geld lenen kost geld
Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-
Bespaar € 775 per jaar!

Persoonlijke lening is weer het meest populair

Deze informatie delen met anderen
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

In de kranten verscheen het bericht dat de persoonlijke lening weer flink in trek is. Deze lening is het o zo populaire doorlopend krediet voorbij gestreefd. In 2014 werd de persoonlijke lening al populairder. Nu in 2017 worden er sinds lange tijd weer meer persoonlijke leningen afgesloten dan doorlopende kredieten. Heeft u een persoonlijke lening nodig? Bijvoorbeeld omdat uw woning nodig gerenoveerd moet worden of omdat u een nieuwe auto nodig heeft? Dan is dit het juiste moment om deze lening af te sluiten.

Want de rentes zijn nog steeds extreem laag. En waarschijnlijk is dat ook de reden waarom het doorlopend krediet wat minder vaak wordt afgesloten en de persoonlijke lening in trek is. Bij de PL kunt u namelijk de historisch lage rente vastzetten. Bij het doorlopend krediet bent u duur uit als de rentes weer gaan stijgen.

Lage rentetarieven persoonlijke lening bij enkele aanbieders

Nu het voor u het juiste moment is om een persoonlijke lening af te sluiten, omdat de leenrente zo gunstig staat, is het belangrijk om deze lening bij een aantal banken te vergelijken. Uiteraard vergelijkt u de persoonlijke leningen op basis van de rentetarieven maar vergelijk ook altijd op basis van de leenvoorwaarden. We hebben voor u uitgezocht welke aanbieders op dit moment de laagste rente aanbieden. ABN Amro is met 4,60 % op dit moment de duurste aanbieder. Gevolgd door Findio met een rente van 4,30 %. Bij Interbank leent u tegen 4,30 % en bij Freo en Defam bent u met 4,20 % op dit moment het meest goedkoop uit.

U weet hoe goedkoop u leent

U leent met de persoonlijke lening op dit moment erg goedkoop. Bij deze lening staat de rente vast maar dat geldt ook voor de looptijd. U betaalt daarom elke maand een vast bedrag aan aflossing en rente. Het is een ideale lening voor een leendoel waarbij de kosten van te voren duidelijk zijn. Het geld krijgt u in een keer op de rekening gestort en daar betaalt u de aankoop mee. Het doorlopend krediet en de persoonlijke lening verschilden vroeger veel van elkaar. Maar de verschillen worden kleiner. Zo kon men eerder de persoonlijke lening niet boetevrij versneld aflossen. Maar dat is tegenwoordig bij de meeste aanbieders wel mogelijk. U mag dus met de persoonlijke lening tegenwoordig tussentijds op uw lening inlossen.

Meer vragen over lenen?

Ik ben Pascal, mocht je toch nog meer willen weten over geld lenen dan beantwoord ik graag je vragen.

geld lenen
Bekijk je voordeel

Onderwerpen op de pagina

Geld lnnen lening.com logo
Wij helpen je graag

Waar kunnen we je mee helpen? Bel, mail of app ons gerust!

Consument
Zakelijk
Appen
Bespaar € 775 per jaar!

Door zelf eenvoudig te vergelijken kun je kiezen voor de goedkoopste aanbieder. Uit ons onderzoek is gebleken dat de goedkoopste aanbieder € 775 per jaar goedkoper is!