geld lenen kost geld

Minileningen voor mini oplossingen

Bereken de lening die bij jouw past
Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-
Bespaar € 775 per jaar!
geld lenen vandaag maandag 13 juni!
Deze informatie delen met anderen
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Een opkomende leenvorm in Nederland en ook andere landen is de minilening.

Het is een leenvorm welke geschikt is voor werkende mensen. Je moet namelijk wel een inkomen hebben uit arbeid. Het hoeft trouwens niet te gaan om een vast contract. Het is mogelijk voor iedereen met een baan om een lening te krijgen. Het gaat hier om een minilening wel te verstaand.

Wat is een minilening?

Het woord mini verklapt al, dat het niet om veel geld gaat. Het gaat vaak om een paar honderd euro. Je kunt geld lenen voor een korte periode. Ook hier is het weer mini. Eigenlijk is het dus een mini termijn en een mini bedrag. Het voordeel hiervan is voor de persoon welke het geld leent, dat het niet bij het BKR gemeld wordt.

Geen melding of controle bij het BKR

BKR staat voor Bureau Krediet Registratie. Ze registeren alle kredieten en leningen van een persoon. Ook registeren ze of iemand netjes alles betaald. Wanneer dit niet het geval is dan zal men de persoon geen lening geven. Tenminste wanneer het om een reguliere lening gaat. Het is natuurlijk belangrijk om geen slechte naam te hebben bij het BKR. Is het door onvoorziene omstandigheden toch zo ver gekomen dan is het beter om gebruik te maken van een minilening. Hier ontsnap je namelijk aan deze meldingen.

Het nadeel van een minikrediet

Het grootste nadeel is eigenlijk, dat je het geld maar voor een korte tijd kunt lenen. Ook zijn de rente en kosten voor deze korte periode in verhouding erg hoog. Het is slimmer om een normale lening af te sluiten wanneer je dat kunt of een roodstandfaciliteit bij je bank.

Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-
Bespaar € 775 per jaar!

Het voordeel van een flitslening

Het grootste voordeel voor een flitskrediet (een andere naam voor de minilening) is natuurlijk wel, dat het geld zeer snel op je bankrekening zal staan. Het is fijn en goed om gebruik te maken van de mogelijkheden om een snelle toegang tot geld. Zeker wanneer je een korte periode tot je volgende loonbetaling moet overbruggen. Het is ideaal om zo een noodsituatie snel op te lossen.

Het is natuurlijk ook fijn en prettig, dat je niet bij andere mensen hoeft aan te kloppen. Het kan een goede pleister op de wonden zijn. Natuurlijk gaat het om een tijdelijk verband. Het is geen goed idee om continu van deze noodverbanden gebruik te maken.

Hoe vraag je het krediet aan?

Het is heel eenvoudig om een minilening te krijgen. Je vraag hem aan via een website. Het is ook mogelijk om het via een sms aan te vragen. Hierna stuur je jouw salarisstrook in en je identiteitsbewijs. Iets later zal het geld naar je bankrekening worden overgemaakt. Na de afgesproken periode (of eerder) zorg je ervoor, dat het geld weer op je bankrekening komt te staan. Het is fijn om hier gebruik van te kunnen maken. Heerlijk toch!

 

Meer vragen over lenen?

Ik ben Pascal, mocht je toch nog meer willen weten over geld lenen dan beantwoord ik graag je vragen.

geld lenen

Onderwerpen op de pagina

Wij helpen je graag

Waar kunnen we je mee helpen? Bel, mail of app ons gerust!

Consument
Zakelijk
Appen
Bespaar € 775 per jaar!

Door zelf eenvoudig te vergelijken kun je kiezen voor de goedkoopste aanbieder. Uit ons onderzoek is gebleken dat de goedkoopste aanbieder € 775 per jaar goedkoper is!