geld lenen kost geld
Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-
Bespaar € 775 per jaar!

Persoonlijke lening zonder boete

Deze informatie delen met anderen
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Persoonlijke lening zonder boete

Wij zijn er blij mee, binnenkort is hij er dan ook via Lening.com, de persoonlijke lening zonder boete bij het vervroegde inlossen. Met de nieuwe persoonlijke lening, die per 1 september te verkrijgen is. Kunt u een persoonlijke lening afsluiten zonder dat er bij vervroegde inlossing van deze lening een boete verschuldigd is. Maar hoe zat dit dan eigenlijk in het verleden? En als u al een persoonlijke lening heeft lopen, moet u daar dan nog wel een boete betalen bij vervroegd inlossen? Vragen die toch ook weer even de kop opsteken als de regels veranderen.

persoonlijke lening zonder boeteBestaande persoonlijke leningen

Als u door deze verandering direct uw persoonlijke lening wilt gaan inlossen, dan heeft u helaas toch nog een boete te betalen. De wijziging in de beleidsregels gaan alleen op voor de nieuw afgesloten persoonlijke lening bij deze bank. Al heeft u al een persoonlijke lening lopen bij Defam, zult u toch nog een boete moeten betalen bij vervroegd inlossen van deze lening. De bank beroept zich dan op de voorwaarden waaronder u de lening heeft gesloten. En de persoonlijke lening inlossen zonder boete is dan ook nog niet mogelijk.

Hoe hoog is de boete bij een persoonlijke lening?

Er zijn banken die al langere tijd als beleid hebben dat ook een persoonlijke lening zonder boete in te lossen is. U zou dit dus altijd even bij uw bank na kunnen vragen.
Over het algemeen zijn de spelregels in ieder geval als volgt.
Heeft u een persoonlijke lening na 1 juli 2012 gesloten? Dan betaalt u bij het vervroegd inlossen 1% boete, of de lening moet nog maximaal één jaar lopen, dan is de boete 0,5%.
Heeft u uw lening voor 1 juli 2012 gesloten. Dan wordt er nog meer naar de resterende looptijd gekeken.
Als u nog binnen 1/5 deel van uw looptijd zit, is de boete 5%, heeft u al 2/5 van de looptijd erop zitten? Dan is de boete 3%. En als u er al 3/5 van de looptijd op heeft zitten is de boete nog maar 2%. Daarna kunt u de persoonlijke lening zonder boete inlossen.

Meer vragen over lenen?

Ik ben Pascal, mocht je toch nog meer willen weten over geld lenen dan beantwoord ik graag je vragen.

geld lenen
Bekijk je voordeel

Onderwerpen op de pagina

Geld lnnen lening.com logo
Wij helpen je graag

Waar kunnen we je mee helpen? Bel, mail of app ons gerust!

Consument
Zakelijk
Appen
Bespaar € 775 per jaar!

Door zelf eenvoudig te vergelijken kun je kiezen voor de goedkoopste aanbieder. Uit ons onderzoek is gebleken dat de goedkoopste aanbieder € 775 per jaar goedkoper is!