geld lenen kost geld

Sparen met een lage rente?

Bereken de lening die bij jouw past
Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-
Bespaar € 775 per jaar!
geld lenen vandaag maandag 13 juni!
Deze informatie delen met anderen
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Wanneer je geld over hebt iedere maand is het slim om het op de spaarrekening te zetten. Het biedt verschillende voordelen welke we graag met je bespreken.

Misschien ben je verbaasd over het advies om het geld op een spaarrekening te zetten. Op dit moment is de rente immers zeer laag. Het zou toch beter zijn om het ergens anders in te investeren? Of om er aandelen mee te kopen? Laten we de mogelijkheden met je doornemen.

Meer zekerheid

Het belangrijkste om geld te gaan sparen is natuurlijk de zekerheid welke het biedt. In de eerste plaats zal het spaargeld niet minder waard worden. Het is iet gekoppeld aan de aandelen koersen of afhankelijk van andere plannen om meer geld te worden. Er zijn eigenlijk geen risico’s. Zeker niet wanneer je spaargeld onder het garantiestelsel valt.

Alle banken betalen namelijk een fee om te garanderen, dat het spaargeld altijd veilig is bij de bank. Wanneer er dus wat misgaat dan krijg je altijd je spaargeld uitgekeerd uit dit fonds. Iets wat natuurlijk wel fijn is. Sparen betekent zekerheid. De schildpad kan uiteindelijk winnen van de haas.

Vele kleine beetjes groeien naar een grote

Wanneer je iedere maand een vast bedrag op de spaarrekening zet dan zal je ontdekken, dat het mogelijk is om hoge bedragen bij elkaar te krijgen. Waar honderd euro mogelijk niet zoveel lijkt in de maand zal het uiteindelijk twaalfhonderd euro per jaar zijn. Het is een aardig bedrag. Over meerdere jaren zal het bedrag alleen nog maar verder groeien.

Vele kleintjes worden uiteindelijk een grote. Iets wat natuurlijk wel erg fijn is.

De volgende stap voor meer rendement

Wanneer je meer geld op de spaarrekening hebt is het mogelijk om betere investeringen te gaan doen. Je kunt kijken naar mogelijkheden van een defensieve belegging. Denk hierbij aan een obligatie investering. Ook kun je kiezen voor het doen van een grote aankoop, waar je nu geen geld voor hoeft te lenen. Tevens is het mogelijk om het te gebruiken voor een aanbetaling om zo een aankoop te doen. Wanneer je wat meer geld hebt op de spaarrekening is het mogelijk om veel meer zaken te ondernemen.

Waar ga je sparen?

Het is belangrijk om je geld te gaan sparen bij een reguliere bank. Kijk naar de rentes welke je er krijgt. Natuurlijk kun je meerdere banken met elkaar gaan vergelijken. Controleer of ze gebruik maken van het garantiestelsel. Vervolgens kun je er met volop zekerheid gaan sparen. Het is fijn om zo aan je toekomst te gaan bouwen. Sparen zorgt voor een stabiele basis voor de toekomst!

Wacht niet langer en start vandaag nog met sparen voor jouw toekomst. Het is slim om gebruik te maken van de mogelijkheden om een goed financieel fundament te krijgen voor de toekomst.

Meer vragen over lenen?

Ik ben Pascal, mocht je toch nog meer willen weten over geld lenen dan beantwoord ik graag je vragen.

geld lenen

Onderwerpen op de pagina

Wij helpen je graag

Waar kunnen we je mee helpen? Bel, mail of app ons gerust!

Consument
Zakelijk
Appen
Bespaar € 775 per jaar!

Door zelf eenvoudig te vergelijken kun je kiezen voor de goedkoopste aanbieder. Uit ons onderzoek is gebleken dat de goedkoopste aanbieder € 775 per jaar goedkoper is!