geld lenen kost geld

Over ons

Geopend

Goedkoper geld lenen

Bereken de lening die bij jouw past

Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-
Bespaar € 775 per jaar!

geld lenen vandaag vrijdag 12 augustus!
Deze informatie delen met anderen

Goedkoper geld lenen

Goedkoper geld lenen kan weer. U kunt u huidige lening weer omzetten naar een nieuwe lening tegen lagere rente. De rente is de laatste maanden namelijk weer gedaald bij de aanbieders van leningen. U kunt nu een lening afsluiten tegen een rentepercentage van 4,5%. Overigens is dit alleen mogelijk als u een koopwoning heeft. Heeft u een huurwoning? Dan is de rente 4,6%. Nog altijd een scherpe rente. De aanbieder van de lening met deze lage rente is Defam. Defam verstrekt alleen leningen via intermediairs. U kunt dus niet zelf rechtstreeks aanvragen bij Defam. Goedkoper geld lenen wordt nu dus mede mogelijk gemaakt door Defam. Het verschil met andere aanbieders als Freo en Nationale Nederlanden is door deze wijziging 0,2%. Wel moet u erop letten dat Defam werkt met het zogenaamde risked based pricing. Een akkoord op uw lening aanvragen bij Defam betekent dus niet automatisch dat u ook nog de laatste rente heeft. Dit is weer afhankelijk in welk risicoprofiel u geplaatst wordt. Dit is bijvoorbeeld bij Nationale Nederlanden niet het geval.

Goedkoper geld lenen? Sluit uw dure lening om!

Als u goedkoper geld wilt gaan lenen, is het uiteraard verstandig om uw te dure lening over te sluiten. Goedkoper geld lenen begint echter altijd bij goed vergelijken. Kijken wat u nu nog in totaliteit aan uw leningen moet betalen. En wat u in totaliteit moet gaan betalen aan uw lening. Zo zult u al snel zien dat een persoonlijke lening oversluiten lang niet in alle gevallen voordelig voor u is.

Goedkoper geld lenen en nog meer besparen

Goedkoper geld lenen kan natuurlijk één van de zaken zijn waarmee u geld kunt gaan besparen. Maar er zijn zeker nog veel meer zaken waardoor u per maand veel geld kunt besparen. Goedkoper geld lenen helpt, maar inzicht in uw financiële situatie kan u daarbij nog meer helpen. Wij raden u dan ook aan om gebruik te maken van een financieel huishoudboekje. Hierdoor houdt u een goed overzicht in uw inkomsten en uitgaven. En als u dat éénmaal goed in beeld heeft kunt u daadwerkelijk gaan beginnen met goedkoper leven.

Meer vragen over lenen?

Ik ben Pascal, mocht je toch nog meer willen weten over geld lenen dan beantwoord ik graag je vragen.

geld lenen

Onderwerpen op de pagina

Wij helpen je graag

Waar kunnen we je mee helpen? Bel, mail of app ons gerust!

Consument
Zakelijk
Appen
Bespaar € 775 per jaar!

Door zelf eenvoudig te vergelijken kun je kiezen voor de goedkoopste aanbieder. Uit ons onderzoek is gebleken dat de goedkoopste aanbieder € 775 per jaar goedkoper is!