geld lenen kost geld

Wat is het verschil tussen Binaire opties en CFD?

Bereken de lening die bij jouw past
Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-
Bespaar € 775 per jaar!
geld lenen vandaag maandag 13 juni!
Deze informatie delen met anderen
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Er zijn behoorlijk wat verschillen. Handelen met CFD (Contracts for Difference) en binaire opties neemt een grote vlucht, daarom nemen we op deze pagina de belangrijkste verschillen met je door. Je wilt gaan handelen in binaire opties? Dan heb je jezelf vast wel eens afgevraagd of het verstandig is om geld op deze manier te proberen verdienen. Dat is uiteraard ieders zijn keuze. Toch willen we je voldoende informeren over de verschillen, zodat dit je keuze wellicht vergemakkelijkt.

De verschillen tussen CFD en binaire opties leren kennen.

Het is belangrijk om de verschillen te leren kennen. Zet je graag trades op waarmee veel pips te verdienen zijn? Dan moeten we je wellicht teleurstellen, want dan is de handel in binaire opties niet zo geschikt voor jou. Want er valt wel degelijk rijk te worden met deze opties, alleen is dat een kwestie van een zeer lange adem hebben indien je niet veel geld kunt inzetten. Daarnaast maakt het weinig uit of de onderliggende waarde stijgt of daalt bij deze opties. Het rendement verandert daar niet door. Degenen die graag speculeren in hele kleine veranderingen in de koers, die zijn waarschijnlijk hiervoor geschikter.

Het verschil

Kenmerkend voor binaire opties is dat je winst maakt of verlies. Je speelt nooit quitte. Alles wat je doet is eigenlijk vergelijkbaar met gokken. Je gokt op het stijgen of dalen van opties. Je legt geld in op je speculatie. Krijg je gelijk, dan maak je winst. Handelen in CFD’s gaat meer richting het echte beleggen. Zo kan je kopen en verkopen. De winst of het verlies die je maakt is afhankelijk van de stijgingen en dalingen van de koers. Je koopt CFD’s van een bedrijf die op zijn beurt weer aandelen heeft gekocht. In feite koop je stukjes aandelen van een andere eigenaar en je deelt mee in de winst of het verlies. Zo kan je geld verdienen zonder zelf de echte eigenaar te zijn. CFD’s kunnen forex, grondstoffen of aandelen zijn. De prijs die je krijgt uitbetaald is het verschil tussen de koersprijs en de aankoopprijs.

Meer vragen over lenen?

Ik ben Pascal, mocht je toch nog meer willen weten over geld lenen dan beantwoord ik graag je vragen.

geld lenen

Onderwerpen op de pagina

Wij helpen je graag

Waar kunnen we je mee helpen? Bel, mail of app ons gerust!

Consument
Zakelijk
Appen
Bespaar € 775 per jaar!

Door zelf eenvoudig te vergelijken kun je kiezen voor de goedkoopste aanbieder. Uit ons onderzoek is gebleken dat de goedkoopste aanbieder € 775 per jaar goedkoper is!