geld lenen kost geld

Naar de bank, je adviseur of toch zelf via het internet?

Bereken de lening die bij jouw past
Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-
Bespaar € 775 per jaar!
geld lenen vandaag maandag 13 juni!
Deze informatie delen met anderen
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Geld lenen is vandaag de dag erg gemakkelijk. Eigenlijk op iedere hoek van de straat vind je wel een tussenpersoon om je te helpen om een lening te krijgen.

Ook zijn er volop mogelijkheden op het internet. Natuurlijk kun je daarnaast ook gewoon naar je eigen bank gaan. Het is maar de vraag wat het slimste is en het meest verstandige. Het is heerlijk om gebruik te maken van een van de kanalen om je dromen uit te laten komen. Uiteindelijk zal je immers het geld op een manier besteden om een doel te bereiken. Wanneer het meer noodzaak is dan fun  zal het misschien wat minder met dromen te maken hebben. Het is echter wel mogelijk om je doel te bereiken.

Waarom naar een bank gaan?

Veel mensen hebben een goede verbinding met hun eigen bank. Ze bankieren er al vanaf hun kind zijn en ze weten wat ze aan de bank hebben. Het is een zeer hoog vertrouwen wat er is. Hier maken de banken natuurlijk goed gebruik van. De zekerheid en het vertrouwen is belangrijker voor de klant dan de hoogte van de rente. Het is een valkuil vinden wij. Wat immers als er elders een betere oplossing mogelijk is?

De tussenpersoon

De adviseur kan vaak een beter aanbod doen wanneer het gaat om de laagste rente. Ze werken samen met geldverstrekkers welke een zeer aantrekkelijke en lage rente aanbieden. Ze gaan vaak een stukje verder dan bij de bank. Ook kun je er vaker wat meer geld lenen dan bij de grote banken. Je krijgt dus meer voor een lagere rente. Iets wat natuurlijk wel aantrekkelijk klinkt toch! Aangezien je het geld van de geldverstrekker krijgt is het vertrouwen in hun eigenlijk van minder belang. Ze moeten het vertrouwen in jou hebben, dat je het netjes weer terugbetaald. Toch?

Lekker via het internet een lening afsluiten

Het wereldwijde web heeft ons zoveel meer geboden. Het is mogelijk om ook hier snel een lening af te sluiten. Je kunt op meerdere sites zelf de vergelijking gaan maken om een lening te krijgen. Hierna kun je beslissen om er een lening aan te vragen. Je stuurt vervolgens al het papierwerk in per post en je bent klaar. Geen afspraken maken, maar gewoon direct en snel een lening afsluiten vanuit je luie stoel. Wanneer je voldoende kennis hebt van kredieten en leningen dan is dit simpelweg de beste keuze. Het is slim en goed om zo een krediet te krijgen binnen een handomdraai. Kies wel de juiste leenvorm en vergeet niet om de aanbieder te controleren bij de AFM (Autoriteit Financiële Markten). Dan kun je vervolgens een succesvolle start gaan maken met het krijgen van een lening.

Kies het kanaal, wat bij jou en jouw situatie past. Wil je wat meer advies of ben je in een bijzondere situatie belandt? Dan is het beter om naar de bank te gaan of een tussenpersoon. Anders kun je ook het internet overwegen als kanaal om een lening te krijgen.

Meer vragen over lenen?

Ik ben Pascal, mocht je toch nog meer willen weten over geld lenen dan beantwoord ik graag je vragen.

geld lenen

Onderwerpen op de pagina

Wij helpen je graag

Waar kunnen we je mee helpen? Bel, mail of app ons gerust!

Consument
Zakelijk
Appen
Bespaar € 775 per jaar!

Door zelf eenvoudig te vergelijken kun je kiezen voor de goedkoopste aanbieder. Uit ons onderzoek is gebleken dat de goedkoopste aanbieder € 775 per jaar goedkoper is!