geld lenen kost geld
Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-
Bespaar € 775 per jaar!

Een huis kopen met een goede hypotheek

Deze informatie delen met anderen
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Wanneer je een woning wilt gaan kopen dan is het vaak noodzakelijk om naar de bank te gaan om er een hypotheek te krijgen. Je kunt naar de bank gaan, maar natuurlijk ook naar een goede adviseur.

Een adviseur werkt vaak samen met meerdere geldverstrekkers. Hierdoor is het mogelijk om je een beter aanbod te doen. Het is fijn om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn om een goede hypotheek te krijgen. Er zijn natuurlijk een aantal zaken waar je op moet letten.

Wat is de waarde van de woning?

Wanneer je een huis gaat kopen is het belangrijk om goed te onderhandelen. Ook heb je voor de hypotheek een taxatie nodig om de waarde te bepalen voor de geldverstrekker. Wanneer je serieus een woning gaat kopen is het verstandig om eerst een taxatie te doen. Laat de makelaar een waardebepaling doen en na de aankoop het rapport opmaken. De makelaar kan je een advies geven rondom de waarde en ook wat er allemaal nog mag gebeuren. Misschien zijn er nog een aantal verbouwingen nodig? Of treft de makelaar iets aan wat niet klopt. Het is goed om dit vooraf te zien. Het kan je helpen bij het onderhandelen met de verkoper. Hierna kun je zorgen voor een goede prijs!

De hypotheek zelf en de rente!

We kunnen het erover eens zijn, dat de rente de meest bepalende factor is bij een hypotheek. Het is belangrijk om te zorgen voor een goede en aantrekkelijke rente. Natuurlijk moeten de voorwaarden hier geen roet in het eten gooien. De balans tussen de lage rente en de voorwaarden moet goed zijn. Wanneer dit het geval is, is het belangrijk om op nog een aantal andere zaken te letten.

Hoe lang ga je de rente vastzetten? Wil je meer flexibiliteit en vrijheid? Of weet je dat je hier jaren lang gaat wonen? Het is slim om te kiezen voor een goede hypotheekrente. Wanneer je weet, dat je de hypotheekrente ook mee mag verhuizen is het slim om natuurlijk de rente voor een langere periode vast te zetten. Je kunt hier dan vele jaren lang de vruchten van plukken. Ook weet je precies wat je maandlasten zijn gedurende deze periode.

Welke hypotheekvorm kies je?

Het is natuurlijk belangrijk om ook na te denken over het aflossen van een hypotheek. In hoeveel jaren wil je jouw hypotheek gaan aflossen? En wil je gelijke maandlasten of juist afnemende maandlasten. Hoe gaat je leven eruit zien en hoe kun je dit afstemmen op de maandlasten van de hypotheek. Het is slim om te kijken welke verschillende mogelijkheden er zijn om een goede hypotheeksoort te kiezen.

Alleen doen of met advies?

Wij pleiten ervoor, dat je altijd een gesprek aangaat met een adviseur. Het is beter om een adviseur al je wensen en mogelijkheden in kaart te laten brengen. Wanneer dit gedaan is, is het mogelijk om een goede hypotheek af te sluiten. Natuurlijk zijn er kosten, maar deze verdien je bij een goed advies ook weer terug. Je zal in ieder geval voorkomen, dat je domme fouten maakt.

Meer vragen over lenen?

Ik ben Pascal, mocht je toch nog meer willen weten over geld lenen dan beantwoord ik graag je vragen.

geld lenen
Bekijk je voordeel

Onderwerpen op de pagina

Geld lnnen lening.com logo
Wij helpen je graag

Waar kunnen we je mee helpen? Bel, mail of app ons gerust!

Consument
Zakelijk
Appen
Bespaar € 775 per jaar!

Door zelf eenvoudig te vergelijken kun je kiezen voor de goedkoopste aanbieder. Uit ons onderzoek is gebleken dat de goedkoopste aanbieder € 775 per jaar goedkoper is!