Geld lenen kost geld

Hypotheek

Vergelijk financieringen voor je auto

 • Lage maandlasten
 • De beste hypotheken
 • Veilig en anoniem
 • Gemiddelde klantwaardering van een 9.5!
Vul een bedrag in
Medewerker
Advies nodig? Financieel adviseur
Stel je vraag

Online hypotheek

Net zoals met eigenlijk alles is het vrij voordelig om online een hypotheek af te sluiten. Dit komt doordat online werken een stuk voordeliger is voor bedrijven en zo dus ook hypotheek verstrekkers.

Online werken is een stuk voordeliger omdat het bedrijf een stuk minder kosten hoeft te maken met bijvoorbeeld personeel, dan wanneer zij in bijvoorbeeld een winkelpand zitten. Op deze manier besparen zij kosten en kunnen zij hun diensten dus scherper aanbieden.

Hypotheek online afsluiten

Het is tegenwoordig, met de huidige economie, een stuk makkelijker geworden op online uw hypotheek af te sluiten. Er zijn zelfs al verstrekkers die het gehele proces online hebben. Sluit daarom uw hypotheek af met Lening.com

Goed hypotheekadvies

Als u niet uit uw situatie komt omtrent uw hypotheek kan het ernstig vervelend worden om de juiste hypotheek voor uw situatie te vinden. Zorg er dan ook voor dat u uzelf goed informeert. Als u er niet uitkomt, hoeft u zich niet te schamen, u kunt gewoon opzoek gaan naar een expert die u begeleidt in de zoektocht naar de juiste hypotheek. Hypotheek afsluiten doe je met lening.com. Wij helpen u graag verder.

Hypotheekrente vergelijken doe je op actuelerentestanden.nl

Hypotheken via Lening.com

Jouw situatie

Iedere aanvraag is anders! Een lening die afgestemd is op je persoonlijke situatie en wensen is de beste lening. Extra zekerheden, zoals het bezit van een eigen huis kunnen voordelen geven bij het verkrijgen van een lening. Bereken wat je kunt lenen en vraag direct een passende lening aan.

Hypotheeksoorten

 • Aflossingsvrije Hypotheek
 • Annuïteitenhypotheek
 • Bankspaarhypotheek
 • Beleggingshypotheek
 • Hybride Hypotheek
 • Klimaathypotheek
 • Krediethypotheek Lijfrente
 • Hypotheek Lineaire
 • Hypotheek Spaarhypotheek
 • Startershypotheek

Vergelijkingswebsites

Op internet zijn er ook verschillende vergelijkingswebsites, deze websites bestaan voor bijna alle producten en diensten en dus ook voor hypotheken. Op internet kunt u dus eenvoudig en snel uitzoeken bij welk bedrijf u bijvoorbeeld de minste afsluitkosten betaald voor uw hypotheek. Ook de rente en alle andere kosten die bij een hypotheek komen kijken kunt u vergelijken op deze websites. Dit zorgt ervoor dat u een eerlijk, betrouwbaar en net overzicht krijgt van de kosten die u mogelijk moet gaan betalen. Alles bij elkaar wordt u in een aantal klikken een stuk wijzer over de situatie waar u inzit. Dit zorgt ervoor dat u goed voorbereid op weg gaat en u niet zomaar voor onvoorziene verassingen komt te staan. Het is namelijk erg vervelend als u een hypotheek kunt betalen en vervolgens als verassing erachter komt dat u de afsluitkosten op dit moment niet kunt betalen. Ga dan ook goed voorbereid op weg.

Kijk, vergelijk en informeer uzelf goed

Alleen als u zichzelf goed informeert en goed op zoek gaat naar de juiste informatie zult u de juiste deal vinden. Zorg er dan ook voor dat u goed voorbereid op weg gaat. Het is namelijk ernstig vervelend als u jaren lang geld te veel betaald. U kunt dit geld toch wel voor betere zaken gebruiken? Denk bijvoorbeeld aan het vullen van uw spaarrekening, een nieuwe auto of misschien wel de inrichting van uw nieuwe huis. U denkt misschien dat die paar euro’s niet zo’n vaart zullen lopen. Echter als u structureel jaren teveel betaald kan het bedrag aardig oplopen. Dit bedrag kan zo danig oplopen dat u ervan schrikt.

Klaar om je persoonlijke hypotheek financieren?

Pascal helpt je op weg

Medewerker
Advies nodig? Financieel adviseur

Ik ben Pascal, ik help je graag verder als je een vraag hebt tijdens het vergelijken van leningen voor je nieuwe hypotheek!

Wat anderen over Lening.com zeggen

88 klanten beoordelen ons met een 4.3/5

Mooi

Erg mooi

goede

goed

Goed

Goed

Goed

Cijfer8

Goed

Goed

good

good

Goed

Goed

great

great

D

D

Geweldige site

Direct geholpen