geld lenen kost geld
Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-
Bespaar € 775 per jaar!

Krediet aanvragen online

Deze informatie delen met anderen
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Om een krediet aan te vragen moet je dezer dagen niet al te veel moeite meer doen. De bankkantoren ontvangen je ook nog graag, maar wat als we je zeggen dat je alles vanuit je eigen huis in orde kan maken?

Zo kan je tijd besparen en hetzelfde resultaat bekomen, namelijk een krediet aanvragen. Als je geld nodig hebt voor een project te financieren dan heb je een bank nodig. Banken zijn tegenwoordig ook goed vertegenwoordigd op het internet. Ze hebben allemaal een zeer goede website klaar, om klanten te informeren en indien nodig een lening berekening te laten uitvoeren. Ook het aanvragen kan je al via het internet uitvoeren. Je bent op enkele stappen klaar en het krediet komt zo jouw kant op.

Het wil natuurlijk niet zeggen omdat je weinig moeite moet doen, je ook niet wat banken kan vergelijken. Niet alleen in hun diensten vergelijken, maar ook de voorwaarden en kosten die ze rekenen als jij een krediet wil aanvragen. Want op dat vlak kunnen banken dus nog al verschillen. Het zijn immers allemaal bedrijven die winst moeten maken en zoveel mogelijk klanten willen lokken. Dat doen ze door de concurrentie met mekaar aan te gaan en competitieve kosten aan te rekenen. Af en toe zie je een speciale actie verschijnen bij een dienst die je kan afnemen bij een bank. Als dat net voor een krediet is, dan kan jij je voordeel doen en lage kosten betalen op dat krediet. Bij een lening simulatie, die je bij elke bank kan uitvoeren, moet je letten op het JKP. Dat staat voor Jaarlijks kosten percentage. Hoe hoger dat percentage is hoe meer je maandelijks moet betalen aan kosten. Best te vermijden dus, want je wil uiteraard zo weinig mogelijk kosten betalen aan een krediet.

Om de kosten zo laag mogelijk te houden op een krediet moet je dus zoveel mogelijk banken vergelijken. Er zijn er een aardig aantal in ons land, dus je kan het vergelijken zo lang of zo kort houden als je maar zelf wenst. Als jij tevreden bent met de voorwaarden en kosten dan kan je overgaan tot de krediet aanvraag. Het bedrag dat je wenst te ontlenen, de duurtijd en soort lening spelen mee in de kostenberekening van de bank. Jij moet natuurlijk ook kunnen aantonen dat je de lening kan terug betalen. Dat doe je door bewijzen voor te leggen van een vast inkomen. Dat kan door een loonfiche van de laatste drie maanden bij je werkgever. Heb je geen werk, dan is de kans zeer klein dat je een lening kan krijgen. Het risico moet immers zo klein mogelijk blijven voor een bank, zij willen het geld terug zien dat ze aan je lenen.

Kijk verder dan enkel de bekende banken, er zijn tal van nieuwe banken en ook internet banken die kredieten verstrekken. Dat maakt het interessant voor jou, want je kan heel wat vergelijken en zo het goedkoopste krediet kiezen.

Meer vragen over lenen?

Ik ben Pascal, mocht je toch nog meer willen weten over geld lenen dan beantwoord ik graag je vragen.

geld lenen
Bekijk je voordeel

Onderwerpen op de pagina

Geld lnnen lening.com logo
Wij helpen je graag

Waar kunnen we je mee helpen? Bel, mail of app ons gerust!

Consument
Zakelijk
Appen
Bespaar € 775 per jaar!

Door zelf eenvoudig te vergelijken kun je kiezen voor de goedkoopste aanbieder. Uit ons onderzoek is gebleken dat de goedkoopste aanbieder € 775 per jaar goedkoper is!