geld lenen kost geld

Is geld lenen met BKR mogelijk?

Bereken de lening die bij jouw past
Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-
Bespaar € 775 per jaar!
geld lenen vandaag maandag 13 juni!
Deze informatie delen met anderen
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Geld lenen met BKR is zeker mogelijk. Bijvoorbeeld via de Kredietbank Nederland. De kredietbank zoekt, samen met de aanvrager, naar een oplossing indien er schulden zijn. Klanten krijgen altijd onafhankelijke adviezen en begeleiding van professionele bankmedewerkers. De Kredietbank Nederland helpt mensen om hun schulden in kaart te brengen. Zij onderhandelen daarnaast ook met de schuldeisers en nemen zo mogelijk ook deze schulden over, zodat er niet meer meerdere schuldeisers zijn maar één. Er wordt orde te midden van de chaos geschept. Heb jij schulden of wil je geld lenen, terwijl je schulden hebt of een BKR-codering? Neem dan contact op met de Kredietbank Nederland. Bij de Kredietbank Nederland kan je meerdere soorten leningen afsluiten. Éen daarvan is de persoonlijke lening. Deze lening kan je afsluiten bij de Kredietbank Nederland, zelfs als je een BKR-codering hebt.

Persoonlijke lening

Wat is een persoonlijke lening? Dit is een leenvorm waarbij de lener, jij dus, veel duidelijkheid krijgt. Je leent een geldbedrag en maandelijks betaal je precies dezelfde termijnbedragen terug. Dit vanwege de vaste rente die wordt besproken. Het voordeel van deze leenvorm is dat je precies weet wat de kosten van de lening zijn en hoeveel geld je maandelijks opzij moet zetten om de lening af te betalen. Geld lenen kost echter altijd geld. Leen dus nooit zomaar geld. Het voordeel van geld lenen via de Kredietbank Nederland is, is dat je altijd eerlijk en onafhankelijk advies krijgt. Het is een bank dat zonder winstoogmerk werkt. Zij willen voorkomen dat mensen onverantwoord lenen. Is dat toch gebeurt, dan kan je aankloppen bij deze bank. Zij voorkomen vervolgens dat je schulden nog hoger oplopen.

Kan iedereen lenen bij deze bank?

Nee. Niet iedereen kan geld lenen via de Kredietbank Nederland. Alleen wanneer je niet meer verdient dan het minimumloon kan je een lening aanvragen. Maar ook wanneer je een negatief BKR hebt en je daardoor niet via andere banken geld kan lenen.

Hoeveel lenen?

Bij deze bank kan je al lenen vanaf omstreeks 250 euro en tot bedragen van enkele tienduizenden euro’s. Bij deze bank is boetevrij en versneld aflossen altijd mogelijk. Zo betaal je meer terug van je schuld indien je wat meer geld te besteden hebt.

Een lening kiezen: tips

  • Doe altijd een vergelijking tussen meerdere aanbieders
  • Een aanbieder die je onder druk zet is nooit een eerlijke aanbieder
  • Doe nooit aan gespreide betalingen, de rekening komt altijd op momenten dat het je niet uitkomt
  • Leen geldbedragen die zo laag mogelijk zijn.
  • Heb je de lening wel echt nodig? Vraag dit jezelf altijd af
  • Banken of kredietverstrekkers bij wie je niet boetevrij kan aflossen, daar moet je niet mee in zee gaan
  • Rood staan bij banken is een dure aangelegenheid. Voorkom dus rood staan

 

Meer vragen over lenen?

Ik ben Pascal, mocht je toch nog meer willen weten over geld lenen dan beantwoord ik graag je vragen.

geld lenen

Onderwerpen op de pagina

Wij helpen je graag

Waar kunnen we je mee helpen? Bel, mail of app ons gerust!

Consument
Zakelijk
Appen
Bespaar € 775 per jaar!

Door zelf eenvoudig te vergelijken kun je kiezen voor de goedkoopste aanbieder. Uit ons onderzoek is gebleken dat de goedkoopste aanbieder € 775 per jaar goedkoper is!