geld lenen kost geld
Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-
Bespaar € 775 per jaar!

Lening zonder bank afsluiten

Deze informatie delen met anderen
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Voor geld moet je naar de bank, of zo was het toch tot voor de internet revolutie. Nu kan je met een bankkaart en zelfs nieuwe technologieën geld overmaken. Maar voor een lening moet je wel nog naar de bank, ook die stelling is intussen al voorbijgestreefd.

Dankzij het internet kan je nu zonder een bankbediende te zien een lening zonder bank afsluiten en aanvragen.

Er zijn banken die gespecialiseerd zijn om hun diensten enkel via het internet aan te bieden. Ook die dienstverlening en service gaat via het internet en telefonisch. Heb je toch een gesprek nodig, dan kan je naar het hoofdkantoor gaan. Maar lokale kantoren bestaan niet. Via de website kan je alle informatie vinden en een krediet simulatie uitvoeren. Op basis daarvan kan je voor jezelf beslissen of  je de lening wenst aan te vragen of niet.

Een lening zonder bank is in vele opzichten makkelijk voor jou als klant. Je hoeft geen lastige gesprekken meer aan te gaan met een bankbediende en je kan tijd en moeite besparen door alles thuis in orde te maken. Waarom zou je het nog anders willen. Tegenwoordig vergelijken we alles via het internet. Dus laat het niet na om de juiste bank te vinden die je een lening kan verstrekken. Niet alleen om de goede service maar ook om de laagste kosten op de lening.

Afhankelijk van het bedrag dat je leent, kunnen de kosten ook wel oplopen. Hoe meer je leent, hoe hoger de kosten zullen zijn. Dat is vrij logisch. Maar je kan op die kosten besparen door het JKP goed te bekijken. Dat percentage staat steeds vermeld, is ook wettelijk verplicht, en geeft aan hoe hoog de kosten zullen zijn. Wil je de goedkoopste lening, zoek dan de lening met het laagste JKP. Dat scheelt alweer in je portefeuille en je zal het zeker merken op je maandelijks budget. Het leven heeft al een duur prijskaartje, dus overal waar je op kan besparen mag je zeker niet nalaten.

Je kan dus vanuit je luie zetel een lening  zonder bank opzoeken en aanvragen. Heb je een goed gevoel bij die laatste simulatie, dan kan je de aanvraag ook indien. Vul even alle gevraagde gegevens is en stel de bank op de hoogte van je inkomsten en uitgaven. Daar maken ze een berekening van en kijken al je gegevens na. Als dat allemaal klopt en je hebt nog ruimte om een lening aan te gaan, dan zal je snel een goedkeuring krijgen. Indien niet, dan zal helaas een afkeuring volgen en moet je aan andere pistes beginnen denken. Of je bekijkt hoe je toch de goedkeuring kan binnenhalen. Soms is het een andere lening vroeger afbetalen of een tweede persoon aanspreken om mee te lenen. Dat kan al het verschil maken.

Je kan steeds kiezen een lening alleen aan te vragen of samen met je partner. Op basis van beide inkomens zal de bank dan berekenen wat de mogelijkheden zijn. Het is mogelijk om ongeveer 1/3e van de totale inkomsten te lenen. Met twee kan je dus meer lenen dan alleen. Zeker iets om in het achterhoofd te houden dus.

Meer vragen over lenen?

Ik ben Pascal, mocht je toch nog meer willen weten over geld lenen dan beantwoord ik graag je vragen.

geld lenen
Bekijk je voordeel

Onderwerpen op de pagina

Geld lnnen lening.com logo
Wij helpen je graag

Waar kunnen we je mee helpen? Bel, mail of app ons gerust!

Consument
Zakelijk
Appen
Bespaar € 775 per jaar!

Door zelf eenvoudig te vergelijken kun je kiezen voor de goedkoopste aanbieder. Uit ons onderzoek is gebleken dat de goedkoopste aanbieder € 775 per jaar goedkoper is!