geld lenen kost geld

Over ons

Geopend

Lening.com kredietverstrekkers scoren in het MoneyView onderzoek

Bereken de lening die bij jouw past

Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-
Bespaar € 775 per jaar!

geld lenen vandaag vrijdag 12 augustus!
Deze informatie delen met anderen

24 april 2022

Consumentenkredieten worden regelmatig beoordeeld op prijs en kwaliteit door het onafhankelijke onderzoeksbureau MoneyView. In de meest recente enquête kregen DEFAM, Freo en BNP Paribas de hoogste score met 5 sterren. Het is geen toeval dat Lening.com samenwerkt met kredietverstrekkers.

Op 1 maart 2022 deed MoneyView een onderzoek naar het gemiddelde rentepercentage van 29 persoonlijke leningen voor leenbedragen tussen de € 5.000 en € 50.000 en een looptijd van 60 maanden. Ook is onderzocht hoe de rente zich de afgelopen tweeënhalf jaar heeft ontwikkeld. Daarnaast zijn de voorwaarden van 29 persoonlijke leningen vergeleken aan de hand van 48 verschillende criteria. De producten worden beoordeeld met sterren, waarbij 5 sterren de maximale score vertegenwoordigen.

Top 3 persoonlijke leningen

De top 3 awards van MoneyView zijn onder meer DEFAM’s Persoonlijke Lening Premium en Freo’s Persoonlijke Lening. Beide krijgen 5 sterren. De rentetarieven op deze leningen zijn niet alleen erg laag, maar ook de rentetarieven zijn onveranderd gebleven ten opzichte van het voorgaande jaar. Onder de top 3 voorwaarden vinden we de meest persoonlijke lening van BNP Paribas met 5 sterren. Deze lening wordt met name geroemd om zijn flexibelere voorwaarden wat betreft betalingsopties voor maandelijkse termijnen. Zo is bij een bijzondere aflossing een combinatie van een kortere looptijd en een lagere maandtermijn mogelijk.

De goedkoopste lening, passende voorwaarden

Lening.com is er trots op dat wij bemiddelen voor deze zeer gewaardeerde leningen. Wij werken in ieder geval graag samen met de beste kredietverstrekkers, want kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat je de goedkoopste lening krijgt, maar ook dat de lening goed aansluit bij jouw leendoel en persoonlijke situatie. Daarom sluiten we nooit zomaar een lening voor je af. Wij nemen altijd de tijd om uw mogelijkheden uitgebreid voor te leggen en u persoonlijk te adviseren. Zo weet je zeker dat je verantwoord leent en bij een betrouwbare en betaalbare kredietverstrekker.

Vraag een offerte aan bij Lening.com

Wilt u een persoonlijke lening afsluiten tegen een gunstige rente? Vraag ons naar uw mogelijkheden, vergelijk zelf de rente of vraag direct een offerte aan. Wij nemen dan contact met u op. Uw lening kan dan binnen twee dagen op uw rekening staan.

Meer vragen over lenen?

Ik ben Pascal, mocht je toch nog meer willen weten over geld lenen dan beantwoord ik graag je vragen.

geld lenen

Onderwerpen op de pagina

Wij helpen je graag

Waar kunnen we je mee helpen? Bel, mail of app ons gerust!

Consument
Zakelijk
Appen
Bespaar € 775 per jaar!

Door zelf eenvoudig te vergelijken kun je kiezen voor de goedkoopste aanbieder. Uit ons onderzoek is gebleken dat de goedkoopste aanbieder € 775 per jaar goedkoper is!