van de verschillende verzekeringen voor in en rondom je huis:

  • Inboedelverzekering
  • Opstalverzekering en brandverzekering
  • Glasverzekering (vaak onderdeel van de opstalverzekering)
  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • rechtsbijstandverzekering

Natuurlijk zijn er nog een aantal andere verzekeringen welke je af kunt sluiten. Laten we ons echter eerst richten op de bovenstaande verzekeringen en waar ze goed voor zijn.

De zorgverzekering

Het overstap seizoen komt er weer aan. Kijk goed welke zorg je nodig hebt en waar je dit jaar gebruik van hebt gemaakt. kies een zorgpolis op maat en sluit geen aanvullende verzekeringen af, waar je toch geen gebruik van maakt.

De inboedelverzekering

Een belangrijke verzekering om te hebben is de inboedelverzekering. Hiermee kun je namelijk alle schade vergoedt krijgen van bijvoorbeeld een inbraak. Ook waterschade voor de spullen zijn gedekt. Het is gewoon fijn om te weten, dat je spullen goed verzekerd zijn in je huis. Voor sieraden, kunst en computerapparatuur kun je een aparte verzekering nemen.

De opstalverzekering (en brandverzekering)

Als je een eigen huis hebt dan is het goed om een opstalverzekering en brandverzekering te hebben. Als je een hypotheek hebt dan is het zelfs een must om een opstalverzekering te hebben. De bank zal je namelijk geen hypotheek verstrekken zonder dat je een opstalverzekering hebt. Je hele investering kan dan namelijk verbranden. Je hebt nog wel een hoge hypotheek, maar geen huis. Iets wat natuurlijk geen goede combinatie is. Het is daarom slimmer en beter om een goede opstalverzekering te hebben.
Ook een lekkage of waterschade kan voor vervelende situaties zorgen. Het is daarom goed om te weten dat je een opstalverzekering hebt.

Een glasverzekering

Vaak is de glasverzekering een onderdeel van de opstalverzekering. Hiermee zijn alle kosten om een ruit te vervangen gedekt. Het is slim om hier gebruik van te maken. Een ruit kan kapot gaan door baldadige kinderen, een ongelukje of om een andere reden. Een glasverzekering maakt het mogelijk om het snel en goed te laten vervangen.

Een aansprakelijkheidsverzekering

Het is goed om een goede aansprakelijkheidsverzekering te hebben. Er kan een dakpan van je dak afvliegen of een boom van je erf omvallen. Hierdoor kan er schade ontstaan bij de buren. Het is dan goed om te weten dat je hiervoor een goede verzekering hebt.

Een rechtsbijstandverzekering

Het is ook slim om te kiezen voor een rechtsbijstandverzekering. Het kan zijn dat je juridische hulp nodig hebt om je bij te staan rondom zaken van een verbouwing, de hypotheek of andere geschillen.

Een pakketpolis

Het is slim om alle verzekeringen bij een maatschappij onder te brengen. Je kunt alle verzekeringen samenvoegen. Hierdoor ontstaat er niet alleen prijsvoordeel, maar ook nog eens volop gemak voor jezelf. Je kunt namelijk bij een partij en bij een persoon al je zaken regelen. Gemak en financieel voordeel dus.

Kies voor een goede verzekering is ons advies aan jou!

Meer vragen over lenen?

Ik ben Pascal, mocht je toch nog meer willen weten over geld lenen dan beantwoord ik graag je vragen.

geld lenen

Onderwerpen op de pagina

Wij helpen je graag

Waar kunnen we je mee helpen? Bel, mail of app ons gerust!

Consument
Zakelijk
Appen
Bespaar € 775 per jaar!

Door zelf eenvoudig te vergelijken kun je kiezen voor de goedkoopste aanbieder. Uit ons onderzoek is gebleken dat de goedkoopste aanbieder € 775 per jaar goedkoper is!