geld lenen kost geld

Snel en voordelige lening

Bereken de lening die bij jouw past
Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-
Bespaar € 775 per jaar!
geld lenen vandaag maandag 13 juni!
Deze informatie delen met anderen
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Tegenwoordig is het niet ongebruikelijk om snel een voordelige lening af te sluiten als u tijdelijk wat krapper bij kas bent. Het kan zijn dat u geld nodig hebt om een onverwachte rekening af te betalen en dan kan een snelle, voordelige lening een goede uitkomst bieden.

Een dergelijke lening kan gemakkelijk worden afgesloten, maar ook gemakkelijk weer worden afgelost. Deze leningen bestaan uit kleine bedragen en hebben om die reden dan ook een korte looptijd. Dit zijn dus leningen waar u niet voor langere tijd aan bent gebonden, zodat ze ook overzichtelijk voor u blijven.

Verschillende leningen

Bij een snelle en voordelige lening is het mogelijk dat u het bedrag binnen 10 minuten op uw bankrekening hebt staan, zodra u de lening hebt afgesloten. Het is daarom belangrijk dat u een aantal zaken goed in het oog houdt als u besluit een lening aan te vragen bij een kredietverstrekker. Allereerst zijn er drie verschillende leningen als het gaat om het lenen van een klein geldbedrag: de minilening, het minikrediet of de flitslening. De voorwaarden tussen deze leenvormen kunnen verschillen, maar het komt erop neer dat u bij alle drie deze leningen snel een klein geldbedrag tot uw beschikking hebt.

AFM

Met een kleine lening worden bedragen tot 1000 euro bedoeld. Wanneer u een dergelijke lening wenst aan te vragen, is het belangrijk dat u controleert of de betreffende kredietverstrekker onder toezicht van het AFM staat. Een kredietverstrekker die onder toezicht van het AFM staat, kan namelijk nooit een te hoge rente of teveel extra kosten aanrekenen. Zeker in het geval van een kleine lening zou het zeer zonde en ronduit oneerlijk zijn als u een hoger bedrag (aan rente) zou moeten betalen om uw lening af te lossen. Het is daarom dus zeer raadzaam te controleren of de kredietverstrekker dus onder toezicht van het AFM staat.

Vergelijken van leningen

Tevens is het aan te bevelen dat u de verschillende verstrekkers van een kleine, gemakkelijke lening eerst vergelijkt alvorens u een lening aanvraagt. Er zijn diverse vergelijkingswebsites op het internet die u wegwijs maken aangaande de aanbiedingen van leningen. De ene aanbieder hanteert een rente die net iets lager uitvalt dan de andere, ook zijn er verschillen in voorwaarden. Het is dus verstandig dat u eerst de verschillende kredietverstrekkers en hun producten goed met elkaar vergelijkt alvorens u definitief besluit een lening aan te vragen.

Lenen of sparen

Snel en voordelig lenen kan zeer aantrekkelijk zijn, omdat u het geld snel op uw bankrekening hebt staan en snel een openstaande rekening kan afbetalen. Ook als u onverwacht een aankoop wilt doen, is het gemakkelijk om even snel een lening aan te vragen. Bedenkt u echter altijd goed of het de moeite waard is om een kleine lening aan te vragen of niet. Ondanks dat het een klein bedrag betreft, betaalt u altijd rente over het bedrag. Wanneer het om een luxeproduct gaat, zoals een vakantie of een nieuw meubel, kan het wellicht verstandiger zijn om een periode zuiniger aan te doen en geld uit te sparen.

Meer vragen over lenen?

Ik ben Pascal, mocht je toch nog meer willen weten over geld lenen dan beantwoord ik graag je vragen.

geld lenen

Onderwerpen op de pagina

Wij helpen je graag

Waar kunnen we je mee helpen? Bel, mail of app ons gerust!

Consument
Zakelijk
Appen
Bespaar € 775 per jaar!

Door zelf eenvoudig te vergelijken kun je kiezen voor de goedkoopste aanbieder. Uit ons onderzoek is gebleken dat de goedkoopste aanbieder € 775 per jaar goedkoper is!