geld lenen kost geld
Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-
Bespaar € 775 per jaar!

Lening afsluiten? Binnenkort meer mogelijkheden.

Deze informatie delen met anderen
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lening afsluiten? Binnenkort meer mogelijkheden.

Bent u al een tijdje op zoek naar een lening? Maar wil het door uw leeftijd, of door uw jaarcontract of halfjaar contract niet lukken om een lening af te sluiten. Een lening afsluiten wordt binnenkort eenvoudiger. Of beter gezegd. Defam gaat per 1 september haar richtlijnen weer aanpassen. En dit keer worden de regels eindelijk eens niet verscherpt, maar juist soepeler.

Op welke manieren komen er nog meer mogelijkheden voor een lening?

Defam maakt het spannend, ze hebben nu heel subtiel aan haar tussenpersonen laten weten dat er iets aan zit te komen. De slogam:
“Wat gisteren al goed was, wordt binnenkort nog beter”
Is in ieder geval een buitengewoon goed bedachte en creatieve slogan. Ze maken ons daarmee zeer nieuwsgierig. Defam heeft in ieder geval wel een aantal punten al laten doorschemeren. Zo wordt de leeftijd tot wanneer u een lening kunt aanvragen maar liefst met vijf jaar verhoogd. Was het zo dat u tot uw 64ste een lening kon aanvragen, per 1 september kunt u tot uw 69ste een lening aanvragen. Daarnaast gaat het beleid voor mensen met een koopwoning versoepelt worden. En zijn er meer mogelijkheden voor mensen met een koopwoning, en mensen met contracten voor bepaalde tijd. Defam springt hiermee in op de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt.

lening afsluiten? Binnenkort meer mogelijkhedenDe nieuwe persoonlijke lening

Naast deze wijzigingen veranderd er ook nog iets bij de persoonlijke lening. En dat is zeer zeker een positieve wijziging. Bij de persoonlijke leningen die per 1 september verstrekt worden, wordt er geen boete meer in rekening gebracht bij het vroegtijdig inlossen van de lening. Dit is een groot voordeel. Ook bij Defam kunt u dan per 1 september een lening krijgen waarbij de rente vast staat, de looptijd vast, en u mag boetevrij extra inlossingen doen in uw krediet. Wij vinden dit een buitengewoon positieve ontwikkeling. Waarmee Defam nog beter op de kaart gezet kan worden.
Een Defam lening is overigens alleen af te sluiten via het professionele intermediair. Een lening aanvragen is te allen tijde kosteloos en vrijblijvend!

Meer vragen over lenen?

Ik ben Pascal, mocht je toch nog meer willen weten over geld lenen dan beantwoord ik graag je vragen.

geld lenen
Bekijk je voordeel

Onderwerpen op de pagina

Geld lnnen lening.com logo
Wij helpen je graag

Waar kunnen we je mee helpen? Bel, mail of app ons gerust!

Consument
Zakelijk
Appen
Bespaar € 775 per jaar!

Door zelf eenvoudig te vergelijken kun je kiezen voor de goedkoopste aanbieder. Uit ons onderzoek is gebleken dat de goedkoopste aanbieder € 775 per jaar goedkoper is!