geld lenen kost geld
Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-
Bespaar € 775 per jaar!

Veilig betalen met de creditcard

Deze informatie delen met anderen
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Creditcard gebruiken is veilig betalen. Of je nou uit eten gaat of heerlijk een paar weken op vakantie naar het buitenland: Betalingen met een creditcard is gemakkelijk en bovendien erg veilig. Maar naar onze mening kan het altijd veiliger.

Vandaar dat we op deze pagina extra aandacht besteden aan veilig betalen met de creditcard. Daarnaast informeren we je ook over de nieuwste creditcard op de markt, die van MasterCard. Met deze betaalkaart kunnen eigenaren daarvan namelijk betalen met hun vingerafdruk.

Controleer altijd alles!

Het lijkt een simpele basisregel maar nogal veel mensen vergeten alles te contoleren en betalen gewoon. Maar ook je moet altijd bepaalde zaken uitvoerig controleren voordat je een betaling doet.

Waar je zoal op moet letten: Uiteraard moet je op het geldbedrag letten: Komt de hoogte van het geldbedrag overeen? En ook belangrijk: Betaal je wel met de juiste valuta? Wanneer je een creditcard moet afgeven is het erg belangrijk dat deze in zicht blijft. Met name in het buitenland worden mensen op die manier nog wel eens opgelicht. Controleer daarom of het wel jouw creditcard is die je weer terug krijgt. Oplichters wisselen namelijk kaarten in. Bij betalingen via internet let je erop dat je betaalt in een veilige omgeving. Begint de URL van het websiteadres met ‘https’, dan weet je zeker dat je in een beveiligde websiteomgeving zit. Via deze omgeving zien hackers geen kans om eventuele informatie van jou te achterhalen. Daarnaast raden we je aan om al je afschriften altijd te controleren.

creditcard veilig betalen

Creditcard met pincode

Betalingen met creditcards worden veiliger en veiliger. Vrijwel alle kaarten beschikken over de mogelijkheid om te beveiligen met een eigen pincode. Alleen een handtekening zetten om een aankoop te doen is al lang niet meer de normaalste zaak van de wereld. Met deze kaarten toets je de pincode in. De pincode is als het ware je persoonlijke handtekening en niet te vervalsen. Deze code is van jou alleen en geef je dus nooit af aan anderen!

De vingerafdrukscanner van MasterCard

Het bedrijf MasterCard heeft een nieuw soort creditcard ontwikkelt. De kaart maakt het mogelijk om te betalen door middel van een persoonlijke vingerafdruk. De afdruk wordt in de creditcard zelf veilig opgeslagen. Naast het betalen met je vingerafdruk is het ook gewoon nog mogelijk om te betalen met de ingebouwde chip.

Meer vragen over lenen?

Ik ben Pascal, mocht je toch nog meer willen weten over geld lenen dan beantwoord ik graag je vragen.

geld lenen
Bekijk je voordeel

Onderwerpen op de pagina

Geld lnnen lening.com logo
Wij helpen je graag

Waar kunnen we je mee helpen? Bel, mail of app ons gerust!

Consument
Zakelijk
Appen
Bespaar € 775 per jaar!

Door zelf eenvoudig te vergelijken kun je kiezen voor de goedkoopste aanbieder. Uit ons onderzoek is gebleken dat de goedkoopste aanbieder € 775 per jaar goedkoper is!