geld lenen kost geld

Snel geld nodig. Vergelijk krediet verstrekkers.

Bereken de lening die bij jouw past
Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-
Bespaar € 775 per jaar!
geld lenen vandaag maandag 13 juni!
Deze informatie delen met anderen
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Het zijn de laatste jaren financieel moeilijke tijden geweest. Ook al is de bankencrisis al even voorbij, mensen blijven het moeilijk hebben om de eindjes aan mekaar te knopen.

En begrijpelijk, alles is duurder geworden, ook al horen we zoveel in de media dat ook ons loon stijgt. Maar het is niet altijd in verhouding en daar moeten we soms zelf maatregelen voor treffen. Bij een onverwachte kost, een herstelling aan je woning of de auto heb je snel geld nodig. Maar de bankrekening laat niet toe om dit zelf op te lossen. Dan moet je de hulp inschakelen van een bank, niet altijd even prettig, maar als het moet, dan moet het.

Een lening aanvragen kan je bij eender welke bank doen. Je hebt heel wat keuze, want banken zijn er in overvloed in ons land. Je hoeft niet bij je huisbank te blijven, waar momenteel al enkele bankzaken lopen. Een lening kan je perfect bij een andere bank aanvragen en de afbetaling koppelen aan je rekening waar je loon op komt. En dat opent toch de weg zodat je snel geld kan lenen, bij een bank naar eigen keuze. Het is belangrijk te weten dat je dat allemaal in eigen handen hebt, niet alleen voor de keuze, maar ook voor de kosten van de lening. Want daar moet je zeker op letten als je een lening wenst aan te vragen.

Om de kosten te berekenen van een lening kan je op het internet aan de slag gaan. Bezoek enkele websites van banken en klik door naar de lening simulatie pagina. Door het invoeren van enkele gegevens zoals bedrag van de lening en aantal maanden van afbetalen kan je snel te weten komen hoeveel de lening je maandelijks zal kosten. En daarnaast zie je het kosten percentage staan. Hoe lager dat percentage is hoe minder kosten je zal moeten betalen. Toch wel iets waar je je ogen voor moet open houden. Zo hou je op het einde van de maand meer over en betaal je minder af aan de lening zelf.

Dus als je snel geld nodig hebt kan je dat het best doen door te vergelijken via het internet. Aanvragen van een lening kan ook via de website van een bank. Mocht je toch de voorkeur hebben om dit in een kantoor te doen, dat kan ook nog altijd natuurlijk. Daar zullen ze direct enkele gegevens van je vragen, zoals je inkomsten en uitgaven bijvoorbeeld. Zo weten ze direct of je wel kan lenen en wat je kan afbetalen per maand. Voor een bank is het belangrijk om het risico in een klant zo laag mogelijk te houden, dan weten ze immers dat je de lening zonder probleem zal af betalen. Eens alles goedgekeurd is krijg je het geld op je rekening en kan je aan de slag. Als je een goed dossier kan voorleggen kan een lening op enkele dagen al in orde zijn.

Meer vragen over lenen?

Ik ben Pascal, mocht je toch nog meer willen weten over geld lenen dan beantwoord ik graag je vragen.

geld lenen

Onderwerpen op de pagina

Wij helpen je graag

Waar kunnen we je mee helpen? Bel, mail of app ons gerust!

Consument
Zakelijk
Appen
Bespaar € 775 per jaar!

Door zelf eenvoudig te vergelijken kun je kiezen voor de goedkoopste aanbieder. Uit ons onderzoek is gebleken dat de goedkoopste aanbieder € 775 per jaar goedkoper is!