geld lenen kost geld

Hoe werkt een lening?

Bereken de lening die bij jouw past
Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-
Bespaar € 775 per jaar!
geld lenen vandaag maandag 13 juni!
Deze informatie delen met anderen
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Bent u op zoek naar informatie over leningen en overweegt u zelf ook om een lening aan te gaan? Op deze website kunt u over vrijwel iedere lening handige informatie vinden. Het aangaan van een lening is een hele stap en daarom is het ook verstandig om u voor voldoende te (laten) informeren om zo de nodige problemen achteraf te kunnen voorkomen.

Met een lening kunt u binnen een korte tijd beschikken over geld dat u voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Het afsluiten van een lening heeft diverse voor en nadelen en bij het aanvragen loopt u al gauw tegen bepaalde punten aan zoals rentes, jaarlijks kosten percentage, verschillende leenvormen en ga zo maar door.

Voor u een lening afsluit

Informeer altijd goed over de mogelijkheden voordat u een lening afsluit. Er bestaan zeer veel verschillende leenvormen, die allemaal hun eigen voor en nadelen hebben. Daarnaast bestaan er ook nog verschillende aanbieders waarbij u een lening aan kunt gaan, neem bijvoorbeeld de banken en ook verschillende online aanbieders die weer bepaalde leenvormen hebben die bij banken niet voorkomen.

Neem voordat u actief op zoek gaat naar de geschikte lening een pen en papier en schrijf punten op zoals;

  • Hoeveel geld u nodig heeft
  • Waar u het geld aan wilt uitgeven
  • Binnen welk termijn u wilt beschikken over het geld
  • Hoeveel u maandelijks kunt terugbetalen
  • En bedenk of u niet toevallig een negatieve registratie bij het BKR heeft lopen

Nu u over al deze en misschien nog meer punten hebt nagedacht kunt u op zoek gaan naar een geschikte lening. U kunt nu beginnen aan uw zoektocht en ook hiervoor zijn weer verschillende mogelijkheden, zo kunt u bijvoorbeeld naar de bank gaan in uw woonplaats en u kunt natuurlijk ook een lening aanvragen via het internet.

Lening aanvragen via het internet

Via het internet beschikt u in korte tijd over zeer veel informatie van diverse aanbieders en zo kunt u eenvoudig een overzicht krijgen van de mogelijkheden en vooral de prijzen. Het beste kunt u zo uitgebreid mogelijk onderzoeken welke lening het beste bij u past en natuurlijk welke lening het voordeligst voor u uitvalt.

Het vergelijken van leningen kan op verschillende manieren, neem bijvoorbeeld de speciaal gemaakte calculators op de websites van leningverstrekkers en vergelijkingssites. Op het internet is zeer veel informatie te vinden en soms zelfs teveel waardoor consumenten door de bomen het bos niet meer zien.

Speciaal hiervoor bestaan er veel vergelijkingssites die bijvoorbeeld precies aan de hand van uw puntenlijstje een vergelijking kunnen maken en zo de voordeligste leningen voor u op een rijtje zetten. Houd er wel rekening mee dat veel van deze websites geld verdienen wanneer u een lening afsluit via de website, u moet dus altijd scherp blijven om zo tot de beste deal te komen!

Een lening krijgen met een negatieve BKR registratie

Ook wanneer u negatief geregistreerd bent bij het BKR is het mogelijk om via het internet een lening te krijgen. Deze leningen zijn echter vaak wel voor kleinere bedragen en u betaalt er vaak een hogere rente over. Bekijk de mogelijkheden op onze website!

Meer vragen over lenen?

Ik ben Pascal, mocht je toch nog meer willen weten over geld lenen dan beantwoord ik graag je vragen.

geld lenen

Onderwerpen op de pagina

Wij helpen je graag

Waar kunnen we je mee helpen? Bel, mail of app ons gerust!

Consument
Zakelijk
Appen
Bespaar € 775 per jaar!

Door zelf eenvoudig te vergelijken kun je kiezen voor de goedkoopste aanbieder. Uit ons onderzoek is gebleken dat de goedkoopste aanbieder € 775 per jaar goedkoper is!