geld lenen kost geld

Kopen op afbetaling

Bereken de lening die bij jouw past
Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-
Bespaar € 775 per jaar!
geld lenen vandaag maandag 13 juni!
Deze informatie delen met anderen
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Kopen op afbetaling

Kopen op afbetaling gebeurd al jaren. U koopt een product, en betaalt dit pas later. Dit kan kopen op afbetaling op maandelijkse termijnen zijn, of u kunt kopen op afbetaling door middel van een uitgestelde betaling. In beide gevallen krijgt u het product dat u koopt pas later. U kunt wel alvast genieten van, bijvoorbeeld, uw auto.
Kopen op afbetaling zorgt er voor dat u iets kunt verkrijgen wat u nodig heeft, maar eigenlijk nu even niet kan betalen. Het kopen op afbetaling gebeurd nog voor honderden verschillende producten. U kunt hierbij denken aan een auto, maar ook de producten van de MediaMarkt worden tegenwoordig weer op afbetaling aangeboden.
Zo lijkt het er weer op dat het kopen op afbetaling ook weer iets meer gepromoot gaat worden. En op zich is hier ook niets mis mee. Wel moet u zich natuurlijk altijd realiseren dat u ook bij het kopen op afbetaling een lening aangaat.

Meest voorkomende vormen van kopen op afbetaling

Het kopen op afbetaling is zoals al aangegeven nog altijd vrij gebruikelijk. Naar verwachting is het zo dat bijvoorbeeld van de nieuwe auto’s die de weg op gaan, nog altijd ongeveer 75% (al dan niet gedeeltelijk) gefinancierd is. Dus een koop op afbetaling. Hiermee hebben we gelijk het product dat naar ons idee als een van de meest voorkomende kopen op afbetaling geldt. Bij de auto financieringen zijn op dit moment overigens ook prachtige producten natuurlijk.
Wat te denken van de autofinanciering waarbij u 0% in rekening gebracht wordt gedurende de looptijd van de lening. Een prima aanbieding. Geld lenen tegen 0%, terwijl u nog wel een kleine rente op uw spaarrekening krijgt is natuurlijk een mooi alternatief.

Kopen op afbetaling voor huishoudelijke apparaten

Naast het kopen op afbetaling voor auto’s, wordt dit ook vaak gebruikt voor huishoudelijke apparaten. De wasmachine die plotseling stuk gaat, of een televisie of computer die plotseling vervangen moet worden. Allemaal situaties waarbij het nodig kan zijn om direct een vervangend product aan te schaffen. Ook als het geld net even ontbreekt.
Wel is er hierbij ook nog een aandachtspunt. Wij raden u aan om bijvoorbeeld een computer met een verwachte levensduur van 24 maanden, ook af te betalen in 24 maanden. U moet per maand dan wel iets meer betalen. Maar als u de looptijd langer “uitsmeert”, moet u nog aan de lening betalen, terwijl de computer alweer aan vervanging toe is. Overigens is het ook aardig om te lezen wat Wikipedia schrijft over het kopen op afbetaling.

Meer vragen over lenen?

Ik ben Pascal, mocht je toch nog meer willen weten over geld lenen dan beantwoord ik graag je vragen.

geld lenen

Onderwerpen op de pagina

Wij helpen je graag

Waar kunnen we je mee helpen? Bel, mail of app ons gerust!

Consument
Zakelijk
Appen
Bespaar € 775 per jaar!

Door zelf eenvoudig te vergelijken kun je kiezen voor de goedkoopste aanbieder. Uit ons onderzoek is gebleken dat de goedkoopste aanbieder € 775 per jaar goedkoper is!